Samsung Sero reorijentiše televizore za Instagram generaciju

Kažu da kada promenite ugao posmatranja, otvarate vrata za mogućnosti koje ranije niste primećivali.

A Samsungov novi televizor po imenu Sero će definitivno privući poglede svojim dizajnom koji menja orijentaciju i koji cilja generaciju Instagramera koji imaju običaj da prave i gledaju video snimke i slike u portret režimu.

Sero koncept televizor veličine 43 inča – koji je predstavljen u Samsung Electronics pop-up prodavnici u gradskoj oblasti Apgujeong-ro, Gangnam-gu, u Seulu.

Zajedno sa novijim verzijama lifestyle televizora The Serif i The Frame – predstavlja nastavak istraživanja korejskog brenda u oblasti novih dizajnerskih rešenja koja se prilagođavaju evoluirajućim navikama koje oblikuju mobilni uređaji.

Glavni trik modela Sero je njegova sposobnost da se lako prebaci iz konvencionalnog pejzažnog režima u potpuno vertikalni portret režim, i da se preko NFC-a poveže sa mobilnim uređajima za jednostavno reprodukovanje sadržaja.

Menjanje orijentacije je već dugo prisutno u segmentu kompjuterskih ekrana, gde su rotirajući monitori popularni među proizvođačima, ali televizor dijagonale 43 inča je prvi takav proizvod kompanije Samsung, koji je namenjen milenijalcima koji žele da uživaju u fotografijama i video snimcima koje su napravili koristeći svoje telefone.

Kao i Samsungov televizor The Frame, koji se fokusira na digitalnu umetnost, Sero takođe može biti postavljen tako da prikazuje slike i služi kao ram za digitalne fotografije, a tu je i režim časovnika i podrška za Bixbi virtuelnog asistenta kojim se upravlja putem glasovnih komandi.

Samsung Sero će se pojaviti na tržištu u Koreji krajem maja, po ceni od 18,9 miliona korejskih vona (oko 16.300 dolara).

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde