IFA 2022: IFA best buy telefon HONOR 70, i ostali noviteti

Prvi put od osamostaljivanja, generalni direktor kompanije HONOR, Georghe Zhao, istakao je posvećenost brenda inovacijama i otvorenoj saradnji

Globalni tehnološki brend HONOR je tokom prezentacije na IFA 2022, pod nazivom „Nova era povezivanja”, ponovo potvrdio svoju posvećenost međunarodnim tržištima. Na IFA sajmu HONOR je najavio Dual Flagship strategiju koja znači da će se svi savitljivi i ostali pametni telefoni kompanije naći na evropskom i međunarodnim tržištima. Predstavljen je i MagicOS 7.0, zasnovan na Andorid, PC i IoT operativnim sistemima, koji podržava otvorene standarde kako bi se olakšalo povezivanje pametnih telefona, tableta, računara i drugih IoT proizvoda. HONOR je ojačao svoj inovativni portfolio i predstavio je tri nova proizdvoda – HONOR 70, HONOR MagicBook 14 i HONOR Pad 8, prvi tablet kompanije koji je dostupan izvan Kine. U narednim nedeljama bi trebalo da sva tri prozvoda stignu na određena evropska tržišta.

IFA Keynote Honor
Tony Ran, President of Honor Europe

U novoj eri povezivanja zajedno sa Dual Flagship strategijom i MagicOS
HONOR je oduvek težio razvoju inovacija kako bi obezbedio vrhunsko korisničko iskustvo. Prvi put, HONOR će savitljive pametne telefone plasirati na međunarodna tržišta. Najavljena tokom IFA 2022, Dual Flagship strategija znači da će HONOR svoje savitljive i flegšip telefone ponuditi korisnicima širom Evrope i sveta.

HONOR je predstavio i MagicOS 7.0, novi operativni sistem koji nudi besprekorno iskustvo na različitim platformama, kao i na različitim uređajima. Zasnovan na Android, PC i IoT operativnim sistemima, pruža mogućnost da se uređaji sa različitim operativnim sistemima povežu sa MagicOS. Pored promena u vezi sa interfejsom, MagicOS 7.0 omogućava korisnicima da upravljaju HONOR laptopom, pametnim telefonom i tabletom koristeći samo jednu tastaturu i miš. Pomoću ove karakteristike, korisnici mogu da bez problema prevlače datoteke preko različitih uređaja, kao i da unose tekst u tablet ili pametni telefon pomoću tastature za laptop. MagicOS 7.0 zvanično će biti predstavljen u četvrtom kvartalu ove godine.

HONOR 70 – stvoren za kreiranje video sadržaja
Dizajniran da zadovolji ljubitelje kreiranja video sadržaja, HONOR 70 je novi model premijum klase iz N serije pametnih telefona. Poseduje jedinstvenu karakteristiku Solo Cut Mode koja omogućava korisnicima da istovremeno snimaju dva video snimka, pri čemu je u jednom video snimku akcenat na jednoj osobi, dok drugi snima čitavu grupu.

IFA Communication
HONOR

Pametni telefon HONOR 70 5G pruža izuzetne videografske mogućnosti, kao i prvi u industriji Solo Cut Mode – režim pogodan za kreiranje video sadržaja. Ova opcija nudi revolucionarno rešenje koje omogućava korisnicima da iz grupe ljudi izdvoje jednu osobu, a sve to je omogućeno zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking.

HONOR štand IFA 2022

Zahvaljujući odličnoj dvostrukoj glavnoj kameri, omogućeno je snimanje vlogova na vrhunskom nivou. Glavna dvostruka kamera sastoji se od od Super Sensing glavne kamere od 54MP, sa velikim senzorom IMX800 od 1/1.49 inča i ultra-široke i makro kamere od 50MP. Novi pametni telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G i podržava GPU Turbo X i Turbo X operativni sistem, pružajući unapređene performanse i brzo reagovanje – uključujući i uređivanje video sadržaja za vlogere koji su uvek u pokretu.

Pročitajte TEST na ovom linku: Honor 70

HONOR 70 pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G 6nm čipset, koji pruža poboljšane performanse i omogućava rešavanje teških zadataka, obezbeđujući odličnu grafiku i odgovore u realnom vremenu. Zahvaljujući tehnološkim inovacijama – GPU Turbo X i OS Turbo X, pametni telefon HONOR 70 pruža unapređene performanse i snagu čime se omogućava sjajna komunikacija, igranje igara i još mnogo toga. Poseduje i Anti-Aging Engine, kojim se mogu ukloniti neželjene datoteke kako bi se obezbedilo više prostora u memoriji.

HONOR 70 je prvi telefon iz HONOR N serije koji pokreće najnoviji Magic UI 6.1 zasnovan na Andorid 12 operativnom sistemu i dostupan je u tri moderne boje – Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

Udruženje stručnjaka za snimanje i zvuk (EISA) dodelio je telefonu HONOR 70 nagradu EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023, za odlično korisničko iskustvo. EISA predstavlja stručnu zajednicu koja se sastoji od preko 60 najuglednijih svetskih časopisa o potrošačkoj elektronici, veb-sajtova i stručnjaka iz oblasti društvenih mreža iz 29 zemalja.

Prodaja HONOR 70 u Srbiji je već počela. Ima ga u ponudi svih mobilnih operatora i većih prodavnica telefona.

Pročitajte TEST na ovom linku: Honor 70

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde