SEA RAY IZABRAN ZA MOTORNI BROD GODINE NA SAJMU NAUTIKE U PARIZU

Sea Ray vas s ponosom obaveštava da je model Sun Sport 230 Outboard izabran za motorni brod godine od strane magazina Voile na Sajmu nautike u Parizu.

Ova nagrada predstavlja najnovije u nizu priznanja koje je brend Sea Ray pokupio širom sveta u svojoj 60 godina dugoj istoriji.

Model Sun Sport 230 Outboard je prepoznat od strane francuskih ljubitelja brodova po udobnosti, kvalitetu završne obrade i performansama.

Ova nagrada predstavlja priznanje za dugogodišnju posvećenost brenda Sea Ray pedantnoj majstorskoj izradi i besprekornim performansama.

Sajam nautike u Parizu svake godine okupi sve sektore iz industrije vodenih sportova i postaje najveća francuska luka u zatvorenom.

Za model Sun Sport 230 Outboard glasali su čitaoci magazina Moteur Boat i nautički profesionalci, a u konkurenciji je bilo 16 modela od proizvođača iz Sjedinjenih Država, Francuske, Italije i Španije.

Model Sun Sport 230 Outboard ima elegantan profil, dobro opremljenu kabinu, odlično uklopljene elemente i završnu obradu koji jasno pokazuju da se radi o modelu brenda Sea Ray.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde