Napravite zadivljujuće fotografije sa dronom koji ima dve 4K kamere

Sa LED svetlima i 50x zoomom, ovaj dron može da napravi snimke iz vazduha u bilo koje doba dana.

Porast popularnosti ove tehnologije mogao bi biti jedan od razloga zašto je cena dronova opala, pa tako avanturisti i kreativci sada mogu da nabave alatke za snimanje iz vazduha po pristupačnoj ceni. Na primer, možete da snimite svoju sledeću planinsku šetnju, odlazak na plažu ili čak i šetnju po kvartu u visokoj rezoluciji sa jeftinim kvadkopterom poput ovog modela kompanije Ineedmeone. Dostupan po ceni od 140$, ovaj uređaj ima specifikacije koje olakšavaju pravljenje snimaka, bilo da imate kreativnog talenta ili jednostavno hoćete da se zabavite.

Ovaj dron kompanije Ineedmeone dolazi sa pratećom aplikacijom za Apple i Android koja vam omogućava da napravite putanju koju ćete pratiti. Sve što treba je da prstom nacrtate putanju i gledate letelicu kako se kreće vašim zacrtanim kursom. Softver takođe nudi multifunkcionalne kontrole kao što su prenos slike putem Wi-Fi signala u realnom vremenu i optičko pozicioniranje za lebdenje u mestu i bezbedno sletanje.

Ovaj dron ima dve 4K kamere koje snimaju ispred i ispod letelice i pokrivaju širok ugao snimanja. Želite da napravite zadivljujuće pejzažne snimke? Koristite prednju kameru za ptičiju perspektivu. Kamera koja gleda nadole vam omogućava odličan pregled okruženja iz neba. Senzori kamera takođe nude 50x zoom za snimanje subjekata iz daljine.

Iako ovaj kvadkopter ima sasvim pristupačnu cenu, on je i dalje možda malo skup za ljude koji imaju baš mali budžet, zato su u kompaniji Ineedmeone dodali bezbednosne funkcije koje će zaštititi vašu investiciju. Dron ima LED navigaciono svetlo pomoću kojeg ćete lakše manevrisati po mraku, a lopatice rotora imaju jarko RGB osvetljenje uz koje ćete sa lakoćom uočiti dron kada sunce zađe. I za kraj, možete da koristite dugme za povratak drona, čime se on vraća do vas kada mu ostane malo baterije.

Ovaj dron kompanije Ineedmeone sa dve 4K kamere i funkcijom okretanja od 360° pritiskom na jedno dugme inače se prodaje po ceni od 252$, ali vi ga možete dobiti sa popustom od 44%, čime se cena spušta na 140$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde