TOP 5: električnih četkica za zube za čišći, belji osmeh

Od Oral-B do Philips-a, ovo su najbolje četkice za svežiji osmeh

Briga o zubima i praćenje dobrih rutina oralne higijene su ključni za sprečavanje propadanja i oboljenja desni, a naš izbor najboljih električnih četkica za zube će vam pomoći da unapredite svoje čišćenje.

Iako su skuplje od običnih četkica za zube, razmislite o njima kao o investiciji; što bolje brinete o zubima i desnima sada, manje je verovatno da ćete se suočiti sa skupim i invazivnim stomatološkim tretmanima u budućnosti.

Kako rade električne četkice za zube?

Električne četkice za zube su baterijske četkice koje koriste oscilacione ili zvučne vibracije kako bi uklonile nakupljenu plak, ostatke hrane i bakterije. Većina modela sada ima tajmere od dva minuta, više režima čišćenja i senzore pritiska kako biste bili sigurni da ne četkate previše snažno.

Koji je najefikasniji način čišćenja?

Postavite četkicu za zube pod uglom od 45 stepeni tamo gde se susreću desni i zubi. Podignite je prema gornjim zubima i spustite prema donjim. Čistite između zuba – zubni konac ili interdentalne četkice su najbolji način da dođete do ovih skrivenih delova. Koristite pastu za zube sa fluorom, i ako imate specifične probleme poput osetljivosti, pronađite pastu za zube koja će vam pomoći sa tim. Evo naših top izbora za najčistiji osmeh.

NAJBOLJA ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE

Spotlight Oral Care Sonic

Spotlight Oral Care Sonic Četkica za zube

Naša najbolja električna četkica za zube je jednako nežna kao obična, pružajući zadovoljavajuće duboko čišćenje. Njene brze zvukovne vibracije guraju pastu za zube i vazduh u teško dostupna područja, uspešno uklanjajući plak, redukujući stvaranje mrlja i osvežavajući dah.

Ima tri režima čišćenja, uključujući osetljiv i izbeljujući, i dolazi sa tri različite veličine četkica za efikasnu i udobnu upotrebu. Ima dobru moć čišćenja, lep ukupni dizajn i dug vek baterije. Jedine (male) mane su bile njen visoki zvuk i preosetljivo dugme za uključivanje.

NAJBOLJA PAMETNA ELEKTRIČNA ČETKICA ZA POČETNIKE

Oral-B Genius X Black

Oral-B Genius X Crna Električna četkica za zube

Dakle, doneli ste odluku da pređete sa manuelne na električnu – čestitamo! Ako ste početnik i sumnjate u moć električne četkice za zube na osetljivim zubima i desnima, ovaj model bi vas mogao ubediti.

Zubi su čistiji, uklanjajući plak bez prouzrokovanja bilo kakvih nelagodnosti, dok vibracije nisu prejake. Senzor pritiska je koristan, i četkicom je lako manevrisati.

NAJBOLJA ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE ZA LAKU UPOTREBU

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Ova četkica za zube tvrdi da pomaže u sprečavanju karijesa i poboljšava zdravlje desni. Nudi tri režima čišćenja, sa posebnom četkom za svaki od njih. Čak automatski detektuje koju četkicu za zube koristite i bira odgovajuće podešavanje.

Bićete impresionirani ovim solidnim svestranim uređajem. Poboljšano je iskustvo pranja zuba i posle svoje obrade zube ostavlja čistijim, a plak se smanjuje. Ima dobar senzor pritiska i traje dve nedelje sa jednim punjenjem.

NAJNAPREDNIJA ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE

Oral-B iO9 Ultimate Clean

Oral-B iO9 Ultimate Clean Električna četkica za zube

Jedna od najnaprednijih četkica za zube koje je do sada imao Oral-B, ima sedam režima čišćenja, uključujući super osetljivi, čišćenje jezika i izbeljivanje. Njegov senzor pritiska ima obojena svetla koja vas obaveštavaju da li previše jako, previše meko ili baš kako treba četkate zube, a njegov interaktivni prikaz pokazuje dva minuta tajmera i podsetnike za zamenu glave četkice.

Čak koristi veštačku inteligenciju da prati vaše pranje zuba sa praćenjem 3D zuba. Dovoljno je reći da su rezultati impresivni svim ovim tehnološkim rešenjima. Snažna je i efikasna u temeljnom čišćenju. Jedina zamerka je nedostatak zamenske glave u kutiji, što deluje škrto s obzirom na visoku cenu.

NAJSTILNOSNIJA ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE

Philips Sonicare 9000 DiamondClean

Philips Sonicare 9000 DiamondClean Električna četkica za zube

Ova elegantna zvučna četkica za zube pruža energičnih 62.000 vibracija u minuti, uklanjajući do 10 puta više plaka tokom dve nedelje nego što bi mogao ručni uređaj. Njegove četkice su mekane i fleksibilne – odlične ako imate osetljivost – i njegov dva minuta tajmer je podeljen na intervale od 30 sekundi kako bi se osiguralo da su sva područja vaših usta adekvatno četkana.

Njegovih pet režima čišćenja pokrivaju sve najčešće potrebe pranja zuba, a dolazi u roze, beloj, crnoj ili ružičastoj zlatnoj boji.

Baterija traje dve nedelje i USB putna torba se takođe koristi kao punjač. Samo je šteta što nema senzora pritiska koji bi nas sprečio da preterano snažno četkamo zube.

Kako izabrati električnu četkicu za zube?

Sa toliko izbora na tržištu, izbor električne četkice za zube može izgledati preplavljujuće. Preporučujemo da obratite pažnju na sledeće ključne karakteristike.

Tajmer: Najbolje električne četkice za zube će imati zaštitnik koji zuji kako bi vam pomogao da četkate zube preporučenih dva minuta. Potražite četkice sa kvad pacers koji zuje svakih 30 sekundi kako bi vas vodili kroz svaku četvrtinu vaše usta (gornji levo, gornji desno, donji levo i donji desno).

Režimi čišćenja: Neke četkice za zube nude različite režime čišćenja, kao što su dubinsko čišćenje i osetljivo, što je korisno ako imate određenu brigu, kao što je osetljivost ili žutilo.

Senzor pritiska: Dobre električne četkice za zube uključuju senzor pritiska koji svetli kada previše snažno pritiskate zube kako biste ih zaštitili od oštećenja.

Aplikacije za električne četkice za zube: Neke četkice za zube koje su puštene poslednjih nekoliko godina su ‘pametne’, sa aplikacijom koja se povezuje sa vašim telefonom. Pružaju vam savete kako da bolje četkate zube.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Vaš Steam Deck sada može da ima providnu...

Steam Deck nije jeftin i kao takav, ne...

Sennheiser bubice Momentum True Wireless 3 žele da...

Kao i kod prethodne generacije, kvalitet zvuka kod...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da...

TOP 5: Seks igračaka za veze na daljinu

Uspešno održavati vezu na daljinu može biti jedan...

CES 2022: Muzika za poneti

Najveći sajam tehnike na tlu Amerike je iznedrio...

Marshall slavi 60. godišnjicu sa Black Diamond proizvodima...

Kao što je i očekivano, specifikacije i funkcije...

Manta Slim maska za oči blokira svetlost da...

San, taj divni san.  Svi znamo koliko je...

TOP 5: Novi nosivi uređaji sa sajma CES...

CES se uvek održava na samom početku godine,...

BUBICE BEYERDYNAMIC FREE BYRD: IZVANREDAN ZVUK I...

Nove Beyerdynamic Free Byrd bubice su namenjene ljudima...

Sa termoregulacionim ćebetom od grafena biće vam prijatno...

Kada je napolju hladno, ovo ćebe će vas...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Zaboravite AirPods – TEST: Jabra Elite 3 od...

Kompanija Jabra je prisutna na tržištu slušalica već...

Pametne slušalice kompanije Vernte imaju glasovni ChatGPT

Kompanija Vernte je napravila jedan upečatljiv audio uređaj...

IFA 2019: LG G8X ThinQ

Jedan od proizvođača telefona koji je izabrao Google...

Pioneer pretvara vaš smartfon u zgodni touchscreen ekran...

Zašto biste kupovali veliki, skupi ekran osetljiv na...

Bil Gejts objašnjava ‘najsigurniju’ dob za davanje mobilnog...

U nedavnom intervjuu za Miror, tehnološki mogul je...

IFA 2022: Kompanija Urbanista predstavlja prve samopunjive solarne...

Slušalice Los Angeles kompanije Urbanista nude praktično neograničeno...

Sony ima novi Walkman, a to bi mogla...

Sony izbacuje novi uređaj iz Walkman porodice koji...

TOP 5: HRONOGRAF SATOVA: OD ISTORIJSKIH DO SPORTSKIH...

Francuski proizvođač satova Lui Moine zaslužan je za...

Novi G-LIDE GBX100 Surf satovi Casiovog brenda G-Shock...

Casio je izbacio tri potpuno nova G-LIDE modela koji...

Samsungovi vodeći proizvodi u 2022

Kompanija Samsung Electronics predstavila je model S22 Ultra...