Zens Liberty staklo za bežično punjenje okrtiva 16 kalema koji se nalaze u njemu

Providni gedžeti ne samo da su jako interesantni, već mogu da budu i prilično elegantni.

Zens Liberty staklo za bežično punjenje je velika podloga za bežično punjenje koja ima gornji sloj od providnog stakla koje nudi veličanstven pogled na 16 kalema koji se nalaze unutra.

Da, dobro ste pročitali, ovaj uređaj ima ne jedan, ne dva, ne tri, nego čak 16 kalema. Sa tolikim brojem kalema, kada postavljate uređaj na Liberty staklo za bežično punjenje, ne morate da pogađate gde tačno treba da ga pozicionirate. Više nećete morati da se pitate da li ste uređaj stavili na „pravo mesto“ ili ne.

Iako vam verovatno nije neophodno da vidite gde se nalaze kalemi, providno staklo pruža pravi vizuelni spektakl i odiše elegantnošću.

Uređaj ima maksimalnu snagu od 30 W (2x 15 W) sa podrškom za brzo punjenje za Apple i Samsung. Može bežičnim putem da puni bilo koja dva uređaja istovremeno, a ima USB-A port za punjenje trećeg uređaja.

U kombinaciji sa Zens Apple Watch USB punjačem možete da punite Apple sat u „sleep“ režimu (a ceo uređaj tada izgleda još zanimljivije).

Ako ste se pitali, kućište ove podloge za punjenje je napravljeno od aluminijuma i to je sertifikovana Qi podloga za bežično punjenje koja radi sa uređajima koji podržavaju Qi standarde za bežično punjenje.

Ali kul izgled dolazi sa paprenom cenom. Zens Liberty staklo za bežično punjenje koštaće vas 199,99$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde