DMH-WT8600NEX – Linija bežičnih Pioneer proizvoda koji podržavaju CarPlay uključuje premijum lebdeći risiver dijagonale 10,1 inča

Kompanija Pioneer je još pre više od pet godina prva uvela Apple CarPlay funkcionalnost u risivere koji dolaze sa tržišta dodatne auto-opreme.

Ovaj proizvođač elektronske opreme je za 2020. godinu pripremio veliko poboljšanje za svoje NEX risivere.

Ovi sveže najavljeni Pioneer risiveri biće bolji od većine standardnih CarPlay risivera, uključujći i one u novim automobilima.

Pioneer ima jedan model koji vlasnici automobila posebno iščekuju: DMH-WT8600NEX.
Ovo je njihov novi, najmoderniji lebdeći risiver dijagonale 10,2 inča sa bežičnim CarPlay povezivanjem.

To znači da ovaj nadprosečno veliki ekran ima veću dijagonalu i prostire se izvan komandne table automobila.
Ekran je takođe i podesiv jer možete da ga pomerate vertikalno, horizontalno ili možete da ga nakrivite unapred ili unazad u odnosu na kućište.

Većina risivera sa sekundarnog tržišta auto-industrije ima ekrane dijagonale 6-7 inča.
Ekran kompanije Pioneer od 10,1 inča predstavlja najveći model iz NEX linije i kompatibilan je sa slotovima za 1-DIN risivere za širu kompatibilnost za unapređivanje.

Veliki ekran je optimiziran za prikazivanje elemenata koji mogu da se tipkaju prstom u vožnji.

Rezolucija od 720p HD znači da je prikaz sadržaja veći, a ne gušći, uključujući način na koji se prikazuje Apple CarPlay.

Najbolja funkcija od svih je bežična podrška za CarPlay koja eliminiše potrebu za povezivanjem iPhonea i uređaja putem kabla svaki put kada želite da koristite CarPlay tokom kratkih putovanja.

Pioneer za novi risiver DMH-WT8600NEX predlaže početnu maloprodajnu cenu od 1.200 dolara, mada cene uglavnom padnu vremenom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Kompanija Pioneer je još pre više od pet godina prva uvela Apple CarPlay funkcionalnost u risivere koji dolaze sa tržišta dodatne auto-opreme. Ovaj proizvođač elektronske opreme je za 2020. godinu pripremio veliko poboljšanje za svoje NEX risivere. Ovi sveže najavljeni Pioneer risiveri biće bolji od većine standardnih CarPlay risivera, uključujći i one u novim automobilima. Pioneer ima jedan model koji vlasnici automobila posebno iščekuju: DMH-WT8600NEX. Ovo je njihov novi, najmoderniji lebdeći risiver dijagonale 10,2 inča sa bežičnim CarPlay povezivanjem. To znači da ovaj nadprosečno veliki ekran ima veću dijagonalu i prostire se izvan komandne table automobila. Ekran je takođe i podesiv jer možete da ga pomerate vertikalno, horizontalno ili možete da ga nakrivite unapred ili unazad u odnosu na kućište. Većina risivera sa sekundarnog tržišta auto-industrije ima ekrane dijagonale 6-7 inča. Ekran kompanije Pioneer od 10,1 inča predstavlja najveći model iz NEX linije i kompatibilan je sa slotovima za 1-DIN risivere za širu kompatibilnost za unapređivanje. Veliki ekran je optimiziran za prikazivanje elemenata koji mogu da se tipkaju prstom u vožnji. Rezolucija od 720p HD znači da je prikaz sadržaja veći, a ne gušći, uključujući način na koji se prikazuje Apple CarPlay. Najbolja funkcija od svih je bežična podrška za CarPlay koja eliminiše potrebu za povezivanjem iPhonea i uređaja putem kabla svaki put kada želite da koristite CarPlay tokom kratkih putovanja. Pioneer za novi risiver DMH-WT8600NEX predlaže početnu maloprodajnu cenu od 1.200 dolara, mada cene uglavnom padnu vremenom.