Nova Giulia i Stelvio Quadrifoglio MY2020

Danas, u vreme kada su okolnosti zahtevale pauzu od uobičajenog brzog tempa, Alfa Romeo Giulia i Stelvio Quadrifoglio, sa svojim 2,9-litarskim Bi-Turbo V6 motorom od 510 KS, ne usporavaju, već povećavaju svoje performanse koje su na super-automobila za verziju MY2020 uz ekskluzivne, potpuno nove funkcije i širok izbor unapređenja tehnologije, povezanosti i sigurnosti.

Idealan izraz vitalnosti i strasti u srcu brenda Alfa Romeo, pored podsticaja da se zaokupe „Alfisti“ i ljubitelji lepih automobila, Alfa Romeo – koji ove godine slavi 110 godina postojanja – uvek je bio obeležen jedinstvenom sposobnošću da se istakne, kako na trkačkim stazama, tako i na modnim pistama.

Pre nego što se ponovo ukaže mogućnost da sednete za volan automobila, gde su vozačko sedište i zadovoljstvo u vožnji u centru pažnje, Alfa Romeo je odlučio da objavi svoje vesti na virtuelnoj konferenciji za štampu.

Iako reči ne mogu da iskažu sve emocije izazvane za volanom modela Quadrifoglio, još uvek je fascinantno zaviriti u temelje modela, naučiti kako je zamišljen i razvijen izvanredni projekat Quadrifoglio.

Novi modeli Giulia i Stelvio Quadrifoglio za 2020. prikaz su izvrsnosti brenda Alfa Romeo, i još snažniji izraz performansi, pobedničkog DNK i prepoznatljivog italijanskog stila.

Proces obnove game upotpunjen je ovom koncentracijom sofisticiranih tehničkih rešenja kao i rešenja performansi, u vozilima koja otelotvoruju najprefinjeniji izraz funkcionalnosti italijanskog dizajna, i sve u jedinstvenom stilu brenda Alfa Romeo koji se ne može kopirati.

Njihove performanse koje su vodeće u klasi garantuje snažni 2,9-litarski V6 Bi-Turbo motor od 100% aluminijuma, sposoban da razvije čak 510 konjskih snaga i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta pri 2.500 obrtaja po minutu.

Za isporuku snage točkovima odgovoran je Alfa Active Torque Vectoring sistem, kojem u modelu Stelvio Quadrifoglio pomaže inovativni Q4 sistem pogona na sve točkove.

8-stepeni automatski menjač je kalibrisan da optimizuje fluidnost i udobnost tako da se vozila mogu lako voziti po svim terenima.

U MY2020 verziji i iznad, kupci se mogu odlučiti za ugradnju Giulia i Stelvio Quadrifoglio sa novim izduvnim sistemom Akrapovič, još jednim dvorežimskim izduvnim sistemom, sa zadnjim delovima od ugljeničnih vlakana obloženih titanijumom, koji imaju još prefinjeniji zvuk.

Italijanski stil brenda Alfa Romeo izražava jednostavnost, koja sakriva složenost procesa kreativnog dizajna.

Rezultat toga – ergonomična, harmonična serija linija i instrumenata, ispunjenosti i prostora koja okružuje vozača – kompleksan, ali sofisticiran proizvod.

U unutrašnjosti, novi dizajn centralne konzole vrlo je prijatan na dodir i vizuelno, i pruža više prostora za odlaganje stvari.

Volan i menjač s kožnim detaljima su takođe novina, kao i sigurnosni pojasevi, sada dostupni u crvenoj ili zelenoj boji, kao i u klasičnoj crnoj verziji.

Tehnologija u automobilu obuhvata potpuno novi sistem za informacije i zabavu sa centralnim displejem od 8,8 inča koji je osetljiv na dodir, kao i uslugama povezanosti i novim dizajnom interfejsa. Novi elementi na eksterijeru modela Giulia i Stelvio Quadrifoglio obuhvataju i grupe zadnjih LED svetala s tamnim sočivima, i nove sjajno crne ukrasne detalje na prednjem delu i značkama pozadi.

Stelvio je dobio potpuno nove poklopce za felne od 21 inča, koji su ekskluzivni za verziju Quadrifoglio.

Kako bi probudio sportsku prirodu modela Alfa Romeo Giulia i Alfa Romeo Stelvio, Mopar je kreirao novu i ekskluzivnu liniju Quadrifoglio Accessories, kako bi osvojio posetioce svojim ekskluzivnim izduvnim sistemom visokih performansi izrađenim u saradnji s kompanijom Akrapovič, sjajnom grupom zadnjih svetala, i ekskluzivnim bojama. Široka upotreba ugljeničnih vlakana – lakog, bezbednog tehničkog materijala – pospešuje aerodinamiku, performanse i odnos težine i snage, a takođe i naglašava i elegantnu, smelu estetiku ovih dveju Alfa Romeo simbola.

Kao deo ekskluzivne linije Quadrifoglio Accessories, Mopar nudi i prednju masku hladnjaka sa umetkom u obliku slova V, i kućištima retrovizora i zadnjim spojlerom takođe od ugljeničnih vlakana.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde