Sea Ray SLX 260 – Čista radost

SLX 260 kombinuje genijalnost sa intuicijom kako bi vam otkrio mnoštvo karakteristika nove generacije koje čine vožnju čamcem lakim.

Profil mu je brz i sportski, enterijer je dizajniran sa fokusom na komfor a upravljačka konzola omogućava laganu kontrolu. Dok su sadržaji savršeni za porodična krstarenja i bavljenje vodenim sportovima. SLX 260 je prvi brod koji je dizajnirao potpuno ženski tim i predstavlja budućnost SLX linije brenda Sea Ray. Kada stupite na brod, primetićete veliki izdašan prostor za sedenje na krmenoj platformi sa velikom ležaljkom za sunčanje. Ogromna krmena platforma ne samo da obezbeđuje dovoljno prostora za plivanje, već nudi i pristup izolovanom skladišnom odeljku za frižider ispod ležaljke za sunčanje, kao i dugačkom skladišnom prostoru sa leve strane za rekvizite na naduvavanje, skije, bordove, vesla i slično.

SLX 260 dolazi sa vanbrodskim ili brodskim pogonom, a u verziji sa brodskim pogonom platforma na krmi ima stepenicu na izvlačenje na mestu gde je inače vanbrodski motor. Obe platforme imaju merdevine na uvlačenje sa po četiri stepenika kao i rukohvate.

Ljubitelji vodenih sportova će uživati u opcionom pilonu za vuču skija na modelu sa vanbrodskim motorom ili kuki za vučenje u krmenom delu na modelu sa brodskim pogonom, a roditelji će ceniti opcioni vazdušni kompresor za naduvavanje rekvizita koji ima sopstveni prostor za odlaganje.

Dizajnerski tim napravio je velika poboljšanja po pitanju prostora za sedenje kako bi se unapredilo kretanje po brodu i obezbedio dodatni komfor. Između klupa sa leve i desne strane postoji razmak od 75 cm, levo je ugaona garnitura, koja ispod ima skladišni prostor, a desno je klupa sa odeljkom za dva ručna frižidera sa mekim stranicama.

Upravljačka konzola

Za upravljačkom konzolom nalazi se udobno sedište koje, kao i sedište sa leve strane, ima sedalni deo koji se podiže i kontrole sa strane, koje mu omogućavaju da se okreće i pomera napred-nazad.

Toalet je skriven u konzoli ispred putničkog sedišta. Vrata se otvaraju nadesno i imaju magnetno zatvaranje. Vakuumski WC i lavabo su nešto što se ne sreće na mnogo glisera dužine 8 metara, ali komfor je nešto na šta se dizajnerski tim velikim delom fokusirao. Postavka sa dve konzole ima prednost u vidu centralnog dela vetrobranskog stakla koji se otvara zajedno sa vratancima ispod i omogućava pristup pramcu. Udobne ležaljke sa sklopivim naslonima za ruke naslonjene su na obe ivice korita visine 38 cm i spajaju se na samom pramcu.

Jedna od sjajnih dizajnerskih funkcija na modelu SLX 260 je opcioni električni toranj sledeće generacije sa produženom tendom, koja pruža dodatnu zaštitu od sunca. Zgodno je to što toranj može da se sklopi, što znači da možete da ga spustite prilikom prolaska ispod mosta ili da biste ga sklonili, ili kada pada kiša jer nalegne na vetrobransko staklo, a brod je i dalje funkcionalan kada je toranj spušten. Možete ga podići pritiskom na dugme čim kiša stane i ručno izvući integrisanu tendu iznad zadnje palube, a možete da razvučete i tendu nad pramcem i tako napravite hlad na celom brodu. Kada sklonite tendu sa pramca brod i dalje može da plovi punom brzinom dok krmenu tendu ne morate da dirate. Dodajte tome unapređenu verziju Fusion Signature zvučnika (deo Premier Audio paket za zabavu) i LED RGB-W osvetljenje koje menja boje (deo paketa za osvetljenje) i dobijate platformu u kojoj mogu da uživaju sve generacije.

Dizajnerski tim je uradio odličan posao sa modelom SLX 260 i SLX 260 Outboard, kako bi se maksimizovao prostor, a vlasnicima ponudio udoban, sportski brod sa naprednim funkcijama i sadržajima za prelep dan na vodi.

Sea Ray SLX 260 spcifikacije:

Dužina

7,75m

Širina

2,59m

Težina (kg)

2752

Maks. snaga

motora (Ks)

350

Kapacitet goriva (l)

284

Broj osoba

15

Broj ležaja

/

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...