Ducati slavi 25 godina Monster modela

U znak proslave 25. rođendana najlegendarnijeg motocikla koji je izašao iz fabrike u mestu Borgo Panigale, Dukati predstavlja model Monster 1200 25° godina.
Ovaj model predstavlja maksimalni domet „Nejkid“ sportskog motocikla, i napravljen je u ograničenoj seriji od 500 modela od kojih će svaki imati svoj broj.

Kao suštinski „mišićavi motocikl“, Dukatijev Monster nadaleko važi za jedan od najboljih „stok nejkid“ motocikala koji su ikada napravljeni. I taj hvaljeni motocikl je sada dostigao jedan prilično dobar jubilej. Kako bi proslavili taj jubilej, u kompaniji su rešili da izbace specijalno izdanje ovog modela, pod nazivom Dukati Monster 1200 25 godina.

Dukatijeva Monster loza 25 godina predstavlja vrhunac „nejkid“ sportskih motocikala i oni su odlučili i da proslave u tom stilu, sa ovim ultra-ograničenim izdanjem od samo 500 jedinica. Ono što izdvaja ovo izdanje modela Monster od svih drugih koji su izlazili tokom godina je, za početak, njegova ekskluzivna spoljašnost u bojama italijanske zastave.

Ali to nije baš tako velika stvar.
Takođe ima i lagane Markezini kovane felne u zlatnoj boji, posebno izvezen logo na sedištu i ukrasne detalje od mašinskog aluminijuma i ugljeničnih vlakana.
Pogoni su Testastreta L-tvin motor od 1198 kubika koji proizvodi 144 konjske snage,a njegova cena još uvek nije objavljena.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde