Chronofighter Superlight Carbon Skeleton

Graham je bio među prvim časovničarskim brendovima koji je predstavio ideju sata u potpunosti izrađenog od ugljeničnih vlakana, koji je na kraju imao masu manju od 100 grama.

Nadovezujući se na kontinuirani desetogodišnji uspeh sa modelom Superlight Carbon Chronofighter, tim ovog proizvođača sa ponosom predstavlja novi materijal zasnovan na ugljeničnim vlaknima koji se koji će se dodati postojećoj Superlight porodici: „Lightweight Translucent Matrix“ LTM ugljenična vlakna.

Razvijena u saradnji sa jednim od istorijskih partnera iz Švajcarske, Superlight LTM ugljenična vlakna postavljaju novi standard sa crvenim poluprovidnim matriksom koji otkriva ugljenična vlakna koja plutaju u njemu.

Ovaj materijal je revolucionaran i briljantno lagan baš kao što će to biti i sledeći Graham Chronofighter Superlight model.

MEHANIZAM

Iza imena G1790 stoji automatski skeletonizirani hronograf koji pruža pogled na balansni točak i zapinjaču, 28.800 A/h (4Hz), i incabloc amortizer.

Takođe, unutra se nalazi i oscilirajući teg sa ručno crtanim dekoracijama i uvijenim spoljnim segmentom. Ovaj sat sadrži 29 dragulja. Rezerva snage je 48 sati.

KUĆIŠTE

Ukupan prečnik ultralaganog zatamnjenog kućišta je 47 mm. Ukupna masa ovog sata je manja od 100 grama.

Epoksi smola je sa crvenom bojom i metaliziranim ugljeničnim vlaknima (bronzano zatamljena metalizacija za veći kontrast).

Još neke karakteristike uključuju: Anti-UV aditiv, patentirano brzopotezno start/stop dugme od crnih ugljeničnih vlakana (ram od 3K ugljeničnih vlakana), crni gumeni reset druker sa dekoracijom „Clous de Paris“ sa odličnim prianjanjem, kupolasto safirno staklo, antirefleksivni premaz sa obe strane, kao i poklopac od zadimljenog safirnog stakla sa ugraviranim crvenim natpisom „superlight carbon“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SHANE je paralelan elektromobil na dva...

Ako bi Shane Chen imao svoj način, pojam motornog dvotočkaša kao motocikla bio bi potpuno uništen....

TEST: BMW i4 je bolji...

BMW i4 je, u aktuelnoj ponudi modela iz Minhena, najmanji auto među njihovim limuzinama na elektro...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...
Graham je bio među prvim časovničarskim brendovima koji je predstavio ideju sata u potpunosti izrađenog od ugljeničnih vlakana, koji je na kraju imao masu manju od 100 grama. Nadovezujući se na kontinuirani desetogodišnji uspeh sa modelom Superlight Carbon Chronofighter, tim ovog proizvođača sa ponosom predstavlja novi materijal zasnovan na ugljeničnim vlaknima koji se koji će se dodati postojećoj Superlight porodici: „Lightweight Translucent Matrix“ LTM ugljenična vlakna. Razvijena u saradnji sa jednim od istorijskih partnera iz Švajcarske, Superlight LTM ugljenična vlakna postavljaju novi standard sa crvenim poluprovidnim matriksom koji otkriva ugljenična vlakna koja plutaju u njemu. Ovaj materijal je revolucionaran i briljantno lagan baš kao što će to biti i sledeći Graham Chronofighter Superlight model. MEHANIZAM Iza imena G1790 stoji automatski skeletonizirani hronograf koji pruža pogled na balansni točak i zapinjaču, 28.800 A/h (4Hz), i incabloc amortizer. Takođe, unutra se nalazi i oscilirajući teg sa ručno crtanim dekoracijama i uvijenim spoljnim segmentom. Ovaj sat sadrži 29 dragulja. Rezerva snage je 48 sati. KUĆIŠTE Ukupan prečnik ultralaganog zatamnjenog kućišta je 47 mm. Ukupna masa ovog sata je manja od 100 grama. Epoksi smola je sa crvenom bojom i metaliziranim ugljeničnim vlaknima (bronzano zatamljena metalizacija za veći kontrast). Još neke karakteristike uključuju: Anti-UV aditiv, patentirano brzopotezno start/stop dugme od crnih ugljeničnih vlakana (ram od 3K ugljeničnih vlakana), crni gumeni reset druker sa dekoracijom „Clous de Paris“ sa odličnim prianjanjem, kupolasto safirno staklo, antirefleksivni premaz sa obe strane, kao i poklopac od zadimljenog safirnog stakla sa ugraviranim crvenim natpisom „superlight carbon“.