Pametni grudnjak kompanije Soma znači da nikada više nećete kupiti grudnjak pogrešne veličine

Soma donosi Bluetooth tehnologiju u svet grudnjaka. Somainnofit grudnjak je osmišljen da pomogne ženama da odrede stvarnu veličinu grudnjaka koju nose tako što će ga jednostavno obući.

Ovo je crni grudnjak u sportskom stilu sa četiri ušivene trake koje se horizontalno protežu kroz tkaninu i sa jarko crvenom linijom koja prati liniju korpica i tako meri ženske grudi na neophodnim mestima. Trake se susreću na zadnjem delu grudnjaka, na narandžastom pravougaoniku opremljenom Bluetooth tehnologijom i senzorom za merenje.

Ovaj grudnjak se povezuje na aplikaciju koja potom osobi koja nosi Somainnofit izbacuje „tačnu“ veličinu grudnjaka za njih – kao i ponudu Soma grudnjaka koji dolaze u baš toj veličini, naravno. Somainnofit je visokotehnološko rešenje za problem koji se inače rešava trakom za merenje.

Međutim, predsednica kompanije Soma, Meri van Prag (Mary van Praag) tvrdi da to rešenje nije zadovoljavajuće za većinu žena. Ona kaže da 75 do 80 posto žena nosi grudnjake pogrešne veličine.

S obzirom na to da toliko žena nosi grudnjake pogrešne veličine, i toliko žena će vam reći da se jednostavno ne osećaju udobno ili smatraju da ne mogu da pronađu grudnjak koji im zaista paše, onda postoji potreba za boljim rešenjem. A tehnologija je odgovor na mnoge stvari za koje smo mislili da nam tehnologija ne treba.

Ovaj grudnjak je kreiran da pomogne ženama da kupe više grudnjaka – više udobnih grudnjaka, da, ali uglavnom više grudnjaka kompanije Soma.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde