Balenciaga x B&O zvučnik torba: To je zvučnik, a i funkcionalna torba

Koje su šanse da je nekome potrebna fensi dizajnerska torba a pored nje istovremeno i ozbiljan zvučnik? Očigledna prednost ovde je to što sve staje u jednu ruku. Uprkos tome što su retki dana kada su vam potrebni torba i zvučnik istovremeno, ova kombinacija je makar praktična i ne izgleda čudno.

Zvučnik-torba je napravljena da skulpturalno podseća na Balenciaga ručne torbe i u pitanju je potpuno funkcionalna torba koja je istovremeno i prenosivi zvučnik. Napravljena je od aluminijuma izbrušenog od čvrstog bloka ovog metala, koji je peskiran, anodiziran i ručno poliran – što je prepoznatljivi dizajnerski potpis B&O zvučnika.

Iza poznatog šablona rupica koji je osmislio B&O nalazi se prenosivi zvučnik sa baterijom koja traje do 18 sati i multipoint povezivanjem. Sa zadnje strane nalaze se vrata iza kojih se krije pozamašni prostor ručno opšiven italijanskom jagnjećom kožom u prepoznatljlivom Balenciaga stilu.

Ceo paket zaokružuje set kontrola koje su diskretno postavljene ispod ručke a sa gornje strane nalaze se logoi brendova Balenciaga i B&O.

Samo dvadeset primeraka ovog zvučnika će biti ponuđeno i to samo u novootvorenom Balenciaga Couture butiku u Parizu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde