FIAT budućnost pred vratima!

Na dan rođendana Fiata 500, FIAT slavi uspešan put brenda u poslednjim godinama sa pregledom svog sadašnjeg stanja i vizijom svetle i uzbudljive budućnosti. Ovo je takođe bila prilika da se predstavi proširena porodica 500e: novi Fiat Topolino, mlađa sestra modela 500, i Novi Fiat 600e, starija sestra.

Olivije Fransoa, izvršni direktor brenda FIAT i direktor marketinga Stellantis-a, izjavio je: „Budućnost FIAT-a stiže. Za dve godine smo učinili da FIAT bude profitabilniji i globalniji nego ikada. FIAT je postao broj 1. brend Stellantis-a po obimu i lider u 3 ključna tržišta – Italiji, Brazilu i Turskoj – u 3 različite regije. FIAT ima jasnu ulogu: snažan fokus na jednostavnost, lateralni koncept, radost i društvenu relevantnost. Sve to nas čini važnijim za Stellantis: i brendom vrednim velikih ulaganja. Zahvaljujući Stellantis-u, imamo pristup većoj količini resursa, investicija i sinergija. Dakle, FIAT je zaista ponovo tu. U naredne 3 godine, naš proizvodni plan će vratiti FIAT tamo gde pripada: na mesto lidera, referentnu tačku, brend koji se voli. Danas predstavljamo prve plodove ove nove ere pod pokroviteljstvom Stellantis-a: porodica 500e postaje mnogo veća, sa mlađom sestrom Topolinom, i starijom sestrom, novim modelom 600e. Ponosan sam što mogu da najavim da je FIAT obnovio partnerstvo sa organizacijom (RED), jer verujemo da biti društveno relevantan znači brinuti se o planeti, ali i o ljudima.“

Novi Fiat Topolino: Urbana mobilnost u italijanskom stilu

FIAT nastavlja svoju misiju razvoja održive mobilnosti za gradove u kojima električna vožnja postaje jednostavna i dostupna svima. Radostan, 100% električan – sposoban da se parkira i ide bilo gde – i samo 2,53 metra dug, on je pokretljiviji od klasičnog automobila. Sa autonomijom od 75km, jednostavnim punjenjem – uz jednostavno priključivanje kod kuće – i maksimalnom brzinom od 45km/h – što se savršeno uklapa u novi trend ograničenja brzine od 30 km/h u gradovima, Topolino je idealno rešenje za urbanu mobilnost. Jednostavnost je ključ: linija modela sastoji se od dva karoserijska stila: „zatvorenog“ Topolina i „otvorenog“ Topolina Dolce Vita, u jednoj boji, sa jednim dizajnom točkova, jednim enterijerom, kao i uzbudljivim opcijama za personalizaciju.

Topolino savršeno otelotvoruje novi stil Dolce Vita i čistu italijansku lepotu, a povodom njegovog predstavljanja, FIAT je sarađivao s pet legendarnih kompanija iz sveta „Made in Italy“: Armani, Damiani, Maserati, San Lorenzo yachts i San Pellegrino. link sa kampanjama.

Novi Fiat 600e: italijanski dodir u B segmentu

New Fiat 600e uzima najbolje od sveta B i B-SUV vozila kako bi ponudio prelep, radostan i komforan doživljaj vožnje, označavajući povratak brenda u B-segment. To je idealno rešenje za ljubitelje gradova i savršeno otelotvoruje vrednosti marke – italijanski stil i održivost. Ima veličanstvenu dužinu od 4,17 metara, 5 vrata, udoban prostor za 5 osoba i 15 litara unutrašnjeg prostora za odlaganje – najbolji u klasi – i prtljažnik sa 360 litara kapaciteta za teret.

Novi Fiat 600e dostupan je u 2 različite potpuno električne verzije, novi Fiat 600e La Prima, koja predstavlja potpuno unapređenu verziju legendarnog New 500e, i New (600e)RED.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Renault i Nissan u saradnji sa Uberom

Renault i Nissan odsada će blisko saradjivati sa...

Jahta Lazzarini Xenos i Bugatti pride

Italijanski dizajnerski studio Lazzarini je najavio novu koncept...

Plutajuća vetrenjača snage 1 MW

U kompaniji SeaTwirl opisuju njihov dizajn kao jednostavan...

Fischer Ranger Free – Generalno sigurna pancerica sa...

Sa inovativnim mehanizmom za režim hodanja koji se...

Fanatec Gran Turismo DD Pro volan: Neka...

Pripremite se za najnoviju verziju realističnog simulatora vožnje,...

Stöckli Laser AR – Podesite te kantne i...

Unisex Laser AR skije su deo trkački inspirisane...

Karavan limuzina

Karavan A-Klase startuje u subotu 21. septembra 2019....

Najbolji mali terenac za 2021. po NCAP testu

Samo mesec dana nakon što mu je dodelio...

Peugeot scooter Speedfight 4 – LIDER MEĐU SPORTSKIM...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim...

Dugo očekivani JAZZ u Srbiji

Dugoočekivana, potpuno nova, HONDA Jazz je stigla na...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Na dan rođendana Fiata 500, FIAT slavi uspešan put brenda u poslednjim godinama sa pregledom svog sadašnjeg stanja i vizijom svetle i uzbudljive budućnosti. Ovo je takođe bila prilika da se predstavi proširena porodica 500e: novi Fiat Topolino, mlađa sestra modela 500, i Novi Fiat 600e, starija sestra. Olivije Fransoa, izvršni direktor brenda FIAT i direktor marketinga Stellantis-a, izjavio je: „Budućnost FIAT-a stiže. Za dve godine smo učinili da FIAT bude profitabilniji i globalniji nego ikada. FIAT je postao broj 1. brend Stellantis-a po obimu i lider u 3 ključna tržišta - Italiji, Brazilu i Turskoj - u 3 različite regije. FIAT ima jasnu ulogu: snažan fokus na jednostavnost, lateralni koncept, radost i društvenu relevantnost. Sve to nas čini važnijim za Stellantis: i brendom vrednim velikih ulaganja. Zahvaljujući Stellantis-u, imamo pristup većoj količini resursa, investicija i sinergija. Dakle, FIAT je zaista ponovo tu. U naredne 3 godine, naš proizvodni plan će vratiti FIAT tamo gde pripada: na mesto lidera, referentnu tačku, brend koji se voli. Danas predstavljamo prve plodove ove nove ere pod pokroviteljstvom Stellantis-a: porodica 500e postaje mnogo veća, sa mlađom sestrom Topolinom, i starijom sestrom, novim modelom 600e. Ponosan sam što mogu da najavim da je FIAT obnovio partnerstvo sa organizacijom (RED), jer verujemo da biti društveno relevantan znači brinuti se o planeti, ali i o ljudima.“

Novi Fiat Topolino: Urbana mobilnost u italijanskom stilu

FIAT nastavlja svoju misiju razvoja održive mobilnosti za gradove u kojima električna vožnja postaje jednostavna i dostupna svima. Radostan, 100% električan - sposoban da se parkira i ide bilo gde - i samo 2,53 metra dug, on je pokretljiviji od klasičnog automobila. Sa autonomijom od 75km, jednostavnim punjenjem - uz jednostavno priključivanje kod kuće - i maksimalnom brzinom od 45km/h - što se savršeno uklapa u novi trend ograničenja brzine od 30 km/h u gradovima, Topolino je idealno rešenje za urbanu mobilnost. Jednostavnost je ključ: linija modela sastoji se od dva karoserijska stila: „zatvorenog“ Topolina i „otvorenog“ Topolina Dolce Vita, u jednoj boji, sa jednim dizajnom točkova, jednim enterijerom, kao i uzbudljivim opcijama za personalizaciju. Topolino savršeno otelotvoruje novi stil Dolce Vita i čistu italijansku lepotu, a povodom njegovog predstavljanja, FIAT je sarađivao s pet legendarnih kompanija iz sveta „Made in Italy“: Armani, Damiani, Maserati, San Lorenzo yachts i San Pellegrino. link sa kampanjama.

Novi Fiat 600e: italijanski dodir u B segmentu

New Fiat 600e uzima najbolje od sveta B i B-SUV vozila kako bi ponudio prelep, radostan i komforan doživljaj vožnje, označavajući povratak brenda u B-segment. To je idealno rešenje za ljubitelje gradova i savršeno otelotvoruje vrednosti marke - italijanski stil i održivost. Ima veličanstvenu dužinu od 4,17 metara, 5 vrata, udoban prostor za 5 osoba i 15 litara unutrašnjeg prostora za odlaganje - najbolji u klasi - i prtljažnik sa 360 litara kapaciteta za teret. Novi Fiat 600e dostupan je u 2 različite potpuno električne verzije, novi Fiat 600e La Prima, koja predstavlja potpuno unapređenu verziju legendarnog New 500e, i New (600e)RED.