Sa termoregulacionim ćebetom od grafena biće vam prijatno u svim vremenskim uslovima

Kada je napolju hladno, ovo ćebe će vas ugrejati, a kada je toplo ono će vas rashladiti. Ukratko, HILU se ponaša kao termostat, ali u vidu pametnog, mekanog ćebeta koje je napravljeno od materijala za koji nikada ne biste pomislili da od njega može da se pravi ćebad – a to su grafenska vlakna.

HILU je prvo ikada grafensko ćebe i zaista je u stanju da vam obezbedi izvanrednu termoregulaciju dok spavate. U zavisnosti od toga koliko vam je toplo ili hladno, HILU reguliše vašu telesnu temperaturu i dovodi je u ugodniju zonu. Kada vam je toplo, HILU će vas rashladiti, a kada je klima upaljena na najjače i postaje vam previše hladno, ovo grafensko ćebe zadržava toplotu i greje vas. U stanju je čak i da radi obe ove stvari istovremeno, to jest da  greje jednu polovinu kreveta a drugu hladi, što znači da će vama i vašem partneru biti ugodno u svakom trenutku bez obzira na temperaturu u prostoriji.

Pravljenje HILU tkanine počinje korišćenje čistih grafenskih vlakana, za čije dobijanje je neophodno rastopiti grafen u tečne grafenske kristale putem posebnog procesa mokrog vrtenja. Ti tečni kristali se potom suše i formiraju vlakna koja se zatim pletu pomoću tehnologije po imenu Adaptex. Time se stvara ćebe koje može da oseća vašu temperaturu i prilagođava joj se, i pritom zadržava ostale ključne karakteristike ćebeta kao što su mekoća i udobnost, a takođe je i hipoalergensko i ima sertifikaciju OEKO-TEX100. Dodatna prednost ćebeta koje je napravljeno od čistog grafena je to što on čini HILU ćebe izuzetno izdržljivim i praktično otpornim na cepanje.

Kada vam je hladno, vlakna regulišu vašu telesnu temperaturu tako što rasipaju toplotu, a kada vam je vruće, grafen apsorbuje toplotu vašeg tela u sebe i tako vas hladi, usput sprečavajući gomilanje vlažnosti zbog čega ćete ostati suvi i neoznojani tokom cele noći. Čak i ako se oznojite, grafenska vlakna imaju antibakterijska svojstva, tako da će vaše ćebe ostati sveže nedeljama, ako ne i duže… a kada dođe vreme da operete svoje HILU ćebe, možete ga staviti u veš mašinu uz nežni ciklus sa hladnom vodom i izaći će iz mašine kao da je novo.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

CES 2021: Solar-Breeze Ariel solarni čistač bazena

Ako imate bazen, onda znate koliko vremena iziskuje...

TEST: Jabra Elite 5 – Univerzalne bubice za...

Jabra Elite 5 bubice možda se neće svideti...

TEST: Fujifilm X100V – Najbolji kompaktni fotoaparat...

X100V je jedan vrlo lep fotoaparat sa solidnim...

TOP 5: hibridni pametni satovi 2019.

Koliko god voleli funkcionalnost koju nude pametni satovi,...

Huawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji

Huawei Mate 30 Pro od danas do 26....

TEST: Samsung Galaxy S20 Ultra – Novi kralj!

Bez svake sumnje se razaznaju obrisi Samsung S...

Brilijantni koncept kućište Apple Watch transformiše u iPod

Šesta generacija iPod nano je bio mali, kockast...

TEST: Apple iPhone 11 Pro Max – Perjanica...

Dugačko je ime za najnoviji iPhone. Pro...

CES 2022: 43 nagrade za kompaniju iz Koreje!

Kompanija Samsung Electronics nagrađena je sa čak 43...

Phantom X2 Pro je prvi flegšip telefon sa...

Phantom Mobile je premijum podbrend tehnološke kompanije Tecno...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Kada je napolju hladno, ovo ćebe će vas ugrejati, a kada je toplo ono će vas rashladiti. Ukratko, HILU se ponaša kao termostat, ali u vidu pametnog, mekanog ćebeta koje je napravljeno od materijala za koji nikada ne biste pomislili da od njega može da se pravi ćebad – a to su grafenska vlakna. HILU je prvo ikada grafensko ćebe i zaista je u stanju da vam obezbedi izvanrednu termoregulaciju dok spavate. U zavisnosti od toga koliko vam je toplo ili hladno, HILU reguliše vašu telesnu temperaturu i dovodi je u ugodniju zonu. Kada vam je toplo, HILU će vas rashladiti, a kada je klima upaljena na najjače i postaje vam previše hladno, ovo grafensko ćebe zadržava toplotu i greje vas. U stanju je čak i da radi obe ove stvari istovremeno, to jest da  greje jednu polovinu kreveta a drugu hladi, što znači da će vama i vašem partneru biti ugodno u svakom trenutku bez obzira na temperaturu u prostoriji. Pravljenje HILU tkanine počinje korišćenje čistih grafenskih vlakana, za čije dobijanje je neophodno rastopiti grafen u tečne grafenske kristale putem posebnog procesa mokrog vrtenja. Ti tečni kristali se potom suše i formiraju vlakna koja se zatim pletu pomoću tehnologije po imenu Adaptex. Time se stvara ćebe koje može da oseća vašu temperaturu i prilagođava joj se, i pritom zadržava ostale ključne karakteristike ćebeta kao što su mekoća i udobnost, a takođe je i hipoalergensko i ima sertifikaciju OEKO-TEX100. Dodatna prednost ćebeta koje je napravljeno od čistog grafena je to što on čini HILU ćebe izuzetno izdržljivim i praktično otpornim na cepanje. Kada vam je hladno, vlakna regulišu vašu telesnu temperaturu tako što rasipaju toplotu, a kada vam je vruće, grafen apsorbuje toplotu vašeg tela u sebe i tako vas hladi, usput sprečavajući gomilanje vlažnosti zbog čega ćete ostati suvi i neoznojani tokom cele noći. Čak i ako se oznojite, grafenska vlakna imaju antibakterijska svojstva, tako da će vaše ćebe ostati sveže nedeljama, ako ne i duže… a kada dođe vreme da operete svoje HILU ćebe, možete ga staviti u veš mašinu uz nežni ciklus sa hladnom vodom i izaći će iz mašine kao da je novo.