Ovo nije koncept, ovo je novi c-hr

Predstavljamo Toyotu C-HR Prologue. Siguran znak da će Tojota sve obećano i ostvariti. I više od toga.

Sadašnja generacija modela Toyota C-HR rođena je u centru ED², Toyotinom evropskom sedištu za razvoj dizajna, smeštenom u južnoj Francuskoj, odakle u novi život kreće i Toyota C-HR Prologue.

„Naša misija bila je da kopamo duboko, da idemo dalje nego što smo ikada ranije išli. Zaista se radujemo isporuci naše nove Toyote C-HR”. Lance Scott, direktor dizajna/direktor u Toyotinom dizajnerskom razvojnom centru u Evropi (Toyota European Design Development – ED2)

Još uvek smeo, iako i dalje možda polarizuje mišljenja, Toyotin C-HR Prologue predstavlja prefinjen izraz hrabrosti. Provokativan kao i uvek, ali podjednako zabavan, Toyota C-HR Prologue je pravi primer nebrojenih kvaliteta koje se retko mogu naći u jednom automobilu.

HAMMERHEAD izgled prednjeg dela je rezultat 3D arhitekture postignute isprepletenim oblicima i smelim svetlosnim potpisom. Otvori prednje rešetke se smanjuju u veličini, dok su svetla uža kako bi naglasila prisustvo visoke tehnologije. Izgled prednje maske Toyote C-HR prepoznaje se po oštrom i prodornom dizajnu nalik ajkuli, ujedno nagoveštavajući spremnost da jurne napred. Toyota C-HR Prologue stiže i s trećom bojom – to je detalj s nijansom sumpora uz osnovne metalik srebrne i reciklirane crne boje.

Nova plug-in varijanta Toyote C-HR, s baterijama koje se sklapaju u Evropi, pored već dostupne hibridne verzije, dodatno će ojačati Toyotinu gamu automobila proizvedenih s brojnim tehnološkim rešenjima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde