IFA 2023: Na preklop, a tanji od iPhone 14! – Honor Magic V2

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema Android 13, koju podržava moćni Magic OS 7.2. Ova kombinacija omogućava besprekorno i brzo korišćenje telefona.

Naglašavajući svoju praktičnost, ovaj telefon poseduje dve SIM kartice sa dual standby funkcionalnošću, nudeći praktičnost i fleksibilnost korisnicima. SIM kartice su nano veličine, što omogućava lako ubacivanje i izbacivanje kartica.

Magic V2 sa Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2

Jedna od najupečatljivijih karakteristika ovog telefona je podrška za impresivne 3G, 4G i 5G tehnologije. To omogućava korisnicima da neometano strimuju sadržaj i da budu uvek povezani brzim internetom.

Kada se radi o performansama, Magic V2 se može pohvaliti osmojezgrenim procesorom koji radi na neverovatnih 3,36 GHz. Ovo impresivno ubrzanje omogućava korisnicima da bez trzanja koriste telefone i da brzo menjaju aplikacije. Pružajući brzinu i snagu, ovaj telefon je savršen izbor za multitasking i zahtevne zadatke.

Procesor ovog telefona je podržan sa moćnim Adreno 740 GPU-om, koji dodaje još više snage i performansi. Ovo je posebno važno za igrače i one koji uživaju u grafički intenzivnim aplikacijama.

Da biste koristili sve ove napredne mogućnosti, Magic V2 je opremljen Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom, koji je jedan od najnovijih i najmoćnijih čipova na tržištu. Ovo je garancija da ćete imati najbolje moguće iskustvo koristeći ovaj telefon.

Kada je reč o memoriji, ovaj telefon nudi tri opcije za korisnike da izaberu. Prva verzija dolazi sa impresivnih 16 GB RAM-a i prostranim 256 GB ROM-om. Za one koji vole imati više prostora za čuvanje svojih podataka, druga verzija nudi istih 16 GB RAM-a, ali sa neverovatnih 512 GB ROM-a. Najzahtevnijim korisnicima koji žele imati ogromnu količinu prostora za skladištenje, Magic V2 dolazi sa neverovatnih 16 GB RAM-a i ogromnih 1 TB ROM-a.

Jedna od malih nedaća ovog telefona je izostanak posebnog slota za microSDXC karticu, što znači da korisnici neće moći proširiti memoriju telefona putem kartica. Međutim, sa toliko velikom unutrašnjom memorijom, većina korisnika neće imati potrebu za dodatnim prostorom.

Šta bi mogli da radite sa Honor Magic V2?

Honor Magic V2 pametni telefon se ističe svojim impresivnim 7,92-inčnim preklopnim LTPO OLED dodirnim ekranom. Sa osvežavanjem od 120 Hz, ovaj ekran pruža neverovatno glatko iskustvo korisnicima. Uz podršku za HDR10+ i IMAX Enhanced, očekujte živopisne boje i neverovatnu reprodukciju sadržaja na ekranu. Rezolucija od 2156 x 2344 piksela unosi neverovatnu oštrinu u prikaz, sa čak 402 piksela po inču.

Pored glavnog ekrana, Honor Magic V2 ima i sekundarni ekran veličine 6,43 inča, takođe sa osvežavanjem od 120 Hz i 402 ppi. Ovaj dodatni ekran omogućava korisnicima brz pristup važnim informacijama i funkcijama telefona.

Kada je u pitanju fotografija i video snimanje, Honor Magic V2 neće vas razočarati. Na pokrovnom ekranu se nalazi 16MP kamera sa širokim objektivom, koja je odličan izbor za fotografisanje selfija ili grupnih fotografija. Obe kamere podržavaju HDR i panorama režim, pružajući vam više mogućnosti za eksperimentisanje sa svojim fotografijama.

Glavna kamera je trostruka i ima impresivne specifikacije. Sa 50MP objektivom širokog ugla, 20MP telefoto objektivom i 50MP ultraširokim objektivom, ova kamera pruža neverovatnu fleksibilnost pri snimanju. LED blic vam pomaže da postignete optimalno osvetljenje, čak i u uslovima slabog svetla. Ova kamera vam omogućava snimanje video zapisa u 4K i 1080p rezoluciji, pružajući vam profesionalni kvalitet snimaka. Takođe podržava i automatski režim HDR-a i režim panorame, dajući vam više mogućnosti za kreativnost pri snimanju.

Honor Magic V2 pametni telefon je zaista impresivan izbor za one koji žele visokokvalitetno iskustvo gledanja i fantastične mogućnosti fotografisanja i snimanja. S obzirom na njegove specifikacije i odnos cene i kvaliteta, ovaj telefon je definitivno vredan pažnje.

Utisak prvog susreta sa Honor Magic V2

Ako tražite telefon koji kombinuje inovativne funkcije, brze performanse i obilje memorije, Magic V2 je savršen izbor. Monstruozna snaga procesora, impresivne opcije memorije i podrška za napredne tehnologije čine ovaj telefon odličnom investicijom za sve. Ne propustite priliku da imate jedan od najboljih telefona trenutno dostupnih na tržištu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Sve tehnološke inovacije na...

Jedan od zapaženijih uvognih govora je održan od strane kineske kompanije HONOR. Predstavio je telefon Magic...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema Android 13, koju podržava moćni Magic OS 7.2. Ova kombinacija omogućava besprekorno i brzo korišćenje telefona. Naglašavajući svoju praktičnost, ovaj telefon poseduje dve SIM kartice sa dual standby funkcionalnošću, nudeći praktičnost i fleksibilnost korisnicima. SIM kartice su nano veličine, što omogućava lako ubacivanje i izbacivanje kartica.

Magic V2 sa Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2

Jedna od najupečatljivijih karakteristika ovog telefona je podrška za impresivne 3G, 4G i 5G tehnologije. To omogućava korisnicima da neometano strimuju sadržaj i da budu uvek povezani brzim internetom. Kada se radi o performansama, Magic V2 se može pohvaliti osmojezgrenim procesorom koji radi na neverovatnih 3,36 GHz. Ovo impresivno ubrzanje omogućava korisnicima da bez trzanja koriste telefone i da brzo menjaju aplikacije. Pružajući brzinu i snagu, ovaj telefon je savršen izbor za multitasking i zahtevne zadatke. Procesor ovog telefona je podržan sa moćnim Adreno 740 GPU-om, koji dodaje još više snage i performansi. Ovo je posebno važno za igrače i one koji uživaju u grafički intenzivnim aplikacijama. Da biste koristili sve ove napredne mogućnosti, Magic V2 je opremljen Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom, koji je jedan od najnovijih i najmoćnijih čipova na tržištu. Ovo je garancija da ćete imati najbolje moguće iskustvo koristeći ovaj telefon. Kada je reč o memoriji, ovaj telefon nudi tri opcije za korisnike da izaberu. Prva verzija dolazi sa impresivnih 16 GB RAM-a i prostranim 256 GB ROM-om. Za one koji vole imati više prostora za čuvanje svojih podataka, druga verzija nudi istih 16 GB RAM-a, ali sa neverovatnih 512 GB ROM-a. Najzahtevnijim korisnicima koji žele imati ogromnu količinu prostora za skladištenje, Magic V2 dolazi sa neverovatnih 16 GB RAM-a i ogromnih 1 TB ROM-a. Jedna od malih nedaća ovog telefona je izostanak posebnog slota za microSDXC karticu, što znači da korisnici neće moći proširiti memoriju telefona putem kartica. Međutim, sa toliko velikom unutrašnjom memorijom, većina korisnika neće imati potrebu za dodatnim prostorom.

Šta bi mogli da radite sa Honor Magic V2?

Honor Magic V2 pametni telefon se ističe svojim impresivnim 7,92-inčnim preklopnim LTPO OLED dodirnim ekranom. Sa osvežavanjem od 120 Hz, ovaj ekran pruža neverovatno glatko iskustvo korisnicima. Uz podršku za HDR10+ i IMAX Enhanced, očekujte živopisne boje i neverovatnu reprodukciju sadržaja na ekranu. Rezolucija od 2156 x 2344 piksela unosi neverovatnu oštrinu u prikaz, sa čak 402 piksela po inču. Pored glavnog ekrana, Honor Magic V2 ima i sekundarni ekran veličine 6,43 inča, takođe sa osvežavanjem od 120 Hz i 402 ppi. Ovaj dodatni ekran omogućava korisnicima brz pristup važnim informacijama i funkcijama telefona. Kada je u pitanju fotografija i video snimanje, Honor Magic V2 neće vas razočarati. Na pokrovnom ekranu se nalazi 16MP kamera sa širokim objektivom, koja je odličan izbor za fotografisanje selfija ili grupnih fotografija. Obe kamere podržavaju HDR i panorama režim, pružajući vam više mogućnosti za eksperimentisanje sa svojim fotografijama. Glavna kamera je trostruka i ima impresivne specifikacije. Sa 50MP objektivom širokog ugla, 20MP telefoto objektivom i 50MP ultraširokim objektivom, ova kamera pruža neverovatnu fleksibilnost pri snimanju. LED blic vam pomaže da postignete optimalno osvetljenje, čak i u uslovima slabog svetla. Ova kamera vam omogućava snimanje video zapisa u 4K i 1080p rezoluciji, pružajući vam profesionalni kvalitet snimaka. Takođe podržava i automatski režim HDR-a i režim panorame, dajući vam više mogućnosti za kreativnost pri snimanju. Honor Magic V2 pametni telefon je zaista impresivan izbor za one koji žele visokokvalitetno iskustvo gledanja i fantastične mogućnosti fotografisanja i snimanja. S obzirom na njegove specifikacije i odnos cene i kvaliteta, ovaj telefon je definitivno vredan pažnje.

Utisak prvog susreta sa Honor Magic V2

Ako tražite telefon koji kombinuje inovativne funkcije, brze performanse i obilje memorije, Magic V2 je savršen izbor. Monstruozna snaga procesora, impresivne opcije memorije i podrška za napredne tehnologije čine ovaj telefon odličnom investicijom za sve. Ne propustite priliku da imate jedan od najboljih telefona trenutno dostupnih na tržištu.