Magični broj od 100 miliona Direct Drive motora!

Proizvodnja Inverter Direct Drive™ (DD™) motora kompanije premašila je količinu od 100 miliona jedinica.

U periodu od 1998. do kraja 2022. godine, kompanija je na dnevnom nivou u proseku proizvodila više od 12.000 Inverter Direct Drive™ (DD™) motora.

Kako bi korisnicima ponudila što bolje iskustvo, kompanija LG je četiri decenije radila na usavršavanju Inverter Direct Drive™ (DD™) motora, kontinuirano unapređujući tehnologiju i performanse uređaja. Kompanija poseduje više od 240 Inverter Direct Drive™ tehnoloških patenata (DD™) u Koreji i širom sveta. LG je 2019. godine implementirao tehnologiju veštačke inteligencije (AI) na Inverter Direct Drive™ (DD™) motor, kako bi dodatno unapredio njegovu efikasnost i efektivnost.

Prošle godine, kompanija je prvi put implementirala napredni Inverter DD motor i u okviru svojih mašina za sušenje, opet zahvaljujući specijalnoj 6 Motion vlasničkoj licenci (šest različitih poteza bubnja), kako bi se performanse poboljšale, a oštećenje tkanine svelo na minimum. Tehnologija Inverter motora kompanije, odnosno AI DD, bila je prva tehnologija za kućne aparate za koju je LG dobio AI verifikaciju za duboko učenje, od globalne kompanije za bezbednost u nauci – Underwriters Laboratories (UL).

„Broj proizvedenih inverter DD motora pokazuje koliko je ova tehnologija besprekorna”, rekao je Kim Yang-sun, rukovodilac poslovne jedinice za komponente kompanije LG Electronics za kućne aparate i uređaje za klimatizaciju. „Nastavićemo da konstruišemo osnovne komponente visoke efikasnosti koje unapređuju performanse i pouzdanost naših uređaja, istovremeno vodeći računa o karbonskom otisku  prilikom njihove upotrebe“, obećava Yang-sun.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde