Bežični gramofon kompanije Sony donosi kontrolu pojačavanja i automatsku ručicu

Do savršenstva dovodi vaš doživljaj slušanja gramofonskih ploča

CES sajam ne bi bio to što jeste kada na njemu proizvođači ne bi predstavili nekoliko gramofona, a Sony je predstavio svoj novi model.

Ovaj gramofon po imenu PS-LX310BT je bežični gramofon sa mogućnošću povezivanja preko Bluetooth tehnologije koji vam omogućava da preslušavate svoju kolekciju gramofonskih ploča preko bežičnih zvučnika.

Ne brinite, puritanci: i dalje možete da ga povežete kablovima na stereo sistem ako želite. Ovaj novi gramofon ima prekidač za automatizovanu kontrolu pojačavanja koji vam omogućava da birate između niskog, srednjeg i visokog nivoa, u zavisnosti od toga koji najviše odgovara audio nivou ploče koju slušate.
Ovo bi u suštini trebalo da otkloni bilo kakve glavobolje koje vam donosi prelazak sa tiše LP ploče na glasnije single ploče.

Sony PS-LX310BT takođe ima i automatsku ručicu koja se sama spusti, nađe žleb i počne da pušta muziku, sve u jednom koraku.

Kada dođe do kraja ploče, ručica se automatski vraća u početnu poziciju. Tu je i ugrađeno fono predpojačalo kao i USB port.
Ubacivanje USB porta znači da možete da digitalizujete vašu kolekciju pa možete da joj pristupite bilo gde.

U kompaniji Sony još uvek nisu pominjali cenu, samo su rekli da bi PS-LX310BT trebao da se pojavi na tržištu ovog proleća.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde