Ducati slavi 25 godina Monster modela

U znak proslave 25. rođendana najlegendarnijeg motocikla koji je izašao iz fabrike u mestu Borgo Panigale, Dukati predstavlja model Monster 1200 25° godina.
Ovaj model predstavlja maksimalni domet „Nejkid“ sportskog motocikla, i napravljen je u ograničenoj seriji od 500 modela od kojih će svaki imati svoj broj.

Kao suštinski „mišićavi motocikl“, Dukatijev Monster nadaleko važi za jedan od najboljih „stok nejkid“ motocikala koji su ikada napravljeni. I taj hvaljeni motocikl je sada dostigao jedan prilično dobar jubilej. Kako bi proslavili taj jubilej, u kompaniji su rešili da izbace specijalno izdanje ovog modela, pod nazivom Dukati Monster 1200 25 godina.

Dukatijeva Monster loza 25 godina predstavlja vrhunac „nejkid“ sportskih motocikala i oni su odlučili i da proslave u tom stilu, sa ovim ultra-ograničenim izdanjem od samo 500 jedinica. Ono što izdvaja ovo izdanje modela Monster od svih drugih koji su izlazili tokom godina je, za početak, njegova ekskluzivna spoljašnost u bojama italijanske zastave.

Ali to nije baš tako velika stvar.
Takođe ima i lagane Markezini kovane felne u zlatnoj boji, posebno izvezen logo na sedištu i ukrasne detalje od mašinskog aluminijuma i ugljeničnih vlakana.
Pogoni su Testastreta L-tvin motor od 1198 kubika koji proizvodi 144 konjske snage,a njegova cena još uvek nije objavljena.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
U znak proslave 25. rođendana najlegendarnijeg motocikla koji je izašao iz fabrike u mestu Borgo Panigale, Dukati predstavlja model Monster 1200 25° godina. Ovaj model predstavlja maksimalni domet „Nejkid“ sportskog motocikla, i napravljen je u ograničenoj seriji od 500 modela od kojih će svaki imati svoj broj. Kao suštinski „mišićavi motocikl“, Dukatijev Monster nadaleko važi za jedan od najboljih „stok nejkid“ motocikala koji su ikada napravljeni. I taj hvaljeni motocikl je sada dostigao jedan prilično dobar jubilej. Kako bi proslavili taj jubilej, u kompaniji su rešili da izbace specijalno izdanje ovog modela, pod nazivom Dukati Monster 1200 25 godina. Dukatijeva Monster loza 25 godina predstavlja vrhunac „nejkid“ sportskih motocikala i oni su odlučili i da proslave u tom stilu, sa ovim ultra-ograničenim izdanjem od samo 500 jedinica. Ono što izdvaja ovo izdanje modela Monster od svih drugih koji su izlazili tokom godina je, za početak, njegova ekskluzivna spoljašnost u bojama italijanske zastave. Ali to nije baš tako velika stvar. Takođe ima i lagane Markezini kovane felne u zlatnoj boji, posebno izvezen logo na sedištu i ukrasne detalje od mašinskog aluminijuma i ugljeničnih vlakana. Pogoni su Testastreta L-tvin motor od 1198 kubika koji proizvodi 144 konjske snage,a njegova cena još uvek nije objavljena.