FIAT budućnost pred vratima!

Na dan rođendana Fiata 500, FIAT slavi uspešan put brenda u poslednjim godinama sa pregledom svog sadašnjeg stanja i vizijom svetle i uzbudljive budućnosti. Ovo je takođe bila prilika da se predstavi proširena porodica 500e: novi Fiat Topolino, mlađa sestra modela 500, i Novi Fiat 600e, starija sestra.

Olivije Fransoa, izvršni direktor brenda FIAT i direktor marketinga Stellantis-a, izjavio je: „Budućnost FIAT-a stiže. Za dve godine smo učinili da FIAT bude profitabilniji i globalniji nego ikada. FIAT je postao broj 1. brend Stellantis-a po obimu i lider u 3 ključna tržišta – Italiji, Brazilu i Turskoj – u 3 različite regije. FIAT ima jasnu ulogu: snažan fokus na jednostavnost, lateralni koncept, radost i društvenu relevantnost. Sve to nas čini važnijim za Stellantis: i brendom vrednim velikih ulaganja. Zahvaljujući Stellantis-u, imamo pristup većoj količini resursa, investicija i sinergija. Dakle, FIAT je zaista ponovo tu. U naredne 3 godine, naš proizvodni plan će vratiti FIAT tamo gde pripada: na mesto lidera, referentnu tačku, brend koji se voli. Danas predstavljamo prve plodove ove nove ere pod pokroviteljstvom Stellantis-a: porodica 500e postaje mnogo veća, sa mlađom sestrom Topolinom, i starijom sestrom, novim modelom 600e. Ponosan sam što mogu da najavim da je FIAT obnovio partnerstvo sa organizacijom (RED), jer verujemo da biti društveno relevantan znači brinuti se o planeti, ali i o ljudima.“

Novi Fiat Topolino: Urbana mobilnost u italijanskom stilu

FIAT nastavlja svoju misiju razvoja održive mobilnosti za gradove u kojima električna vožnja postaje jednostavna i dostupna svima. Radostan, 100% električan – sposoban da se parkira i ide bilo gde – i samo 2,53 metra dug, on je pokretljiviji od klasičnog automobila. Sa autonomijom od 75km, jednostavnim punjenjem – uz jednostavno priključivanje kod kuće – i maksimalnom brzinom od 45km/h – što se savršeno uklapa u novi trend ograničenja brzine od 30 km/h u gradovima, Topolino je idealno rešenje za urbanu mobilnost. Jednostavnost je ključ: linija modela sastoji se od dva karoserijska stila: „zatvorenog“ Topolina i „otvorenog“ Topolina Dolce Vita, u jednoj boji, sa jednim dizajnom točkova, jednim enterijerom, kao i uzbudljivim opcijama za personalizaciju.

Topolino savršeno otelotvoruje novi stil Dolce Vita i čistu italijansku lepotu, a povodom njegovog predstavljanja, FIAT je sarađivao s pet legendarnih kompanija iz sveta „Made in Italy“: Armani, Damiani, Maserati, San Lorenzo yachts i San Pellegrino. link sa kampanjama.

Novi Fiat 600e: italijanski dodir u B segmentu

New Fiat 600e uzima najbolje od sveta B i B-SUV vozila kako bi ponudio prelep, radostan i komforan doživljaj vožnje, označavajući povratak brenda u B-segment. To je idealno rešenje za ljubitelje gradova i savršeno otelotvoruje vrednosti marke – italijanski stil i održivost. Ima veličanstvenu dužinu od 4,17 metara, 5 vrata, udoban prostor za 5 osoba i 15 litara unutrašnjeg prostora za odlaganje – najbolji u klasi – i prtljažnik sa 360 litara kapaciteta za teret.

Novi Fiat 600e dostupan je u 2 različite potpuno električne verzije, novi Fiat 600e La Prima, koja predstavlja potpuno unapređenu verziju legendarnog New 500e, i New (600e)RED.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde