Ulysse Nardin predstavlja model Skeleton Magma X

Ulysse Nardin je upravo doveo svoj časovnik Executive Skeleton X do usijanja.

Lagani, skeletonizirani model Executive Skeleton X Carbon sada je dostupan u crvenoj boji koja podseća na usijanu crvenu lavu, ili magmu, koja teče iz eruptirajućeg vulkana.

Ovaj sat, nazvan Executive Skeleton X Magma, zadržava skeletonizirani Caliber UN-371 mehanizam na ručno navijanje iz originalnog modela, ali ovde je taj mehanizam obvijen karakterističnim crno-crvenim kućištem koje je nastalo tako što su u kompaniji Ulysse Nardin pomešali crvenu epoksidnu smolu sa mermernim efektom i crne delove od ugljeničnih vlakana.

Mehanizam u obliku slova X, po kome je sat dobio ime, je naglašen sa četiri markera u crvenoj boji koji formiraju to slovo X, pričvršćeno rimskim brojevima sa obe strane.

Crveni rimski brojevi označavaju tri i devet sati a markeri i kazaljke su premazane SuperLuminova pigmentom u istoj toj crvenoj boji.

Sva ta vrelina uokviruje mehanizam koji ima rezervu snage od četiri dana i silicijumski balansni točak i sistem zupčanika.

Specifikacije: Ulysse Nardin Executive Skeleton X Magma
Oznaka: 3713-260/MAGMA
Mehanizam: Ručno navijanje UN-371, skeletoniziran, sa silicijumskim balansnim točkom (ekstra-širokim) koji oscilira na frekvenciji od 3 Hz. Rezerva snage je 96 sati.
Kućište: 43mm od ugljeničnih vlakana, „magma“ napravljena od crvene epoksidne smole.
Kaiš: Crni kožni kaiš sa kožnim štepom.

CENA: 25.000 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde