Novi HILUX 2020.

Novi Hilux kombinuje upečatljiv nov dizajn, uključivanje snažnog pogonskog agregata od 2,8 litara i poboljšanja putnih i terenskih performansi, uz veću udobnost, unapređenu opremu i proširenu paletu namenjenu rastućim tržištima višestruke upotrebe i zabave u Evropi.

Lice novog Hiluxa potpuno je preoblikovano novim, hrabrim i snažnim trodimenzionalnim izgledom maske hladnjaka i branika, koji značajno pojačavaju nastup ovog pick-upa na putu, kao i njegov moćan stas, istovremeno osnažujući njegovu legendarnu otpornost, robustnost i sposobnost vožnje po svim terenima.

Ovaj upečatljiv nov spoljni izgled dodatno je naglašen uvođenjem novooblikovanih prednjih i zadnjih LED svetlosnih grupa, novih mašinski obrađenih i crnih aluminijskih naplataka od 18, kao i ponudom novih boja karoserije – Emotional Red II, Dark Blue i Oxide Bronze metalik.

Unapređena unutrašnjost odlikuje se novim dizajnom instrument table i centralne konzole s novim, centralno smeštenim, ekranom infotainment sistema od 8, na kojem se nalaze mehaničke komande radi boljeg upravljanja u svim uslovima vožnje.

Poboljšani multimedijalni sistem karakteriše brži softver i odziv ekrana, a omogućava Apple CarPlay i Android Auto povezivanje pametnih telefona.

Širok spisak opreme uključuje sistem pametnog ključa i pokretanje motora tasterom, satelitsku navigaciju, automatski klima uređaj, prednje i zadnje parkirne senzore, kao i ozvučenje s devet zvučnika JBL Premium Sound Systema koji raspolaže 8-kanalnim pojačalom od 800W i tehnologijom CLARi-Fi.

Ponuda pogonskih sklopova novog Hiluxa proširena je dodavanjem novog, snažnijeg, 2,8-litarskog dizel motora maksimalne snage 204 KS, koji Toyotinom pick-upu pruža performanse koje su među najboljim u ovom segmentu.

Na vrhu ponude novog Hiluxa, dostupna u varijantama s produženom (Extra Cab) i dvostrukom kabinom (Double Cab), nalazi se oprema „Invincible“ koja je osmišljena za korisnike koji traže široku primenu i žele sve pogodnosti i raznovrsnu primenu pick-upa, u kombinaciji s avanturističkim i prefinjenim izgledom i obiljem opreme.

Detalji spoljnog dizajna, koji se nalaze isključivo na opremi „Invincible“, uključuju posebnu masku hladnjaka i branik, donju zaštitnu ploču, zaštitu blatobrana, kao i poseban izgled ručice vrata, naplataka i zadnje stranice sanduka.

U kabini, „Invincible“ se temelji na specifikaciji High uz ekskluzivnu instrument-tablu, crne metalik i crne hromirane umetke, pa čak i poseban dizajn pametnog ključa. Na varijanti s dvostrukom kabinom (Double Cab), „svetlo plava“ rasveta obloga prednjih i zadnjih vrata, kao i dvobojne presvlake sedišta od perforirane kože, daju dodatni pečat izgledu kabine.

Prodaja nove Toyote Hilux će započeti ove godine u julu u istočnoj, odnosno u oktobru u zapadnoj Evropi.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde