IFA 2019: Nova mladost Samsung Galaxy Fold telefona

Da li je tablet ili telefon? Možda je ipak laptop!?

Telefoni na preklop dolaze da promene dosadašnje iskustvo korišćenja.

Kad ih ne koristite to su kompaktni uređaji, a ako želite da doživite pun potencijal, otvarate ih i dobijate mnogo veći ekran negi što ste ikada imali na mobilnom telefonu.

Galaxy Fold poseduje prvi na svetu Infinity Flex displej od 7.3 inča koji se sklapa u kompaktan uređaj sa ekranom na poklopcu od 4,6 inča i nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja video zapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo.

Galaxy Fold definiše novu kategoriju uređaja – spolja mali, unutra veliki.
Potrošači pozitivno reaguju na veće ekrane, a revolucionarna forma Galaxy Fold telefona dolazi sa većim, sveobuhvatnijim displejem, bez kompromisa kada je reč o nosivosti.

Savršen je primer inovacija na polju mobilne industrije.

Kako bi pružio novo iskustvo prilikom upotrebe pametnih telefona, Galaxy Fold kombinuje funkcije koje korisnici očekuju od pametnih telefona i tableta – od nove forme i materijala, do jedinstvenog preklopivog korisničkog iskustva, prilagodljive kamere i premijum performansi.

Samsung je sa partnerima razvijao ovaj model sa spoljnim i glavnim displejima, kako bi sve prednosti savitljivog dizajna bile u potpunosti iskorišćene.

Galaxy Fold transformiše način na koji korisnici kreiraju, dele i edituju mobilne sadržaje.

Uz App Continuity funkciju, video neprimetno prelazi sa spoljnog ekrana na unutrašnji, pa je tako moguće napraviti video dok je telefon sklopljen, a onda rasklopiti uređaj i pregledati snimak na glavnom ekranu.

Za potrebe multitaskinga opcija Multi-Active Window omogućava istovremeno pokretanje više aplikacija za editovanje videa, listanje fotografija ili čitanje mejlova, jer je ekran dovoljno veliki.

Na sajmu smo imali prilike da se lično uverimo u čvrstinu i robusnost Fold telefona, kao i potencijal velikog i skoro kvadratnog ekrana.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde