Jeanneau Leader 36

Udobnost, performanse i svestranost modela Leader 36 vešto su prikazani u potrazi za radoznalim ajkulama.

Leader 36 je brod sa otvorenim zadnjim delom i čvrstim krovom sa ogromnim električnim kliznim panelom. Ventilacija je odlična, tako da klima uređaj na tako otvorenoj palubi mosta deluje prilično suvišno.

Raspored prostora na brodu je optimiziran za relaksaciju i zabavu na vodi. Leader 36 ima više nego dovoljno prostora za sunčanje, od ogromne postavke za sunčanje na prednjoj palubi, sa podesivim naslonima, do nekoliko različitih mesta za sunčanje na palubi mosta.

Tu spada i vešto dizajnirana sofa na zrcalu sa podesivim naslonom i rukohvatom duž cele pramčane strane. Ovaj rukohvat je odličan da se za njega pridržite dok hodate po širokoj krmenoj platformi ovog broda, ali takođe služi i kao oslonac za noge kada se naslon na sofi podesi da bude okrenut ka krmi.

Kada se naslon zaokrene, deo sofe gleda na sklopivi sto na palubi, kao i klupu u obliku slova L sa leve strane.
Naspram stola se nalazi spoljna kuhinja sa livenom sudoperom, frižiderom i ostavom. Leader 36 je podeljen na tri nivoa: imate veoma široku krmenu platformu od tikovine na nivou vode, glavnu palubu/palubu mosta takođe u tikovini, koja gleda ka napolje i u njoj se nalazi upravljačka konzola, i prostor ispod palube u kome se nalazi glavna kuhinja, kupatilo i spavaće kabine.

Akrilna klizna vrata pružaju privatnost i bezbednost za prostor ispod palube. Kuhinja se nalazi sa leve strane i sadrži sudoperu, dve plinske ringle, frižider i prostor za odlaganje stvari iznad glave i u kredencu, gde možete da držite začine, tanjire, escajg i čaše.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde