Naim Audio Mu-so – Solidan zvučnik spreman za budućnost

Lepeza novih boja mrežice daje drugoj generaciji Mu-so zvučnika dodatni vizuelni karakter.

Britanski proizvođač audio opreme Naim Audio je preuredio svoj višestruko nagrađivani Mu-so audio sistem.

Nakon doprinosa 25 audio inženjera tokom tri godine projektovanja, Mu-so druge generacije nastavlja 45-godišnju misiju kompanije iz engleskog okruga Wiltshire koja uvek teži da postigne „autentično muzičko iskustvo“.

Intuitivni korisnički interfejs sa nizom dugmića koji pokreću unapred podešene funkcije omogućava brz i lak pristup mnoštvu platformi za strimovanje, uključujući Spotify i Tidal.

Prva generacija ovog bežičnog sistema nam je zapala za oko i uvo 2018. godine, kada nas je oduvala (i bukvalno) svojim neverovatnim performansama. Stoga je prilično hrabro to što su u kompaniji rešili da promene 95% njegove tehničke strukture, ’[pomerajući granice] onoga što je moguće uraditi sa zvučnim sistemom koji se ceo nalazi u jednoj kutiji.’

Snaga procesora je pojačana deset puta na 2.000 MIPS (miliona instrukcija po sekundi), što je ispratilo i poboljšanje drajvera ovog zvučnika, koji sada imaju bolji odziv basa kako bi se obezbedila čistoća zvuka u muzičkoj kakofoniji. Potpuno novi HDMI ARC ulaz vam sada omogućava da koristite ovaj zvučnik kao soundbar za svoj televizor. Dodatni portovi uključuju ethrenet, USB, digitalni optički ulaz i analogni ulaz od 3,5 mm.

Istovremeno, dodatak novih opcija za povezanost omogućava pristup mnoštvu digitalnih i analognih izvora. Dodatne sposobnosti za višesobno povezivanje, pristup brojnim platformama za strimovanje i tehnologija kao i posebna poboljšanja za firmware u budućnosti pokrili su svaki aspekt konzumacije muzike u jednom modernom domu.

Za one koji žele uređaj koji se posebno ističe i koji će biti aktuelan još dugo vremena, i koji pritom izgleda podjednako dobro kako i zvuči – vanvremenski minimalistički dizajn i mrežice zvučnika Mu-so druge generacije se uklapaju u taj opis.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde