Sea Ray SLX 260 – Čista radost

SLX 260 kombinuje genijalnost sa intuicijom kako bi vam otkrio mnoštvo karakteristika nove generacije koje čine vožnju čamcem lakim.

Profil mu je brz i sportski, enterijer je dizajniran sa fokusom na komfor a upravljačka konzola omogućava laganu kontrolu. Dok su sadržaji savršeni za porodična krstarenja i bavljenje vodenim sportovima. SLX 260 je prvi brod koji je dizajnirao potpuno ženski tim i predstavlja budućnost SLX linije brenda Sea Ray. Kada stupite na brod, primetićete veliki izdašan prostor za sedenje na krmenoj platformi sa velikom ležaljkom za sunčanje. Ogromna krmena platforma ne samo da obezbeđuje dovoljno prostora za plivanje, već nudi i pristup izolovanom skladišnom odeljku za frižider ispod ležaljke za sunčanje, kao i dugačkom skladišnom prostoru sa leve strane za rekvizite na naduvavanje, skije, bordove, vesla i slično.

SLX 260 dolazi sa vanbrodskim ili brodskim pogonom, a u verziji sa brodskim pogonom platforma na krmi ima stepenicu na izvlačenje na mestu gde je inače vanbrodski motor. Obe platforme imaju merdevine na uvlačenje sa po četiri stepenika kao i rukohvate.

Ljubitelji vodenih sportova će uživati u opcionom pilonu za vuču skija na modelu sa vanbrodskim motorom ili kuki za vučenje u krmenom delu na modelu sa brodskim pogonom, a roditelji će ceniti opcioni vazdušni kompresor za naduvavanje rekvizita koji ima sopstveni prostor za odlaganje.

Dizajnerski tim napravio je velika poboljšanja po pitanju prostora za sedenje kako bi se unapredilo kretanje po brodu i obezbedio dodatni komfor. Između klupa sa leve i desne strane postoji razmak od 75 cm, levo je ugaona garnitura, koja ispod ima skladišni prostor, a desno je klupa sa odeljkom za dva ručna frižidera sa mekim stranicama.

Upravljačka konzola

Za upravljačkom konzolom nalazi se udobno sedište koje, kao i sedište sa leve strane, ima sedalni deo koji se podiže i kontrole sa strane, koje mu omogućavaju da se okreće i pomera napred-nazad.

Toalet je skriven u konzoli ispred putničkog sedišta. Vrata se otvaraju nadesno i imaju magnetno zatvaranje. Vakuumski WC i lavabo su nešto što se ne sreće na mnogo glisera dužine 8 metara, ali komfor je nešto na šta se dizajnerski tim velikim delom fokusirao. Postavka sa dve konzole ima prednost u vidu centralnog dela vetrobranskog stakla koji se otvara zajedno sa vratancima ispod i omogućava pristup pramcu. Udobne ležaljke sa sklopivim naslonima za ruke naslonjene su na obe ivice korita visine 38 cm i spajaju se na samom pramcu.

Jedna od sjajnih dizajnerskih funkcija na modelu SLX 260 je opcioni električni toranj sledeće generacije sa produženom tendom, koja pruža dodatnu zaštitu od sunca. Zgodno je to što toranj može da se sklopi, što znači da možete da ga spustite prilikom prolaska ispod mosta ili da biste ga sklonili, ili kada pada kiša jer nalegne na vetrobransko staklo, a brod je i dalje funkcionalan kada je toranj spušten. Možete ga podići pritiskom na dugme čim kiša stane i ručno izvući integrisanu tendu iznad zadnje palube, a možete da razvučete i tendu nad pramcem i tako napravite hlad na celom brodu. Kada sklonite tendu sa pramca brod i dalje može da plovi punom brzinom dok krmenu tendu ne morate da dirate. Dodajte tome unapređenu verziju Fusion Signature zvučnika (deo Premier Audio paket za zabavu) i LED RGB-W osvetljenje koje menja boje (deo paketa za osvetljenje) i dobijate platformu u kojoj mogu da uživaju sve generacije.

Dizajnerski tim je uradio odličan posao sa modelom SLX 260 i SLX 260 Outboard, kako bi se maksimizovao prostor, a vlasnicima ponudio udoban, sportski brod sa naprednim funkcijama i sadržajima za prelep dan na vodi.

Sea Ray SLX 260 spcifikacije:

Dužina

7,75m

Širina

2,59m

Težina (kg)

2752

Maks. snaga

motora (Ks)

350

Kapacitet goriva (l)

284

Broj osoba

15

Broj ležaja

/

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...

PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo...

Rolls-Roice predstavlja La Rose Noire Droptail...

Glavni izvor inspiracije za ovu tamnu, hrabru i moćnu limuzinu bila je ruža Black Baccara, koja...
Profil mu je brz i sportski, enterijer je dizajniran sa fokusom na komfor a upravljačka konzola omogućava laganu kontrolu. Dok su sadržaji savršeni za porodična krstarenja i bavljenje vodenim sportovima. SLX 260 je prvi brod koji je dizajnirao potpuno ženski tim i predstavlja budućnost SLX linije brenda Sea Ray. Kada stupite na brod, primetićete veliki izdašan prostor za sedenje na krmenoj platformi sa velikom ležaljkom za sunčanje. Ogromna krmena platforma ne samo da obezbeđuje dovoljno prostora za plivanje, već nudi i pristup izolovanom skladišnom odeljku za frižider ispod ležaljke za sunčanje, kao i dugačkom skladišnom prostoru sa leve strane za rekvizite na naduvavanje, skije, bordove, vesla i slično. SLX 260 dolazi sa vanbrodskim ili brodskim pogonom, a u verziji sa brodskim pogonom platforma na krmi ima stepenicu na izvlačenje na mestu gde je inače vanbrodski motor. Obe platforme imaju merdevine na uvlačenje sa po četiri stepenika kao i rukohvate. Ljubitelji vodenih sportova će uživati u opcionom pilonu za vuču skija na modelu sa vanbrodskim motorom ili kuki za vučenje u krmenom delu na modelu sa brodskim pogonom, a roditelji će ceniti opcioni vazdušni kompresor za naduvavanje rekvizita koji ima sopstveni prostor za odlaganje. Dizajnerski tim napravio je velika poboljšanja po pitanju prostora za sedenje kako bi se unapredilo kretanje po brodu i obezbedio dodatni komfor. Između klupa sa leve i desne strane postoji razmak od 75 cm, levo je ugaona garnitura, koja ispod ima skladišni prostor, a desno je klupa sa odeljkom za dva ručna frižidera sa mekim stranicama.

Upravljačka konzola

Za upravljačkom konzolom nalazi se udobno sedište koje, kao i sedište sa leve strane, ima sedalni deo koji se podiže i kontrole sa strane, koje mu omogućavaju da se okreće i pomera napred-nazad. Toalet je skriven u konzoli ispred putničkog sedišta. Vrata se otvaraju nadesno i imaju magnetno zatvaranje. Vakuumski WC i lavabo su nešto što se ne sreće na mnogo glisera dužine 8 metara, ali komfor je nešto na šta se dizajnerski tim velikim delom fokusirao. Postavka sa dve konzole ima prednost u vidu centralnog dela vetrobranskog stakla koji se otvara zajedno sa vratancima ispod i omogućava pristup pramcu. Udobne ležaljke sa sklopivim naslonima za ruke naslonjene su na obe ivice korita visine 38 cm i spajaju se na samom pramcu. Jedna od sjajnih dizajnerskih funkcija na modelu SLX 260 je opcioni električni toranj sledeće generacije sa produženom tendom, koja pruža dodatnu zaštitu od sunca. Zgodno je to što toranj može da se sklopi, što znači da možete da ga spustite prilikom prolaska ispod mosta ili da biste ga sklonili, ili kada pada kiša jer nalegne na vetrobransko staklo, a brod je i dalje funkcionalan kada je toranj spušten. Možete ga podići pritiskom na dugme čim kiša stane i ručno izvući integrisanu tendu iznad zadnje palube, a možete da razvučete i tendu nad pramcem i tako napravite hlad na celom brodu. Kada sklonite tendu sa pramca brod i dalje može da plovi punom brzinom dok krmenu tendu ne morate da dirate. Dodajte tome unapređenu verziju Fusion Signature zvučnika (deo Premier Audio paket za zabavu) i LED RGB-W osvetljenje koje menja boje (deo paketa za osvetljenje) i dobijate platformu u kojoj mogu da uživaju sve generacije. Dizajnerski tim je uradio odličan posao sa modelom SLX 260 i SLX 260 Outboard, kako bi se maksimizovao prostor, a vlasnicima ponudio udoban, sportski brod sa naprednim funkcijama i sadržajima za prelep dan na vodi.

Sea Ray SLX 260 spcifikacije:

Dužina

7,75m

Širina

2,59m

Težina (kg)

2752

Maks. snaga

motora (Ks)

350

Kapacitet goriva (l)

284

Broj osoba

15

Broj ležaja

/