Garmin predstavlja Dash Cam liniju auto kamera za 2019. godinu i Dash Cam Mini koje opažaju incidente i izdaju upozorenja za vozača

Kako sve više rasejanih vozača deli drumove sa odgovornim vozačima, auto kamere su postale prilično jeftin način da dobijete upozorenja na loše vozače i sačuvate dokazni materijal kada se desi neki incident.

Savremena vozila često poseduju tehnologiju za izbegavanje sudara ili upozoravanje vozača koji su integrisani u prednjem delu vozila.

Auto kamere su takođe jedan od popularnih načina da snimate svoje okruženje dok vozite, a u isto vreme vam mogu i pomoći da izbegnete neke nezgode.

Garmin je predstavio tri nove auto kamere iz Dash Cam porodice kao i Dash Cam Mini želeći da vam obezbedi alate koji su vam potrebni u vožnji.

Sve ove nove Garmin auto kamere podržavaju Bluetooth i WiFi konekciju tako da možete da sinhronizujete podatke i sadržaje sa vašim smartfonom preko Garmin Drive aplikacije.

Kada su povezane sa vašim telefonom, kamere mogu da pružaju usluge u realnom vremenu, kad god je to potrebno.

Takođe možete i da sinhronizujete video snimke sa do četiri Garmin kamere iz ove nove kolekcije, tako da potencijalno možete da snimate okruženje pod uglom od 360 stepeni za ultimativnu pokrivenost.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde