Abarth 595 Monster Energy Yamaha ”Trastevere73”

Pištanje tizer snimka na zvaničnim kanalima društvenih mreža brenda Abarth prvi je potez u novom digitalnom projektu brenda sa značkom škorpiona, u kom učestvuju novi model 595 Monster Energy Yamaha i Lorenco Dareti (Lorenzo Daretti), zvani „Trastevere73“, dvostruki „eSport MotoGP“ svetski šampion i prvi zvanični eSport vozač tima Monster Energy Yamaha MotoGP od 2019. godine.

Ova najava stiže upravo malo pre međunarodne prezentacije nove smele posebne serije 595 Monster Energy Yamaha – koja slavi partnerstvo između brendova Abarth i Yamaha, koje traje od 2015. godine.

Prezentacija je zakazana za 18. septembar u 12:00 časova.

Šema bojenja i enterijer nove posebne serije svoju inspiraciju crpe iz modela YZR-M1 Monster Energy Yamaha MotoGP 2020, sa „Monster kandžom“ dodatom na haubu kao omaž novoj saradnji sa renomiranim energetskim pićem.

„Trastevere73“ će sa svoje konzole za video igre preći za volan modela Abarth 595 Monster Energy Yamaha, kako bi krenuo na putovanje u stvarnom životu od Misana do Torina, koje predstavlja simbolični most između kolevke motociklizma i rodnog grada brenda Abarth.

Tamo će, putem video poruke, biti niko drugi pored Luka Napolitano (Luca Napolitano), šefa brendova Fiat, Lancia i Abarth za EMEA region – da ga isprati na putovanje koje kombinuje stvarni i virtuelni svet.

Valentino Rosi (Valentino Rossi) i Maverik Vinales (Maverick Vinales), dva vozača tima Monster Energy Yamaha MotoGP, takođe će mu poželeti sreću na putu.

Ruta kojom putuje „Trastevere73“ pratiće se na kanalima društvenih medija brenda Abarth, gde će zajednica imati pristup zanimljivim sadržajima, kao što je opcija da podele video snimak sebe u novom 595 Monster Energy Yamaha modelu zajedno sa pulenom Trastevere73, koristeći Instagram filter.

Ovaj novi digitalni projekat ima za cilj da dodatno ojača vezu između brendova Abarth i Yamaha, tako što će uključiti sve fanove brenda sa značkom škorpiona i sve ljubitelje motociklizma.

Grupa fanova Abarthisti učestvovaće u posebnom segmentu pitanja i odgovora o specijalnoj seriji, koji će se održati 25. septembra u Torinu – konačnom odredištu putovanja, gde će Luka Napolitano i „Trastevere73“ odgovarati na najzanimljivija pitanja koja su poslali korisnici društvenih mreža.

Intervju će biti postavljen na zvaničnim kanalima brenda na društvenim mrežama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde