Elegantan i robustan XPG SPECTRIX D50

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja DDR4 RGB memorijski modul XPG SPECTRIX D50.

Dostižući radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB i elegantni geometrijski dizajn, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača i overklokera.

Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD.

Kako bi se osigurala zaštita od spoljnjih uticaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čiji zid debljine gotovo dva milimetra garantuje dugotrajnost.

D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overkloking poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS.

XPG D50 nudi čistu i elegantnu spoljašnost jednostavnih geometrijskih linija kao i trouglastu pločicu sa RGB svetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula.

Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pokretni i kometni.

Uz ta tri načina mogu odabrati i način na koji će se osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja trenutno svira na računaru.

Memorijski moduli radnog takta 4.800 MHz i 4.600 MHz kao i kapaciteta 32 GB biće dostupni od maja, a sve ostale varijante dostupne su već od aprila, pri čemu dostupnost može zavisiti od regiona.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde