IFA 2019: PUMA PREDSTAVLJA PRVI PAMETNI SAT ZA LJUBITELJE SPORTSKOG NAČINA ŽIVOTA

Obuci opremu. Poveži se. Kreni. sa PUMA pametnim satom koji koristi Google Wear OS operativni sistem i Qualcomm Snapdragon Wear 3100 procesor!

PUMA sa uzbuđenjem ulazi na tržište pametnih satova sa nosivim uređajem koji je dizajniran da pomogne sportistima da treniraju, održe motivaciju, prate zacrtane ciljeve i povežu se sa drugima dok su u pokretu.

Ovaj pametni sat kombinuje ono najbolje iz sportskog načina života i tehnologije i ekspertski je dizajniran da izgleda dobro i bude udoban, a kućište od najlona i aluminijuma znači da je sat ultralagan. Teksturisani silikonski kaiš pruža prijanjanje i omogućava koži da diše i tako minimizira znojanje dok ste u pokretu.

Dostupan u tri moderne kombinacije boja, PUMA pametni sat jednako dobro izgleda i u teretani i na ulici, dokazujući da ne morate da izgledate dosadno i neupadljivo dok trenirate.

Koristeći Google Fit platformu, PUMA pametni sat može da prati sktivnosti kao što su pilates, veslanje ili spining, i broji ponavljanja u okviru treninga snage kao na primer kada radite sklekove. Dok je sat u režimu za trening, Google Fit konstantno prati puls, olakšavajući vam tako da vidite kada vam je puls u idealnom opsegu.

I za kraj, Google Fit vam omogućava da jednostavno menjate i pratite ciljeve koje ste sebi zadali, i obaveštava vas o napretku koji ste postigli kao i o ispunjenju zacrtanog cilja.

Korisnici PUMA pametnog sata takođe mogu da biraju između nekoliko interaktivnih opcija brojčanika, poput „Semafor“ brojčanika koji prikazuje vreme, datum i puls, i daje korisnicima mogućnost da personalizuju informacije koje mogu da vide brzim pogledom na sat.

Korisnici takođe mogu da prebace slike sa društvenih medija na svoj pametni sat, što predstavlja još jedan način za njih da personalizuju svoj sat i ostanu povezani… i što je najvažnije, ostanu konkurentni.

PRETHONI NASLOV
SLEDEĆI NASLOV

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...
PUMA sa uzbuđenjem ulazi na tržište pametnih satova sa nosivim uređajem koji je dizajniran da pomogne sportistima da treniraju, održe motivaciju, prate zacrtane ciljeve i povežu se sa drugima dok su u pokretu. Ovaj pametni sat kombinuje ono najbolje iz sportskog načina života i tehnologije i ekspertski je dizajniran da izgleda dobro i bude udoban, a kućište od najlona i aluminijuma znači da je sat ultralagan. Teksturisani silikonski kaiš pruža prijanjanje i omogućava koži da diše i tako minimizira znojanje dok ste u pokretu. Dostupan u tri moderne kombinacije boja, PUMA pametni sat jednako dobro izgleda i u teretani i na ulici, dokazujući da ne morate da izgledate dosadno i neupadljivo dok trenirate. Koristeći Google Fit platformu, PUMA pametni sat može da prati sktivnosti kao što su pilates, veslanje ili spining, i broji ponavljanja u okviru treninga snage kao na primer kada radite sklekove. Dok je sat u režimu za trening, Google Fit konstantno prati puls, olakšavajući vam tako da vidite kada vam je puls u idealnom opsegu. I za kraj, Google Fit vam omogućava da jednostavno menjate i pratite ciljeve koje ste sebi zadali, i obaveštava vas o napretku koji ste postigli kao i o ispunjenju zacrtanog cilja. Korisnici PUMA pametnog sata takođe mogu da biraju između nekoliko interaktivnih opcija brojčanika, poput „Semafor“ brojčanika koji prikazuje vreme, datum i puls, i daje korisnicima mogućnost da personalizuju informacije koje mogu da vide brzim pogledom na sat. Korisnici takođe mogu da prebace slike sa društvenih medija na svoj pametni sat, što predstavlja još jedan način za njih da personalizuju svoj sat i ostanu povezani... i što je najvažnije, ostanu konkurentni.