IFA 2022: Bosch predstavlja čitav asortiman proizvoda

Bosch Cookit (ima 27 funkcija) priprema jednostavnu i svežu hranu za ručak uz izbor od tri režima kuvanja uključujući kuvanje sa uputstvima, automatski i manuelni režim. Recepti se mogu deliti preko Home Connect aplikacije a integrisana mašina za sudove Serije 6 je tu da sve opere.

Želeći da vam pomognu da tokom popodnevnog pranja veša uštedite vreme i energiju, nove Bosch premijum mašine za pranje veša iz Serije 8 ne samo da pripadaju najefikasnijem energetskom razredu A, već prevazilaze i efikasnost tog razreda za dodatnih 20%. To je omogućeno delom zahvaljujući vrlo efikasnom upravljanju vodom za koje je zadužen najsavremeniji i-DOS sistem automatskog doziranja koji automatski obezbeđuje savršeno doziranje za svaki ciklus pranja, čime se čuva i tkanina i koža. Pritom, nova sušilica sa toplotnom pumpom iz Serije 8 koja pripada energetskom razredu A+++ je dodatnih 10% efikasnija od najboljih sušilica iz energetskog razreda A+++2.

Kada padne mrak, novi Radiator Termostati II su pri ruci da energetski efikasno zagreju svaku prostoriju do tačno željene temperature.

Kod frižidera sa zamrzivačem KGN39VXBT konvencionalni materijali zamenjeni su alternativama na biološkoj bazi koje proizvode 33 posto manje CO2.

Njihova proverena No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih kristala i eliminiše potrebu za zamarajućim odmrzavanjem. Frižider je opremljen Boschovim sistemom VitaFresh XXL za očuvanje svežine namirnica, sa kojim hrana ostaje sveža duže i sprečava se bacanje hrane. Sofisticirana kompresorska tehnologija garantuje da će frižider biti praktično nečujan.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde