Tehnološka lepota

Najbrže rastući svetski tech-brend ne prestaje da hakuje sistem i pomera granice inovacije, uvodeći Internet Of Things (IoT) u našu svakodnevnu beauty rutinu. Internet of Things, kao termin koji podrazumeva umrežavanje elektronskih uređaja i razmenjivanje raznih vrsta podataka povezivanjem putem interneta, ulazi u upotrebu na svim poljima, od jednostavnih senzora i aparata za kafu do pametnih telefona, pa ni svet lepote nije izuzetak.

Zahvaljujući najnovijoj digitalnoj aplikaciji uz beauty gedžet poslednje generacije, koja prepoznaje glas korisnika i povezana je sa pametnim telefonom, postaje lakše nego ikada imati besprekornu kožu lica!

Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO, poznat po tome što je pokrenuo svojevrsnu revoluciju u svetu nege kože, nedavno je lansirao LUNA mini 3, svoj najnapredniji uređaj za čišćenje lica sa najnovijim tehnološkim odlikama. Jedna od njih je i aplikacija Find my LUNA, kao i inovativni Glow Boost mode.

Anja Zlatarov Latinčić, menadžer za komunikacije brenda FOREO, ističe: „Konstantno predvodimo trendove kada je u pitanju upotreba tehnologije u nezi kože, a LUNA mini 3 je naš najnoviji gedžet koji opravdava vodeću našeg brenda u industriji lepote. Na ovaj način dajemo odličan primer kako se pomeraju granice u beauty svetu, na osnovu potreba potrošača koje osluškujemo, uz naš jedinstveni švedski dizajn i stalne inovacije.“

Od 2018. godine, bilo je ukupno 17 milijardi aktiviranih uređaja širom sveta, od telefona i senzora do pametnih domova i povezanih gradova, a sada i uređaja u svetu lepote.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde