Univerzalni dodaci za laptop

Da li je to dock stanica? Da li je to SSD kućište? Da li je to postolje za laptop? Satechi Dual Dock Stand nudi sve to.

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi sa svim zadacima, od osnovne obrade teksta i pretraživanja interneta do uređivanja slika visokih megapiksela i videozapisa rezolucije 4K+. Ono što je učinilo laptopove još svestranijim je prihvaćenost dock stanica i hubova tj. univerzalni dodaci. Na ovaj način, možete dobiti pristup većem broju portova, povezati više ekrana i čak dodati spoljnu memoriju.

Ali poslednja stvar koju želite je da se nađete u situaciji gde sa vašeg laptopa vise brojni dockovi, hubovi i drajvovi, pretvarajući vaš elegantni setup u nekog nezgrapnog tehnološkog oktopoda.

Univerzalni dodaci

Ono što vam je potrebno je dock stanica koja nudi sve, a to je Satechi Dual Dock Stand. Sve na Satechi Dual Dock Stand-u odiše kvalitetom, i savršeno se uklapa kako u estetiku dizajna, tako i u kvalitet izrade MacBook Pro-a.

Hajde da pričamo o portovima: ima ih toliko da nikada nećete ostati na cedilu. U zamenu za dva USB-C porta na vašem laptopu, dobijate gigabitni Ethernet port, DisplayPort port, dva HDMI porta, dva USB-A porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, dva USB-C data porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, i USB-C power port sa isporukom energije od 75W, kako bi vaš laptop ostao pun.

Univerzalni dodaci

Dock stanica savršeno staje ispod vašeg laptopa, ne samo da vam pruža veliki broj dodatnih portova, već je koristi i kao postolje koje podiže i naginje vaš laptop, stavljajući ga u ergonomičniji položaj za rad. Tu je i ugrađeno SSD kućište, koje podržava M.2 SATA/NVMe drajvove. Otvorite poklopac, stavite unutra drajv, pričvrstite ga, zatvorite poklopac, i dodali ste memoriju vašem docku!

Satechi Dual Dock Stand košta $150, a s obzirom na moć i fleksibilnost koje ovaj dock pruža, tražena suma nije velika. To je fantastična dock stanica po fantastičnoj ceni i sjajan način za profesionalce da prošire mogućnosti svojih laptopova, pretvarajući ih u prenosivu radnu stanicu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...

TOP 5: Mobilnih projektora koji rade...

Mobilni projektori su odličan način da nosite veliki ekran sa sobom gde god da idete, i...

Sve više ljudi odbacuje roming planove...

Putujete van zemlje? Možda biste trebali nabaviti putnu eSIM karticu umesto da se odlučite za roming...
Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi sa svim zadacima, od osnovne obrade teksta i pretraživanja interneta do uređivanja slika visokih megapiksela i videozapisa rezolucije 4K+. Ono što je učinilo laptopove još svestranijim je prihvaćenost dock stanica i hubova tj. univerzalni dodaci. Na ovaj način, možete dobiti pristup većem broju portova, povezati više ekrana i čak dodati spoljnu memoriju. Ali poslednja stvar koju želite je da se nađete u situaciji gde sa vašeg laptopa vise brojni dockovi, hubovi i drajvovi, pretvarajući vaš elegantni setup u nekog nezgrapnog tehnološkog oktopoda. Univerzalni dodaci Ono što vam je potrebno je dock stanica koja nudi sve, a to je Satechi Dual Dock Stand. Sve na Satechi Dual Dock Stand-u odiše kvalitetom, i savršeno se uklapa kako u estetiku dizajna, tako i u kvalitet izrade MacBook Pro-a. Hajde da pričamo o portovima: ima ih toliko da nikada nećete ostati na cedilu. U zamenu za dva USB-C porta na vašem laptopu, dobijate gigabitni Ethernet port, DisplayPort port, dva HDMI porta, dva USB-A porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, dva USB-C data porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, i USB-C power port sa isporukom energije od 75W, kako bi vaš laptop ostao pun. Univerzalni dodaci Dock stanica savršeno staje ispod vašeg laptopa, ne samo da vam pruža veliki broj dodatnih portova, već je koristi i kao postolje koje podiže i naginje vaš laptop, stavljajući ga u ergonomičniji položaj za rad. Tu je i ugrađeno SSD kućište, koje podržava M.2 SATA/NVMe drajvove. Otvorite poklopac, stavite unutra drajv, pričvrstite ga, zatvorite poklopac, i dodali ste memoriju vašem docku! Satechi Dual Dock Stand košta $150, a s obzirom na moć i fleksibilnost koje ovaj dock pruža, tražena suma nije velika. To je fantastična dock stanica po fantastičnoj ceni i sjajan način za profesionalce da prošire mogućnosti svojih laptopova, pretvarajući ih u prenosivu radnu stanicu.