Panasonic NOVITETI 2020!

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojem je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tokom sledećih meseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i srpsko.

Događaj su otvorili izvršni direktor Panasonic-a za srednju i istočnu Evropu, David Preece, Peter Menky, direktor poslovanja za Češku, Slovačku, Mađarsku i region Adriatik i Martin Jedlička, šef marketinga za sva navedena tržišta.

Zbog preporuka vezanih za ograničenje putovanja koje su bile na snazi i u vreme održavanja događaja, na događaj ovaj put nisu mogli biti pozvani novinari i partneri iz regije.
Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Za lokalno tržište najzanimljiviji je model HZ1000 koji će po pristupačnoj ceni ponuditi praktično sve što Panasonic nudi u visokoj klasi televizora, uključujući Dolby Vision IQ i Filmmaker Mode s Panasonic-ovom originalnom tehnologijom „Intelligent Sensing“ radi još većeg uživanja u HDR slici holivudskog nivoa kvaliteta, jednako u slabo i u dobro osvetljenim prostorijama.

Uz nove televizore savršeno odgovaraju novi soundbarovi HTB600 i HTB400.
HTB600 podržava audioformate kućnih bioskopa Dolby Atmos i DTS:X.
Prostorni zvuk visokog kvaliteta putuje u 3D prostoru kako bi slušaoce uvukao u impresivno bioskopsko iskustvo.

HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integrisanim u kućište.

Pored soundbarova, Panasonic je predstavio i najnoviji zvučnik za mlađe generacije – TMAX5.
TMAX5 savršen je za uživanje u muzici u vlastitoj sobi, podržava sve popularne zvučne formate kao i streaming muziku s mobilnih telefona te povezivanje na čak do tri mobilna telefona istovremeno putem Bluetootha.

Panasonic je na događaju predstavio i svoju lepezu malih kućnih aparata, uključujući novu parnu kombinovanu mikrotalasnu rernu NN-CS89L.
Pored kombinovane rerne, savršeni dodatak za vašu kuhinju su i izuzetno popularni plehovi za hleb, poput Panasonicove Croustine ZP2000 koja vam omogućava da pripremite zdrav hleb s hrskavom koricom.

Panasonicovi modeli na događaju su demonstrirali i upotrebu najnovijih proizvoda iz linije za lepotu i negu.
Epilatori iz serije EL savršeni su izbor svake žene – izuzetno su nežni za kožu, a pri tome vrlo učinkovito uklanjaju i najmanje dlačice.

Najnovija serija univerzalnih trimera i-Shaper muškarcima, pak, omogućava samostalno oblikovanje brade i kose u najkraćem mogućem roku u udobnosti sopstvenog doma.
Na srpsko tržište uskoro dolaze i novi fenovi za kosu koji su takođe predstavljeni na događaju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Ruarkov R410 je sjajan AiO audiofilski...

Primarno je dizajniran sa streaming opcijom na umu, ali vlasnici će ipak moći da povežu legacy...

Dajte zvuku boju!

Lepo kod hi-fi sistema je njihova modularnost; mnogi audio entuzijasti uživaju u nadogradnji različitih komponenti deo...

Panasonic testira staklene solarne panele koji...

„Perovskitske“ solarne ćelije su integrisane sa staklom da bi proizvele fotonaponski sloj koji je debljine samo...

Novi Marantz Stereo 70s je AV...

Kada se radi o kućnom bioskopu, većina ljudi želi da se što više približi iskustvu iz...

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Nagrada Ibi Metstrade 2022 sajma za...

Direktorka dizajna kompanije Sea Ray, Keri Fodor i viša industrijska dizajnerka kompanije Brunswick Boat Group, Kristin...

Ultimativni klima uređaj štedi prostor i...

Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja...
Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojem je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tokom sledećih meseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i srpsko. Događaj su otvorili izvršni direktor Panasonic-a za srednju i istočnu Evropu, David Preece, Peter Menky, direktor poslovanja za Češku, Slovačku, Mađarsku i region Adriatik i Martin Jedlička, šef marketinga za sva navedena tržišta. Zbog preporuka vezanih za ograničenje putovanja koje su bile na snazi i u vreme održavanja događaja, na događaj ovaj put nisu mogli biti pozvani novinari i partneri iz regije. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000. Za lokalno tržište najzanimljiviji je model HZ1000 koji će po pristupačnoj ceni ponuditi praktično sve što Panasonic nudi u visokoj klasi televizora, uključujući Dolby Vision IQ i Filmmaker Mode s Panasonic-ovom originalnom tehnologijom „Intelligent Sensing“ radi još većeg uživanja u HDR slici holivudskog nivoa kvaliteta, jednako u slabo i u dobro osvetljenim prostorijama. Uz nove televizore savršeno odgovaraju novi soundbarovi HTB600 i HTB400. HTB600 podržava audioformate kućnih bioskopa Dolby Atmos i DTS:X. Prostorni zvuk visokog kvaliteta putuje u 3D prostoru kako bi slušaoce uvukao u impresivno bioskopsko iskustvo. HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integrisanim u kućište. Pored soundbarova, Panasonic je predstavio i najnoviji zvučnik za mlađe generacije – TMAX5. TMAX5 savršen je za uživanje u muzici u vlastitoj sobi, podržava sve popularne zvučne formate kao i streaming muziku s mobilnih telefona te povezivanje na čak do tri mobilna telefona istovremeno putem Bluetootha. Panasonic je na događaju predstavio i svoju lepezu malih kućnih aparata, uključujući novu parnu kombinovanu mikrotalasnu rernu NN-CS89L. Pored kombinovane rerne, savršeni dodatak za vašu kuhinju su i izuzetno popularni plehovi za hleb, poput Panasonicove Croustine ZP2000 koja vam omogućava da pripremite zdrav hleb s hrskavom koricom. Panasonicovi modeli na događaju su demonstrirali i upotrebu najnovijih proizvoda iz linije za lepotu i negu. Epilatori iz serije EL savršeni su izbor svake žene – izuzetno su nežni za kožu, a pri tome vrlo učinkovito uklanjaju i najmanje dlačice. Najnovija serija univerzalnih trimera i-Shaper muškarcima, pak, omogućava samostalno oblikovanje brade i kose u najkraćem mogućem roku u udobnosti sopstvenog doma. Na srpsko tržište uskoro dolaze i novi fenovi za kosu koji su takođe predstavljeni na događaju.