HONOR 200 Pro obezbeđuje prvu poziciju u DXOMARK High-End klasi

Dizajniran da napravi revoluciju budućeg stila korisnika, potpuno novi HONOR 200 Pro dobija najbolje rezultate na DXOMARK-u, osvajajući prestižne Gold Display i Eye Comfort nagrade

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog benchmark sajta DXOMARK. Obezbeđujući prvo mesto u DXOMARK High-End klasi pametnih telefona, HONOR 200 Pro pokazuje nepokolebljivu posvećenost ove kompanije u stvaranju izuzetnih inovacija sa specifikacijama usmerenim na čoveka.

HONOR 200 Pro je dobio prestižne Gold Display i Eye Comfort nagrade, kojima se pohvaljuje njegov izuzetan kvalitet ekrana i funkcije koje su usmerene na udobnosti očiju, koje korisnicima pružaju prijatno iskustvo gledanja. DXOMARK Display Protocol je otkrio da je HONOR 200 Pro pokazao odličnu tačnost boja u svim testiranim svetlosnim uslovima, kao i vrhunski HDR10 video prikaz u uslovima slabog osvetljenja, te da se može pohvaliti izuzetnim vremenom odziva ekrana na dodir.

Kompanija HONOR je posvećena stvaranju inovacija koje nude robusne mogućnosti sa izuzetnim mogućnostima okrenutim ka čoveku. Uzbuđeni smo što je HONOR 200 Pro postigao prve pozicije u High-End i Globalnom rangiranju, kao i što je dobio nekoliko priznanja od strane nezavisnih istraživača u DXOMARK-u, što samo potvrđuje našu posvećenost isporuci najboljih tehnologija u klasi našim dobro obaveštenim korisnicima širom sveta. Mi ćemo nastaviti da pomeramo granice kako bismo doneli još revolucionarnih novina i podigli korisničko iskustvo na viši nivo“, rekao je George Zhao, CEO kompanije HONOR Device Co, Ltd.

Postizanje najboljih pozicija HONOR 200 Pro  na DXOMARK High-End i Globalnim rang listama sa izuzetnim performansama ekrana

HONOR 200 Pro je prošao rigorozni DXOMARK test ekrana pametnih telefona, na kojem su testirane njegove performanse u četiri oblasti: čitljivost, boja, video i dodir. Ovaj telefon je postigao vodeći rezultat 151 rezultat od maksimalnih 157 za svoj impresivan ekran, čime je osvojio prvo mesto na DXOMARK High-End listi i 8. poziciju na DXOMARK Globalnoj rang listi ekrana.

Opremljen izuzetnim HONOR Eye Comfort ekranom dijagonale 6,78 inča, HONOR 200 Pro je pokazao izvanredne performanse na DXOMARK testovima ekrana, postigavši maksimalni rezultat od 165 od 165 kada je testiranje prikaza boje u pitanju.

Njegova uniformnost boja pokazala je visok nivo tačnosti na testovima, pre svega zahvaljujući impresivnoj maksimalnoj HDR svetlini od 4000 nita i 1,5K četvorostrano-zakrivljenom Floating ekranu . Pored toga, HONOR 200 Pro je postigao 146 od 163 poena u video performansama, nudeći odlične mogućnosti HDR10 reprodukcije video zapisa i pružajući izuzetno prijatno iskustvo gledanja video zapisa koje je veoma blisko prirodnoj ljudskoj percepciji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SPACETOP G1 je laptop koji odustaje...

Laptopovi danas koriste sve vrste dizajna u pokušaju da se istaknu. Možda ste čuli za one...

GOOGLE PREDSTAVLJA FITBIT ACE LTE PAMETNI...

Google želi da vaša deca budu nezavisna, dok istovremeno prati njihovo zdravlje i sigurnost uz novu...

Kylian X LOEWE. BLUETOOTH ZVUČNIK: 100...

Verovatno niste čuli za We by LOEWE. LOEWE sa tačkom ili radi bolje jasnoće—Loewe Technology GmbH—nemački...

TOP 5 zgodnih tehnoloških uređaja su...

Kad god napustite udobnost svog doma, bilo da je to kratki izlet ili višednevno putovanje, važno...

Field Tube monokular neophodan rekvizit za...

Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa...

Ovladajte svoj Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra je više od običnog pametnog telefona; to je moćan alat za produktivnost...

AI uređaj omogućava da govorite jezike...

Ne nedostaje posvećenih uređaja specifično namenjenih za prevođenje. Timekettle sam nudi mnoštvo dodataka za rešavanje komunikacijskog...

LEGO RADIO PUŠTA MUZIKU I OMOGUĆAVA...

LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris...

Kreirajte vanvremenske portretne fotografije uz HONOR...

U svetu fotografije, portreti su oduvek bili osnovni deo ljudske fascinacije prema sebi i drugima. Kroz...

TOP 5 Najboljih važnih gedžeta koji...

Ovo bi moglo da intrigira one od vas koji vole da izađu napolje i istraže divljinu....
Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog benchmark sajta DXOMARK. Obezbeđujući prvo mesto u DXOMARK High-End klasi pametnih telefona, HONOR 200 Pro pokazuje nepokolebljivu posvećenost ove kompanije u stvaranju izuzetnih inovacija sa specifikacijama usmerenim na čoveka. HONOR 200 Pro je dobio prestižne Gold Display i Eye Comfort nagrade, kojima se pohvaljuje njegov izuzetan kvalitet ekrana i funkcije koje su usmerene na udobnosti očiju, koje korisnicima pružaju prijatno iskustvo gledanja. DXOMARK Display Protocol je otkrio da je HONOR 200 Pro pokazao odličnu tačnost boja u svim testiranim svetlosnim uslovima, kao i vrhunski HDR10 video prikaz u uslovima slabog osvetljenja, te da se može pohvaliti izuzetnim vremenom odziva ekrana na dodir. „Kompanija HONOR je posvećena stvaranju inovacija koje nude robusne mogućnosti sa izuzetnim mogućnostima okrenutim ka čoveku. Uzbuđeni smo što je HONOR 200 Pro postigao prve pozicije u High-End i Globalnom rangiranju, kao i što je dobio nekoliko priznanja od strane nezavisnih istraživača u DXOMARK-u, što samo potvrđuje našu posvećenost isporuci najboljih tehnologija u klasi našim dobro obaveštenim korisnicima širom sveta. Mi ćemo nastaviti da pomeramo granice kako bismo doneli još revolucionarnih novina i podigli korisničko iskustvo na viši nivo“, rekao je George Zhao, CEO kompanije HONOR Device Co, Ltd.

Postizanje najboljih pozicija HONOR 200 Pro  na DXOMARK High-End i Globalnim rang listama sa izuzetnim performansama ekrana

HONOR 200 Pro je prošao rigorozni DXOMARK test ekrana pametnih telefona, na kojem su testirane njegove performanse u četiri oblasti: čitljivost, boja, video i dodir. Ovaj telefon je postigao vodeći rezultat 151 rezultat od maksimalnih 157 za svoj impresivan ekran, čime je osvojio prvo mesto na DXOMARK High-End listi i 8. poziciju na DXOMARK Globalnoj rang listi ekrana. Opremljen izuzetnim HONOR Eye Comfort ekranom dijagonale 6,78 inča, HONOR 200 Pro je pokazao izvanredne performanse na DXOMARK testovima ekrana, postigavši maksimalni rezultat od 165 od 165 kada je testiranje prikaza boje u pitanju. Njegova uniformnost boja pokazala je visok nivo tačnosti na testovima, pre svega zahvaljujući impresivnoj maksimalnoj HDR svetlini od 4000 nita i 1,5K četvorostrano-zakrivljenom Floating ekranu . Pored toga, HONOR 200 Pro je postigao 146 od 163 poena u video performansama, nudeći odlične mogućnosti HDR10 reprodukcije video zapisa i pružajući izuzetno prijatno iskustvo gledanja video zapisa koje je veoma blisko prirodnoj ljudskoj percepciji.