Chronofighter Superlight Carbon Skeleton

Graham je bio među prvim časovničarskim brendovima koji je predstavio ideju sata u potpunosti izrađenog od ugljeničnih vlakana, koji je na kraju imao masu manju od 100 grama.

Nadovezujući se na kontinuirani desetogodišnji uspeh sa modelom Superlight Carbon Chronofighter, tim ovog proizvođača sa ponosom predstavlja novi materijal zasnovan na ugljeničnim vlaknima koji se koji će se dodati postojećoj Superlight porodici: „Lightweight Translucent Matrix“ LTM ugljenična vlakna.

Razvijena u saradnji sa jednim od istorijskih partnera iz Švajcarske, Superlight LTM ugljenična vlakna postavljaju novi standard sa crvenim poluprovidnim matriksom koji otkriva ugljenična vlakna koja plutaju u njemu.

Ovaj materijal je revolucionaran i briljantno lagan baš kao što će to biti i sledeći Graham Chronofighter Superlight model.

MEHANIZAM

Iza imena G1790 stoji automatski skeletonizirani hronograf koji pruža pogled na balansni točak i zapinjaču, 28.800 A/h (4Hz), i incabloc amortizer.

Takođe, unutra se nalazi i oscilirajući teg sa ručno crtanim dekoracijama i uvijenim spoljnim segmentom. Ovaj sat sadrži 29 dragulja. Rezerva snage je 48 sati.

KUĆIŠTE

Ukupan prečnik ultralaganog zatamnjenog kućišta je 47 mm. Ukupna masa ovog sata je manja od 100 grama.

Epoksi smola je sa crvenom bojom i metaliziranim ugljeničnim vlaknima (bronzano zatamljena metalizacija za veći kontrast).

Još neke karakteristike uključuju: Anti-UV aditiv, patentirano brzopotezno start/stop dugme od crnih ugljeničnih vlakana (ram od 3K ugljeničnih vlakana), crni gumeni reset druker sa dekoracijom „Clous de Paris“ sa odličnim prianjanjem, kupolasto safirno staklo, antirefleksivni premaz sa obe strane, kao i poklopac od zadimljenog safirnog stakla sa ugraviranim crvenim natpisom „superlight carbon“.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime