MOUNTAIN BIKE SCW 1 kompanije STRUCTURE CYCLEWORKS

Kompanije neumorno rade tražeći sledeću veliku inovaciju vezanu za istraživanje otvorenih prostora, ali dugo nismo videli nešto što je interesantno kao ova nesvakidašnja sprava.

U kompaniji Structure Cycleworks su odlučili da zanemare disciplinu tokom dizajniranja svog novog SCW 1 Foundation planinskog bicikla – to je zverska konstrukcija koja ne obraća pažnju na uvrežene konvencije.

Na prvi pogled, SCW 1 izgleda kao svaki drugi bicikl za planinske staze, ukoliko posmatrate samo zadnji deo.

„Šasija sa vešanjem“ koju je razvila kompanija i koja imitira sistem amortizera kod tradicionalnih downhill bicikala je redizajnirana, reformatirana i prebačena napred, i sada služi kao zamena za tradicionalnu teleskopsku viljušku.

Ako vam nije dovoljno to što ćete biti jedini biciklista na stazi sa ovakvim tehnološkim čudom, ne brinite, u kompaniji Structure Cycleworks nisu štedeli na delovima vrednim pažnje pored nove suspenzije.

Točkovi „the Convert“ kompanije We Are One, Magura MT7 Pro klešta i ručice za kočnice, i SRAM Eagle XX1 pogon u kombinaciji sa Cane Creek perifernom opremom čine SCW 1 vrhunskim biciklom za sve vrste staza.

CENA:10.800 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde