PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji skuter

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo klasu sportskih skutera, doživeo je momentalni uspeh i postavio temelj za sve sportske skutere koji će doći posle njega. Peugeot je od tada prodao preko 600.000 primeraka ovog modela u različitim izvedbama, sa 50, 100 i 125 kubika. Ova nova, četvrta generacija lansirana je kako bi se obeležila 20. godišnjica i donosi osvežen stajling i motore. Ukratko, sve ono što biste poželeli sa 16 godina.

Speedfight 4 je i danas oličenje sportskog skutera od 50 cc a njegova pozicija u vožnji je tipična za ovu klasu. Sam motocikl je prilično mali i lagan; negov dizajn koji vam omogućava da ga zakoračite znači da je maksimalno lako smestiti se na njega kao i manevrisati njime, a njegova pozicija u vožnji vam daje potpunu kontrolu.

Kao i kod ostalih modela u ovoj klasi, ispod sedišta imate dovoljno prostora da odložite zatvorenu kacigu (ili popriličnu količinu namirnica iz prodavnice) a USB port je zgodno sakriven u malom odeljku ispod satova. Peugeot Speedfight je ne samo dokazan, već je i uglađen i skoro svaki nedostatak koji je mogao da ima je do sada ispeglan i uklonjen tako da ovde suštinski nemate oko čega da se brinete, dokle god ga razumno vozite i održavate.

Atraktivan stil, sportske alu-felne i sportsko vešanje i kočnice su bolje nego kod većine konkurenata a novine uključuju pozadinski osvetljenu LCD instrument tablu kao i USB port. Poslednji Speedfight model je daleko nadmašio svoje ciljeve. Najnoviji motori su živahni, jednostavni i ekonomični – u najmanju ruku jednako dobri kao i bilo koji drugi motori u ovoj klasi, a uz to su izdržljivi i pouzdani takođe. Iako od kočnica ima „samo“ jedan disk od 215 mm napred sa kleštima sa dva klipa i još manji disk od 190 mm sa kleštima sa jednim klipom pozadi, kočnice su moćne i više nego na visini zadatka.

Iako teško da se može smatrati revolucionarnim, poslednji Speedfight 4 je i dalje vodeći sportski skuter od 50 cc, sa vrhunskim upravljanjem i ostalim karateristikama iz ove klase. Kao takav, on je briljantno lagan i agilan, odličan za zujanje po gradu.Stvari su vrlo jednostavne kod modela Speedfight4, zaista jesu. Ako imate minimum 16 godina i želite motorno prevozno sredstvo i nezavisnost, vaše jedine opcije su ili dozvola za motocikl od 50 cc ili, češće, skuter. A ako želite skuter, jedna stvar je sigurna, a to je da je Speedfight 4, zahvaljujući svom imenu, nasleđu, stilu i specifikacijama najpoželjniji od svih. Nijedan drugi model ne može ni da mu priđe blizu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo klasu sportskih skutera, doživeo je momentalni uspeh i postavio temelj za sve sportske skutere koji će doći posle njega. Peugeot je od tada prodao preko 600.000 primeraka ovog modela u različitim izvedbama, sa 50, 100 i 125 kubika. Ova nova, četvrta generacija lansirana je kako bi se obeležila 20. godišnjica i donosi osvežen stajling i motore. Ukratko, sve ono što biste poželeli sa 16 godina. Speedfight 4 je i danas oličenje sportskog skutera od 50 cc a njegova pozicija u vožnji je tipična za ovu klasu. Sam motocikl je prilično mali i lagan; negov dizajn koji vam omogućava da ga zakoračite znači da je maksimalno lako smestiti se na njega kao i manevrisati njime, a njegova pozicija u vožnji vam daje potpunu kontrolu. Kao i kod ostalih modela u ovoj klasi, ispod sedišta imate dovoljno prostora da odložite zatvorenu kacigu (ili popriličnu količinu namirnica iz prodavnice) a USB port je zgodno sakriven u malom odeljku ispod satova. Peugeot Speedfight je ne samo dokazan, već je i uglađen i skoro svaki nedostatak koji je mogao da ima je do sada ispeglan i uklonjen tako da ovde suštinski nemate oko čega da se brinete, dokle god ga razumno vozite i održavate. Atraktivan stil, sportske alu-felne i sportsko vešanje i kočnice su bolje nego kod većine konkurenata a novine uključuju pozadinski osvetljenu LCD instrument tablu kao i USB port. Poslednji Speedfight model je daleko nadmašio svoje ciljeve. Najnoviji motori su živahni, jednostavni i ekonomični – u najmanju ruku jednako dobri kao i bilo koji drugi motori u ovoj klasi, a uz to su izdržljivi i pouzdani takođe. Iako od kočnica ima „samo“ jedan disk od 215 mm napred sa kleštima sa dva klipa i još manji disk od 190 mm sa kleštima sa jednim klipom pozadi, kočnice su moćne i više nego na visini zadatka. Iako teško da se može smatrati revolucionarnim, poslednji Speedfight 4 je i dalje vodeći sportski skuter od 50 cc, sa vrhunskim upravljanjem i ostalim karateristikama iz ove klase. Kao takav, on je briljantno lagan i agilan, odličan za zujanje po gradu.Stvari su vrlo jednostavne kod modela Speedfight4, zaista jesu. Ako imate minimum 16 godina i želite motorno prevozno sredstvo i nezavisnost, vaše jedine opcije su ili dozvola za motocikl od 50 cc ili, češće, skuter. A ako želite skuter, jedna stvar je sigurna, a to je da je Speedfight 4, zahvaljujući svom imenu, nasleđu, stilu i specifikacijama najpoželjniji od svih. Nijedan drugi model ne može ni da mu priđe blizu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU