PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji skuter

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo klasu sportskih skutera, doživeo je momentalni uspeh i postavio temelj za sve sportske skutere koji će doći posle njega. Peugeot je od tada prodao preko 600.000 primeraka ovog modela u različitim izvedbama, sa 50, 100 i 125 kubika. Ova nova, četvrta generacija lansirana je kako bi se obeležila 20. godišnjica i donosi osvežen stajling i motore. Ukratko, sve ono što biste poželeli sa 16 godina.

Speedfight 4 je i danas oličenje sportskog skutera od 50 cc a njegova pozicija u vožnji je tipična za ovu klasu. Sam motocikl je prilično mali i lagan; negov dizajn koji vam omogućava da ga zakoračite znači da je maksimalno lako smestiti se na njega kao i manevrisati njime, a njegova pozicija u vožnji vam daje potpunu kontrolu.

Kao i kod ostalih modela u ovoj klasi, ispod sedišta imate dovoljno prostora da odložite zatvorenu kacigu (ili popriličnu količinu namirnica iz prodavnice) a USB port je zgodno sakriven u malom odeljku ispod satova. Peugeot Speedfight je ne samo dokazan, već je i uglađen i skoro svaki nedostatak koji je mogao da ima je do sada ispeglan i uklonjen tako da ovde suštinski nemate oko čega da se brinete, dokle god ga razumno vozite i održavate.

Atraktivan stil, sportske alu-felne i sportsko vešanje i kočnice su bolje nego kod većine konkurenata a novine uključuju pozadinski osvetljenu LCD instrument tablu kao i USB port. Poslednji Speedfight model je daleko nadmašio svoje ciljeve. Najnoviji motori su živahni, jednostavni i ekonomični – u najmanju ruku jednako dobri kao i bilo koji drugi motori u ovoj klasi, a uz to su izdržljivi i pouzdani takođe. Iako od kočnica ima „samo“ jedan disk od 215 mm napred sa kleštima sa dva klipa i još manji disk od 190 mm sa kleštima sa jednim klipom pozadi, kočnice su moćne i više nego na visini zadatka.

Iako teško da se može smatrati revolucionarnim, poslednji Speedfight 4 je i dalje vodeći sportski skuter od 50 cc, sa vrhunskim upravljanjem i ostalim karateristikama iz ove klase. Kao takav, on je briljantno lagan i agilan, odličan za zujanje po gradu.Stvari su vrlo jednostavne kod modela Speedfight4, zaista jesu. Ako imate minimum 16 godina i želite motorno prevozno sredstvo i nezavisnost, vaše jedine opcije su ili dozvola za motocikl od 50 cc ili, češće, skuter. A ako želite skuter, jedna stvar je sigurna, a to je da je Speedfight 4, zahvaljujući svom imenu, nasleđu, stilu i specifikacijama najpoželjniji od svih. Nijedan drugi model ne može ni da mu priđe blizu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...