Novi Mercedes – AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

Dinamičan i atletski model za mnogo različitih terena

Novi Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé jedinstvena kombinacija sportske elegancije i snažnih performansi sa dobrim off-road sposobnostima.

Impresivna agilnost je garantovana snažnim linijskim benzinskim motorom sa šest cilindara sa 48 voltnom tehnologijom, sa potpuno varijabilnim AMG Performance 4MATIC+ pogonom na sve točkove, sa AMG SPEEDSHIFT TCT 9G 9-stepenim automatskim menjačem i sa 60 mm kraćim međuosovinskim rastojanjem u odnosu na SUV varijantu.

Unapređena dinamika u vožnji takođe dolazi od AMG-specifičnih programa vožnje i AMG RIDE CONTROL+ sistema vazdušnog oslanjanja sa stabilizirajućim elektro mehaničkim AMG ACTIVE RIDE CONTROL sistemom. AMG-specifična maska hladnjaka vizuelno naglašava pripadnost AMG porodici Coupé-a.

Uz sve ovo, Coupé visokih performansi nudi sve prednosti Mercedes SUV vozila: obiman prostor za putnike i prtljag, obimne bezbednosne funkcije i superioran nivo trakcije na vlažnim ili peskovitim površinama kao i u zimskim uslovima na putevima.

“Novi GLE 53 4MATIC+ Coupé dodaje još više stila i elegancije našoj SUV porodici, zajedno sa prepoznatljivim AMG karakteristikama kao što su maska hladnjaka specifična za brend. Atraktivna linija coupé-a obuhvata sofisticiranu tehnologiju sistema oslanjanja i naš snažni linijski benzinski motor sa šest cilindara i 48 voltnom tehnologijom. Oba ova sistema garantuju uzbudljiv doživljaj vožnje po pitanju dinamike u podužnom i poprečnom smeru,” izjavljuje Tobias Moers, CEO Mercedes-AMG GmbH.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde