Ojačana legendarna PowerShot G serija

Kompanija Canon Europe ojačala svoju prestižnu PowerShot G seriju kroz dva nova kompaktna fotoaparata sa velikim senzorom koji pružaju skladan spoj performansi i prenosivosti.

Zahvaljujući neprekidnom fotografisanju velikom brzinom i 4K filmovima (bez isecanja), Canon je stvaraocima sadržaja, vlogerima i fotografima entuzijastima pružio model pomoću kojeg oni svoju kreativnost i tehničke mogućnosti mogu da podignu na viši nivo.

Nastavljajući kvalitet Canon-ovog postojećeg asortimana, PowerShot G5 X Mark II ima novi 5x f/1.8-2.8 objektiv i elektronsko tražilo (EVF) koje se izvlači, što je savršeno za strastvene fotografe kojima je potreban lagan, a opet moćan fotoaparat za putovanja. Istovremeno, PowerShot G7 X Mark III krasi 4.2x f/1.8 – 2.8 zum objektiv i 3,5-milimetarski ulaz za mikrofon, što stvaraocima sadržaja i vlogerima u razvoju istovremeno pruža neverovatan kvalitet slike i oštar zvuk.

Sa težinom od samo 340, odnosno 304 grama, oba modela, PowerShot G5 X Mark II i PowerShot G7 X Mark III, primenjuju Canon-ov moćan DIGIC 8 procesor slike kako bi postigli nenadmašne performanse snimanja u fotoaparatu džepne veličine.
Zahvaljujući višeslojnom senzoru 1.0-tipa od 20,1 megapiksela, oba modela postižu izvanredan kvalitet slike i žive boje za fotografije i 4K video zapise.

PowerShot G5 X Mark II opremljen je izvanrednim 5x zum objektivom. Uz neverovatno brz otvor blende od f/1.8-2.8, ovaj model je savršen za scenarije snimanja u uslovima slabog svetla, kao što je snimanje gradova nakon zalaska sunca. PowerShot G7 X Mark III ima 4.2x f/1.8-2.8 zum objektiv koji će pomoći vlogerima koji snimaju na raznim lokacijama i u raznim uslovima da snime video zapise visoke rezolucije, bez obzira kakvo je osvetljenje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde