Moto brend VOGE u Srbiji

Motociklistički brend Voge je premijum brend kompanije Loncin.

LONCIN MOTOR CO LTD je velika kompanija osnovana 1993. godine. Poznata je i priznata po proizvodnji motocikala, skutera i kvadova. Uglavnom okrenuta velikom domaćem tržištu, proizvodnja i vozila ove kompanije sve više su namenjena i evropskim motociklisti- ma zadnjih više od 10 godina. Fabrika je poznata u moto svetu, zato što dosta saradjuje sa drugim renomiranim proizvođačima, izmedju ostalih sa BMW-om.

Pod brendom Voge, Loncin pravi sofisticirane i visokokvalitetne motocikle. Zajednični imenitelj svim Voge modelima je to što koriste komponente velikih japanskih i evropskih brendova.

Težnja za slobodom u svim aspektima je koncept brenda koji Voge sve vreme zastupa. Tri linije predstavljaju zabavu, agresivnost i slobodu, što je glavni koncept Voge dizajna. Voge sadrži napredan dizajn, vrhunsku konfiguraciju i razumnu cenu.

Slogan Voge je: Ne pravimo samo motorcikle, mi stvaramo strast, jurimo za slobodom, radujemo se budućnosti!

Za distributera u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BIH Voge je odabrao ATV&Nau- ticu by CTC-Unit . Njihova iskustva i znanje vezano za program ATV i moto, kao i njihova mreža omogućavaju detaljnu i kvalitetnu organizaciju Voge mreže.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Motociklistički brend Voge je premijum brend kompanije Loncin. LONCIN MOTOR CO LTD je velika kompanija osnovana 1993. godine. Poznata je i priznata po proizvodnji motocikala, skutera i kvadova. Uglavnom okrenuta velikom domaćem tržištu, proizvodnja i vozila ove kompanije sve više su namenjena i evropskim motociklisti- ma zadnjih više od 10 godina. Fabrika je poznata u moto svetu, zato što dosta saradjuje sa drugim renomiranim proizvođačima, izmedju ostalih sa BMW-om. Pod brendom Voge, Loncin pravi sofisticirane i visokokvalitetne motocikle. Zajednični imenitelj svim Voge modelima je to što koriste komponente velikih japanskih i evropskih brendova. Težnja za slobodom u svim aspektima je koncept brenda koji Voge sve vreme zastupa. Tri linije predstavljaju zabavu, agresivnost i slobodu, što je glavni koncept Voge dizajna. Voge sadrži napredan dizajn, vrhunsku konfiguraciju i razumnu cenu. Slogan Voge je: Ne pravimo samo motorcikle, mi stvaramo strast, jurimo za slobodom, radujemo se budućnosti! Za distributera u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BIH Voge je odabrao ATV&Nau- ticu by CTC-Unit . Njihova iskustva i znanje vezano za program ATV i moto, kao i njihova mreža omogućavaju detaljnu i kvalitetnu organizaciju Voge mreže.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU