Porsche Taycan Turbo S prošao Brabus tretman

Brabus tradicionalno modifikuje samo Mercedes-Benz vozila, ali ova tjuning kuća je napravila izuzetak pripremivši po prvi put modifikacije za Porsche Taycan Turbo S. Ovaj električni sedan pridružuje se drugom Porsche modelu koji potpisuje Brabus, a to je Porsche 911 Turbo S.

Modifikacije počinju spolja, gde su primetni elementi od ugljeničnih vlakana koji čine da električni model iz Štutgarta izgleda opasnije. Novi delovi uključuju prednji i zadnji spojler, bočne pragove i ekstraktor vazduha. Brabus je takođe promenio kočiona klešta, koja su sada ofarbana u kiselinsko-zelenu boju i nose Brabus logo. Uprkos dodatku novih felni od 22 inča, stil modela Porsche Taycan nije izobličen, ovo je vrlo važno.

S druge strane, Brabus nije bio tako uzdržan kada je u pitanju unutrašnjost. Porsche Taycan je „zeleni automobil“, pa su u kompaniji Brabus pomislili da se toga treba setiti kada je putnička kabina u pitanju. Ova boja krasi razne elemente vozila, uključujući centralnu konzolu, tapacirung vrata i komandnu tablu.

Ova tjuning kuća (još) nije modifikovala električne motore. Istina, modelu Taycan Turbo S ne nedostaje snage sa njegovih 761 ks i ubrzanjem od 0-100 km/h za svega 2,8 sekundi. Pored toga, treba imati na umu da je efikasnost elektromotora mnogo veća nego kod SUS motora.

Automobili na struju nemaju turbopunjače ili usisnike za vazduh. Uzevši to u obzir, teško je pojačati snagu električnog automobila, ili je moguće tek malo je uvećati.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde