Univerzalni dodaci za laptop

Da li je to dock stanica? Da li je to SSD kućište? Da li je to postolje za laptop? Satechi Dual Dock Stand nudi sve to.

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi sa svim zadacima, od osnovne obrade teksta i pretraživanja interneta do uređivanja slika visokih megapiksela i videozapisa rezolucije 4K+. Ono što je učinilo laptopove još svestranijim je prihvaćenost dock stanica i hubova tj. univerzalni dodaci. Na ovaj način, možete dobiti pristup većem broju portova, povezati više ekrana i čak dodati spoljnu memoriju.

Ali poslednja stvar koju želite je da se nađete u situaciji gde sa vašeg laptopa vise brojni dockovi, hubovi i drajvovi, pretvarajući vaš elegantni setup u nekog nezgrapnog tehnološkog oktopoda.

Univerzalni dodaci

Ono što vam je potrebno je dock stanica koja nudi sve, a to je Satechi Dual Dock Stand. Sve na Satechi Dual Dock Stand-u odiše kvalitetom, i savršeno se uklapa kako u estetiku dizajna, tako i u kvalitet izrade MacBook Pro-a.

Hajde da pričamo o portovima: ima ih toliko da nikada nećete ostati na cedilu. U zamenu za dva USB-C porta na vašem laptopu, dobijate gigabitni Ethernet port, DisplayPort port, dva HDMI porta, dva USB-A porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, dva USB-C data porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, i USB-C power port sa isporukom energije od 75W, kako bi vaš laptop ostao pun.

Univerzalni dodaci

Dock stanica savršeno staje ispod vašeg laptopa, ne samo da vam pruža veliki broj dodatnih portova, već je koristi i kao postolje koje podiže i naginje vaš laptop, stavljajući ga u ergonomičniji položaj za rad. Tu je i ugrađeno SSD kućište, koje podržava M.2 SATA/NVMe drajvove. Otvorite poklopac, stavite unutra drajv, pričvrstite ga, zatvorite poklopac, i dodali ste memoriju vašem docku!

Satechi Dual Dock Stand košta $150, a s obzirom na moć i fleksibilnost koje ovaj dock pruža, tražena suma nije velika. To je fantastična dock stanica po fantastičnoj ceni i sjajan način za profesionalce da prošire mogućnosti svojih laptopova, pretvarajući ih u prenosivu radnu stanicu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Da li udobno slušate?

Da li su vaše bežične slušalice gotovo stalno u ušima? Ako ne pristaju savršeno, slušanje tokom...

Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše...

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih...

Top Tech: Samsung Galaxy S24 Ultra...

A kako se stiže do te titule? Znanjem i lepim vaspitanjem! Samsung već godinama, pa i...

Samsung Galaxy S24 Ultra – Najnaprednije...

U dinamičnom svetu tehnologije, konstantno svedočimo inovacijama i lansiranjima novih uređaja od strane različitih kompanija. Jedan...

Sonyjeva gaming marka ponovo se upliče...

Sony nije stran audio proizvodima, a najnoviji izdanak iz njegovog Inzone brenda namenjenog igračima nudi mnogo...

HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije...

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija...

Best Buy: Samsung Galaxy S24 ...

Galaxy S24 je odličan izbor za ljubitelje Androida, sa izuzetnom optimizacijom baterije, vrhunskim performansama i elegantnim...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s kompanijom Dolby Laboratories, liderom u iskustvima uživanja u...

Savijeno tehnološko čudo – Tecno Phantom...

TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju...
Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi sa svim zadacima, od osnovne obrade teksta i pretraživanja interneta do uređivanja slika visokih megapiksela i videozapisa rezolucije 4K+. Ono što je učinilo laptopove još svestranijim je prihvaćenost dock stanica i hubova tj. univerzalni dodaci. Na ovaj način, možete dobiti pristup većem broju portova, povezati više ekrana i čak dodati spoljnu memoriju. Ali poslednja stvar koju želite je da se nađete u situaciji gde sa vašeg laptopa vise brojni dockovi, hubovi i drajvovi, pretvarajući vaš elegantni setup u nekog nezgrapnog tehnološkog oktopoda. Univerzalni dodaci Ono što vam je potrebno je dock stanica koja nudi sve, a to je Satechi Dual Dock Stand. Sve na Satechi Dual Dock Stand-u odiše kvalitetom, i savršeno se uklapa kako u estetiku dizajna, tako i u kvalitet izrade MacBook Pro-a. Hajde da pričamo o portovima: ima ih toliko da nikada nećete ostati na cedilu. U zamenu za dva USB-C porta na vašem laptopu, dobijate gigabitni Ethernet port, DisplayPort port, dva HDMI porta, dva USB-A porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, dva USB-C data porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, i USB-C power port sa isporukom energije od 75W, kako bi vaš laptop ostao pun. Univerzalni dodaci Dock stanica savršeno staje ispod vašeg laptopa, ne samo da vam pruža veliki broj dodatnih portova, već je koristi i kao postolje koje podiže i naginje vaš laptop, stavljajući ga u ergonomičniji položaj za rad. Tu je i ugrađeno SSD kućište, koje podržava M.2 SATA/NVMe drajvove. Otvorite poklopac, stavite unutra drajv, pričvrstite ga, zatvorite poklopac, i dodali ste memoriju vašem docku! Satechi Dual Dock Stand košta $150, a s obzirom na moć i fleksibilnost koje ovaj dock pruža, tražena suma nije velika. To je fantastična dock stanica po fantastičnoj ceni i sjajan način za profesionalce da prošire mogućnosti svojih laptopova, pretvarajući ih u prenosivu radnu stanicu.