Panasonic NOVITETI 2020!

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojem je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tokom sledećih meseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i srpsko.

Događaj su otvorili izvršni direktor Panasonic-a za srednju i istočnu Evropu, David Preece, Peter Menky, direktor poslovanja za Češku, Slovačku, Mađarsku i region Adriatik i Martin Jedlička, šef marketinga za sva navedena tržišta.

Zbog preporuka vezanih za ograničenje putovanja koje su bile na snazi i u vreme održavanja događaja, na događaj ovaj put nisu mogli biti pozvani novinari i partneri iz regije.
Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Za lokalno tržište najzanimljiviji je model HZ1000 koji će po pristupačnoj ceni ponuditi praktično sve što Panasonic nudi u visokoj klasi televizora, uključujući Dolby Vision IQ i Filmmaker Mode s Panasonic-ovom originalnom tehnologijom „Intelligent Sensing“ radi još većeg uživanja u HDR slici holivudskog nivoa kvaliteta, jednako u slabo i u dobro osvetljenim prostorijama.

Uz nove televizore savršeno odgovaraju novi soundbarovi HTB600 i HTB400.
HTB600 podržava audioformate kućnih bioskopa Dolby Atmos i DTS:X.
Prostorni zvuk visokog kvaliteta putuje u 3D prostoru kako bi slušaoce uvukao u impresivno bioskopsko iskustvo.

HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integrisanim u kućište.

Pored soundbarova, Panasonic je predstavio i najnoviji zvučnik za mlađe generacije – TMAX5.
TMAX5 savršen je za uživanje u muzici u vlastitoj sobi, podržava sve popularne zvučne formate kao i streaming muziku s mobilnih telefona te povezivanje na čak do tri mobilna telefona istovremeno putem Bluetootha.

Panasonic je na događaju predstavio i svoju lepezu malih kućnih aparata, uključujući novu parnu kombinovanu mikrotalasnu rernu NN-CS89L.
Pored kombinovane rerne, savršeni dodatak za vašu kuhinju su i izuzetno popularni plehovi za hleb, poput Panasonicove Croustine ZP2000 koja vam omogućava da pripremite zdrav hleb s hrskavom koricom.

Panasonicovi modeli na događaju su demonstrirali i upotrebu najnovijih proizvoda iz linije za lepotu i negu.
Epilatori iz serije EL savršeni su izbor svake žene – izuzetno su nežni za kožu, a pri tome vrlo učinkovito uklanjaju i najmanje dlačice.

Najnovija serija univerzalnih trimera i-Shaper muškarcima, pak, omogućava samostalno oblikovanje brade i kose u najkraćem mogućem roku u udobnosti sopstvenog doma.
Na srpsko tržište uskoro dolaze i novi fenovi za kosu koji su takođe predstavljeni na događaju.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TOP 5: Ulepšajte svoju sliku sa osvetljenjem za...

Ako dosad niste koristili svetla za Zoom pozive,...

Riego automatski sistem za zalivanje kućnih biljaka

Novi dekorativni kućni sistem za navodnjavanje po imenu...

Deo umetnosti na televizoru

S obzirom da dizajn The Frame televizora odaje...

PEBBLE ZVONO JE NAPRAVLJENO ISKLJUČIVO ZA VAŠE KUĆNE...

Ideja za Pebble zvono za ljubimce je nastala...

Nova dimenzija gejminga

Kompanija LG Electronics (LG) sa ponosom je objavila...

Ova luksuzna glava tuša bi mogla da smanji...

Kompanija Kohler je predstavila novi pametni must-have dodatak...

Neo QLED 2021 u Srbiji

Neo QLED modeli televizora prvi put su predstavljeni...

IFA sajam 2020 ipak UŽIVO!

U trajanju od tri dana – od 3....

Vaš sledeći TV bi mogao da bude džinovski...

U Las Vegasu se u svemu preteruje, pa...

IFA 2022: Laifen je jedan od najbrže rastućih...

Visokobrzinski fenovi za kosu ove kompanije, sa brzinom...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojem je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tokom sledećih meseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i srpsko. Događaj su otvorili izvršni direktor Panasonic-a za srednju i istočnu Evropu, David Preece, Peter Menky, direktor poslovanja za Češku, Slovačku, Mađarsku i region Adriatik i Martin Jedlička, šef marketinga za sva navedena tržišta. Zbog preporuka vezanih za ograničenje putovanja koje su bile na snazi i u vreme održavanja događaja, na događaj ovaj put nisu mogli biti pozvani novinari i partneri iz regije. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000. Za lokalno tržište najzanimljiviji je model HZ1000 koji će po pristupačnoj ceni ponuditi praktično sve što Panasonic nudi u visokoj klasi televizora, uključujući Dolby Vision IQ i Filmmaker Mode s Panasonic-ovom originalnom tehnologijom „Intelligent Sensing“ radi još većeg uživanja u HDR slici holivudskog nivoa kvaliteta, jednako u slabo i u dobro osvetljenim prostorijama. Uz nove televizore savršeno odgovaraju novi soundbarovi HTB600 i HTB400. HTB600 podržava audioformate kućnih bioskopa Dolby Atmos i DTS:X. Prostorni zvuk visokog kvaliteta putuje u 3D prostoru kako bi slušaoce uvukao u impresivno bioskopsko iskustvo. HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integrisanim u kućište. Pored soundbarova, Panasonic je predstavio i najnoviji zvučnik za mlađe generacije – TMAX5. TMAX5 savršen je za uživanje u muzici u vlastitoj sobi, podržava sve popularne zvučne formate kao i streaming muziku s mobilnih telefona te povezivanje na čak do tri mobilna telefona istovremeno putem Bluetootha. Panasonic je na događaju predstavio i svoju lepezu malih kućnih aparata, uključujući novu parnu kombinovanu mikrotalasnu rernu NN-CS89L. Pored kombinovane rerne, savršeni dodatak za vašu kuhinju su i izuzetno popularni plehovi za hleb, poput Panasonicove Croustine ZP2000 koja vam omogućava da pripremite zdrav hleb s hrskavom koricom. Panasonicovi modeli na događaju su demonstrirali i upotrebu najnovijih proizvoda iz linije za lepotu i negu. Epilatori iz serije EL savršeni su izbor svake žene – izuzetno su nežni za kožu, a pri tome vrlo učinkovito uklanjaju i najmanje dlačice. Najnovija serija univerzalnih trimera i-Shaper muškarcima, pak, omogućava samostalno oblikovanje brade i kose u najkraćem mogućem roku u udobnosti sopstvenog doma. Na srpsko tržište uskoro dolaze i novi fenovi za kosu koji su takođe predstavljeni na događaju.