Napravite zadivljujuće fotografije sa dronom koji ima dve 4K kamere

Sa LED svetlima i 50x zoomom, ovaj dron može da napravi snimke iz vazduha u bilo koje doba dana.

Porast popularnosti ove tehnologije mogao bi biti jedan od razloga zašto je cena dronova opala, pa tako avanturisti i kreativci sada mogu da nabave alatke za snimanje iz vazduha po pristupačnoj ceni. Na primer, možete da snimite svoju sledeću planinsku šetnju, odlazak na plažu ili čak i šetnju po kvartu u visokoj rezoluciji sa jeftinim kvadkopterom poput ovog modela kompanije Ineedmeone. Dostupan po ceni od 140$, ovaj uređaj ima specifikacije koje olakšavaju pravljenje snimaka, bilo da imate kreativnog talenta ili jednostavno hoćete da se zabavite.

Ovaj dron kompanije Ineedmeone dolazi sa pratećom aplikacijom za Apple i Android koja vam omogućava da napravite putanju koju ćete pratiti. Sve što treba je da prstom nacrtate putanju i gledate letelicu kako se kreće vašim zacrtanim kursom. Softver takođe nudi multifunkcionalne kontrole kao što su prenos slike putem Wi-Fi signala u realnom vremenu i optičko pozicioniranje za lebdenje u mestu i bezbedno sletanje.

Ovaj dron ima dve 4K kamere koje snimaju ispred i ispod letelice i pokrivaju širok ugao snimanja. Želite da napravite zadivljujuće pejzažne snimke? Koristite prednju kameru za ptičiju perspektivu. Kamera koja gleda nadole vam omogućava odličan pregled okruženja iz neba. Senzori kamera takođe nude 50x zoom za snimanje subjekata iz daljine.

Iako ovaj kvadkopter ima sasvim pristupačnu cenu, on je i dalje možda malo skup za ljude koji imaju baš mali budžet, zato su u kompaniji Ineedmeone dodali bezbednosne funkcije koje će zaštititi vašu investiciju. Dron ima LED navigaciono svetlo pomoću kojeg ćete lakše manevrisati po mraku, a lopatice rotora imaju jarko RGB osvetljenje uz koje ćete sa lakoćom uočiti dron kada sunce zađe. I za kraj, možete da koristite dugme za povratak drona, čime se on vraća do vas kada mu ostane malo baterije.

Ovaj dron kompanije Ineedmeone sa dve 4K kamere i funkcijom okretanja od 360° pritiskom na jedno dugme inače se prodaje po ceni od 252$, ali vi ga možete dobiti sa popustom od 44%, čime se cena spušta na 140$.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Premium “Flagship” telefon

Poslednjih meseci, svet kakav poznajemo znatno se promenio,...

Bye Bye Camera – Uklonite višak s fotografije

Koliko nas je nekada napravilo skoro savršenu fotografiju...

TEST: Zlatna sredina – Samsung Galaxy S23+

Nakon iskustva s najmanjim i najvećim S23 telefonima,...

Sjajne performanse i privlačan dizajn – ADATA SSD...

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

TESTIRALI SMO: Samsung Galaxy S21: (Bestbuy nagrada) –...

Prvi kvartal je prošao, a mi i dalje...

Amazonov novi sablasni nosivi uređaj analizira vaš glas...

Halo je uređaj od 100 dolara koji se...

Unutar Samsung inovacije ultra tankog stakla

Galaxy sklopivi uređaji ponovo podsećaju na ono što...

Najmanji i najvažniji – NOVA Toyota Yaris

Tokom dve decenije i tri generacije Yaris je...

Najmoćniji Huawei telefon do sada od danas u...

Od predstavljanja nove Huawei P40 serije u martu,...

Prvi HONOR flegšip lansiran u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Porast popularnosti ove tehnologije mogao bi biti jedan od razloga zašto je cena dronova opala, pa tako avanturisti i kreativci sada mogu da nabave alatke za snimanje iz vazduha po pristupačnoj ceni. Na primer, možete da snimite svoju sledeću planinsku šetnju, odlazak na plažu ili čak i šetnju po kvartu u visokoj rezoluciji sa jeftinim kvadkopterom poput ovog modela kompanije Ineedmeone. Dostupan po ceni od 140$, ovaj uređaj ima specifikacije koje olakšavaju pravljenje snimaka, bilo da imate kreativnog talenta ili jednostavno hoćete da se zabavite. Ovaj dron kompanije Ineedmeone dolazi sa pratećom aplikacijom za Apple i Android koja vam omogućava da napravite putanju koju ćete pratiti. Sve što treba je da prstom nacrtate putanju i gledate letelicu kako se kreće vašim zacrtanim kursom. Softver takođe nudi multifunkcionalne kontrole kao što su prenos slike putem Wi-Fi signala u realnom vremenu i optičko pozicioniranje za lebdenje u mestu i bezbedno sletanje. Ovaj dron ima dve 4K kamere koje snimaju ispred i ispod letelice i pokrivaju širok ugao snimanja. Želite da napravite zadivljujuće pejzažne snimke? Koristite prednju kameru za ptičiju perspektivu. Kamera koja gleda nadole vam omogućava odličan pregled okruženja iz neba. Senzori kamera takođe nude 50x zoom za snimanje subjekata iz daljine. Iako ovaj kvadkopter ima sasvim pristupačnu cenu, on je i dalje možda malo skup za ljude koji imaju baš mali budžet, zato su u kompaniji Ineedmeone dodali bezbednosne funkcije koje će zaštititi vašu investiciju. Dron ima LED navigaciono svetlo pomoću kojeg ćete lakše manevrisati po mraku, a lopatice rotora imaju jarko RGB osvetljenje uz koje ćete sa lakoćom uočiti dron kada sunce zađe. I za kraj, možete da koristite dugme za povratak drona, čime se on vraća do vas kada mu ostane malo baterije. Ovaj dron kompanije Ineedmeone sa dve 4K kamere i funkcijom okretanja od 360° pritiskom na jedno dugme inače se prodaje po ceni od 252$, ali vi ga možete dobiti sa popustom od 44%, čime se cena spušta na 140$.