Elegantan i robustan XPG SPECTRIX D50

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja DDR4 RGB memorijski modul XPG SPECTRIX D50.

Dostižući radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB i elegantni geometrijski dizajn, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača i overklokera.

Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD.

Kako bi se osigurala zaštita od spoljnjih uticaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čiji zid debljine gotovo dva milimetra garantuje dugotrajnost.

D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overkloking poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS.

XPG D50 nudi čistu i elegantnu spoljašnost jednostavnih geometrijskih linija kao i trouglastu pločicu sa RGB svetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula.

Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pokretni i kometni.

Uz ta tri načina mogu odabrati i način na koji će se osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja trenutno svira na računaru.

Memorijski moduli radnog takta 4.800 MHz i 4.600 MHz kao i kapaciteta 32 GB biće dostupni od maja, a sve ostale varijante dostupne su već od aprila, pri čemu dostupnost može zavisiti od regiona.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Px8 neverovatan zvuk ima svoju cenu

Bowers & Wilkins je napravio Px8 slušalice audiofilskog kvaliteta koje imaju neverovatan zvuk  i zaslužuju mesto...

Podloga za sto koja bežično puni...

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja DDR4 RGB memorijski modul XPG SPECTRIX D50. Dostižući radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB i elegantni geometrijski dizajn, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača i overklokera. Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD. Kako bi se osigurala zaštita od spoljnjih uticaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čiji zid debljine gotovo dva milimetra garantuje dugotrajnost. D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overkloking poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS. XPG D50 nudi čistu i elegantnu spoljašnost jednostavnih geometrijskih linija kao i trouglastu pločicu sa RGB svetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula. Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pokretni i kometni. Uz ta tri načina mogu odabrati i način na koji će se osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja trenutno svira na računaru. Memorijski moduli radnog takta 4.800 MHz i 4.600 MHz kao i kapaciteta 32 GB biće dostupni od maja, a sve ostale varijante dostupne su već od aprila, pri čemu dostupnost može zavisiti od regiona.