Hodajte u udobnosti svoga doma

Kompanija WalkingPad je još jednom posegla za platformom Indiegogo kako bi promovisala novu verziju svog WalkingPad uređaja po imenu WalkingPad S1.

Ako već nemate traku za trčanje kod kuće, vrlo je preporučljivo da nabavite jednu.

Zašto? Pa, ovaj karantin nas je naučio jednu lekciju, a to je da vežbanje na otvorenom u vreme pandemije nije baš najbolja ideja.

Zamislite samo koliko isparenja svaki vežbač izbacuje u parku. Još gore je ako ste u klimatizovanom prostoru kao što je teretana.

Najbezbedniji način da vežbate jeste da to radite kod kuće, a WalkingPad S1 će vam definitivno pomoći u tome.

Novi WalkingPad S1 se sklapa pod uglom od 180 stepeni, što vam omogućava da ga sklonite ispod kauča ili u neki drugi ćošak kada ga ne koristite.

Ova traka za trčanje donosi tehnologiju za „kontrolu brzine preko senzora za stopala“ što suštinski znači da se ovaj uređaj prilagođava vašoj brzini hodanja.

Integrisana tehnologija za praćenje vaših stopala omogućava vam da automatski prilagodite tempo na osnovu personalizovanih podataka sa vaših treninga.

Senzor za pritisak u modelu S1 precizno detektuje svaku vašu promenu pozicije.

Ako želite da ubrzate, jednostavno samo počnite da hodate po prednjem delu trake.

Kada postignete željenu brzinu pomerite se u nazad ka sredini trake i uređaj će početi da održava tu brzinu.

Da biste usporili treba da se pomerite ka zadnjem delu trake i uređaj će početi da usporava sve do potpunog zaustavljanja.

Uređaj menja brzinu tako što prepoznaje na kom delu trake se nalazite i prilagođava se tome.

Ukoliko ste zainteresovani, možete da rezervišete sebi jedan primerak na pretprodajnoj stranici kompanije WalkingPad na platofrmi Indiegogo po ceni već od 469 dolara.

Isporuke bi trebalo da krenu u oktobru 2020. godine.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde