Obradujte sebe i najmilije Xmas listom poklona!

Mnogima najdraži deo godine, period praznika i darivanja je pred nama. Ovo je vreme koje po pravilu provodimo okruženi najbližima i sumiramo proteklu godinu, uz neizostavne poklone kojima se raduju sve generacije. Upravo iz tog razloga, kompanija Xiaomi pripremila je specijalnu novogodišnju akciju koja će trajati tokom čitavog decembra!

Mnoge će obradovati činjenica da će popusti važiti na sve uređaje iz Xiaomi serije 12, flagship edicije koja spaja inovacije, kvalitet i dizajn, donoseći potpuno izmenjeno korisničko iskustvo. Ono čime sva tri telefona mogu da se pohvale jeste trostruka kamera profesionalne klase, koja zahvaljujući glavnoj širokougaonoj kameri od 50 MP i 8K mogućnostima snimanja pruža pravo studijsko iskustvo. Tu su i profesionalni efekti kamere poput Xiaomi ProFocus, One-click AI Cinem, FreezeFrame, Night Vision, koji omogućuju svakome da izrazi svoju kreativnost na najbolji mogući način.

Tokom trajanja novogodišnje akcije model Xiaomi 12X, može biti vaš po ceni od 59,999 RSD, što je čak 17.000 jeftinije u odnosu na standardnu cenu koja iznosi 76,999 RSD. Vodeći model Xiaomi 12 biće snižen 15.000 dinara tokom trajanja akcije i u varijanti 8+128 možete ga kupiti za 79,999 RSD, odnosno 89,999 RSD za model sa memorijom 8+256. Redovna cena za Xiaomi 12 iznosi 94.999 RSD, dok nešto veća memorija istog uređaja košta 104.999 RSD. Za Xiaomi 12 Pro koji poseduje neverovatnu kameru obezbeđen je popust od 27%, te nova cena iznosi 94,999 RSD, čime će svi korisnici uštedeti čak 35.000 dinara s obzirom na to da je u standardnoj ponudi cena ovog telefona 129,999 RSD.

Popustima ovde nije kraj! Osim Xiaomi 12 serije, u okviru novogodišnje Xiaomi promocije po specijalnim cenama biće i Redmi telefoni. Jedinstven u spajanju neverovatnih perfomansi, korisničnog iskustva, dizajna, ali i dobrih cena, Xiaomi je postigao vrtoglavi uspeh prodavši uređaje iz ove serije u preko 240 miliona primeraka! Zaštitni znak Redmi Note 11 serije jeste kamera, koja uz primarni senzor od 108 MP, omogućava da snimite i delite trenutke svog života u visokoj rezoluciji do najsitnijih detalja. Takođe, sa operativnim sistemom MIUI 13 pruža unapređena korisnička iskustva pored korisnih funkcija kao što su bočna traka i vidžeti.

Ne propustite fantastičnu ponudu, i u periodu od 1 – 31. decembra pronađite pametne telefone po svojoj meri. Sve informacije o ponudi možete pronaći na  linku.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde