Da li ste spremni za novu generaciju televizora?

Kompanija LG za sve zaljubljenike u dobre TV uređaje, ove godine sprema nešto još bolje.

Kako najavljuju iz LG-a, najnoviji modeli LG televizora za 2021. godinu stižu i u Srbiju, a među njima OLED, QNED Mini LED i NanoCell modeli kojima kompanija proširuje svoj već bogat portfolio.

Modeli G1 serije imaju novu OLED evo tehnologiju, koja pruža još bolju osvetljenost panela i realne slike sa sjajnom oštrinom i detaljima.

Za pravi doživljaj bioskopa u vašem domu, tu je izuzetna LG C1 serija sa novom dijagonalom od 83 inča.
Uz sve to, pomoću Gallery Stand postolja, televizor se može u potpunosti prilagoditi prostoriji u kojoj se nalazi.

Pomoću α (Alpha) 9 Gen 4 AI, pametnog procesora kompanije LG koji koristi Deep Learning kako bi poboljšao kvalitet slike, unapređene su performanse najnovijim LG OLED televizorima, modelima Z1, G1 i C1 i najnovijim LG QNED Mini LED TV, modelima QNED99 i QNED95.

Ovaj procesor sadrži AI Picture Pro tehnologiju pomoću koje se svaki objekat obrađuje nezavisno i time sliku čini trodimenzionalnom.

LG OLED televizori koriste prve svetske TV panele koji su potvrđeni kao bezbedni za oči i koji ispunjavaju zahteve niskog emitovanja plave svetlosti.
Ispitivanja su pokazala da LG OLED televizori emituju približno 50 odsto manje plave svetlosti od premium LCD TV panela slične veličine.

S druge strane, tu su QNED Mini LED televizori koji su uzbudljiv novitet u ponudi jer podižu kvalitet slike kod LCD televizora na još viši nivo, a oni na tržište Srbije stižu već u julu.

Oni koriste NanoCell Quantum Dot tehnologiju kompanije LG Electronics i Mini LED pozadinsko osvetljenje kako bi postigli duboku crnu boju, uz precizne boje i veći kontrast od konvencionalnih LCD televizora.

QNED Mini LED televizori postavljaju novi standard u kategoriji LCD televizora jer omogućavaju korisnicima da uživaju u HDR kvalitetu slike.

Zahvaljujući različitim tehnologijama koje LG Mini LED poseduje, dobijaju se veoma živopisne slike koje kao da izlaze izvan granice ekrana što je LG QNED Mini LED modelu omogućilo da predvodi kategoriju LCD televizora.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde