ADATA SSD SU720 1TB

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na interfejs SATA 6 Gb/s.

ADATA Ultimate SU720 nudi vrhunske performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj ceni, a savršen je za korisnike koji žele da pređu sa hard diska na SSD.
Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC keširanjem, SU720 dostiže brzine čitanja/pisanja do 520/450 MB u sekundi.

SU720 zasnovan je na naprednoj 3D NAND fleš memoriji, dolazi u kapacitetima od 500 GB do 1 TB i nudi poboljšanu učinkovitost + uz bolji odnos cene i performansi nego ikada do sada.

SU720 takođe donosi kontinuirane brzine čitanja/pisanja do 520/450 MB po sekundi i podržava SLC keš. SU720 je opremljen tehnologijama zaštite podataka i ispravljanja grešaka za veću trajnost, a nudi nasumično čitanje/pisanje brzinama do 50K/65K1 po sekundi, što je do 2,5 brže od uobičajenih hard diskova.

U uređaj SU720 ugrađena je tehnologija ispravljanja grešaka Low-Density-Parity-Check (LDPC) koja pomaže u smanjenju grešaka u podacima i povećava njihov integritet štiteći vredan sadržaj od uništavanja. Prednosti su mu i široki raspon temperatura na kojima može raditi (0° C – 70° C), tih rad i energetska učinkovitost.

Svaka kupovina uređaja SU720 omogućuje besplatno preuzimanje softvera ADATA SSD Toolbox i alata za migraciju podataka.

SSD Toolbox omogućuje korisnicima upravljanje uređajem, pružajući informaciju o trenutnom statusu, nivou potrošenosti i očekivanom životnom veku.

Alat za migraciju je naročito koristan za sve one koji prelaze sa hard diska na SSD jer omogućuje jednostavan i brz backup i migraciju sadržaja celih diskova, uključujući i operativni sistem.

Ultimate SU720 dolazi uz tri godine garancije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...
ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na interfejs SATA 6 Gb/s. ADATA Ultimate SU720 nudi vrhunske performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj ceni, a savršen je za korisnike koji žele da pređu sa hard diska na SSD. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC keširanjem, SU720 dostiže brzine čitanja/pisanja do 520/450 MB u sekundi. SU720 zasnovan je na naprednoj 3D NAND fleš memoriji, dolazi u kapacitetima od 500 GB do 1 TB i nudi poboljšanu učinkovitost + uz bolji odnos cene i performansi nego ikada do sada. SU720 takođe donosi kontinuirane brzine čitanja/pisanja do 520/450 MB po sekundi i podržava SLC keš. SU720 je opremljen tehnologijama zaštite podataka i ispravljanja grešaka za veću trajnost, a nudi nasumično čitanje/pisanje brzinama do 50K/65K1 po sekundi, što je do 2,5 brže od uobičajenih hard diskova. U uređaj SU720 ugrađena je tehnologija ispravljanja grešaka Low-Density-Parity-Check (LDPC) koja pomaže u smanjenju grešaka u podacima i povećava njihov integritet štiteći vredan sadržaj od uništavanja. Prednosti su mu i široki raspon temperatura na kojima može raditi (0° C – 70° C), tih rad i energetska učinkovitost. Svaka kupovina uređaja SU720 omogućuje besplatno preuzimanje softvera ADATA SSD Toolbox i alata za migraciju podataka. SSD Toolbox omogućuje korisnicima upravljanje uređajem, pružajući informaciju o trenutnom statusu, nivou potrošenosti i očekivanom životnom veku. Alat za migraciju je naročito koristan za sve one koji prelaze sa hard diska na SSD jer omogućuje jednostavan i brz backup i migraciju sadržaja celih diskova, uključujući i operativni sistem. Ultimate SU720 dolazi uz tri godine garancije.