Cap Camarat 9 CC – Zabava, ribolov i … inovativnost

On je brod za dnevnu plovidbu, porodični brod, ribolovački brod, zabavan brod kao i brod u kome možete prenoćiti

Novi model kompanije Jeanneau, Cap Camarat 9.0 CC je u decembru 2017. godine zamenio veoma popularni model Cap Camarat 8.5 CC, i što ga više posmatrate, on postaje sve bolji! Ovaj novi model može toliko toga da ponudi, jer on je brod za dnevnu plovidbu, porodični brod, ribolovački brod, zabavan brod kao i brod u kome možete i prenoćiti.
Potpuno novi Cap Camarat 9.0 CC više od običnog glisera za dnevnu plovidbu. Sa novim koritom koje je dizajnirao M. Peters, imate opciju i da ugradite pramčani propeler, a ovaj model ima i veću kabinu sa dvostrukim krevetom kao i veći toalet, što ga čini zaista svestranim brodom.

Sa zaista puno upotrebljivog prostora, uparenog sa velikom snagom, novi Cap Camarat 9.0 CC je definitivno jedan od najboljih brodova koji možete naći za zabavan dan na moru.
On je savršeni primer brodske sofisticiranosti, upakovane u veoma kvalitetno i sposobno korito.

Ništa ne može da se meri sa osećajem kada vinete gliser toliko izvan vode da čak i elisa završi u vazduhu, taj delić sekunde kada motor odjednom zagrmi vam prosto protera adrenalin kroz vene. To je isto uzbuđenje, isti osećaj bezakonja koji dobijate kada na trenutak u krivini prokližete zadnjim delom moćnog automobila sa pogonom na zadnjim točkovima.

Sad kada smo u potpunosti isproveravali upravljanje i performanse, preostaje nam da uradimo još samo jednu stvar.
Nežni talasi na sunčano popodne u Kanu predstavljaju jednako iskušenje kao i mokra krivina, i vreme je za akciju.

Okrenuli smo pramac ka pučini, direktno ka talasima, i povećevamo brzinu, postepeno ali nezaustavljivo, razmaci između odskoka i sletanja se polako povećavaju ali i dalje imamo potpuno poverenje jer korito izdržava ovo poigravanje bez problema.
I na kraju, kada je brzinometar pokazivao 45 čvorova, preskačemo jedan baš veliki talas.

Cap Camarat 9.0 CC poleće u vazduh i drži putanju taman toliko da se čuje zavijanje dva Yamaha motora, praćeno mekim zvukom sletanja trupa na vodu i prskanjem sa svih strana.
Cap Camarat 9.0 CC je nova perjanica Cap Camarat porodice, i može da primi do 11 ljudi.

Ovaj brod izvanredno spaja performanse ribarskog broda i korito koje je dizajnirao Majkl Peters ( Michael Peters) sa komforom porodičnog ribarskog broda i dizajnom luksuznog modela.

Sa iznenađujućim enterijerom, ovaj novi izvanredni model sa vanbrodskim motorom donosi inovativan i osvetljen prostor u kome možete udobno da provedete jednu ili dve noći.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Novi model kompanije Jeanneau, Cap Camarat 9.0 CC je u decembru 2017. godine zamenio veoma popularni model Cap Camarat 8.5 CC, i što ga više posmatrate, on postaje sve bolji! Ovaj novi model može toliko toga da ponudi, jer on je brod za dnevnu plovidbu, porodični brod, ribolovački brod, zabavan brod kao i brod u kome možete i prenoćiti. Potpuno novi Cap Camarat 9.0 CC više od običnog glisera za dnevnu plovidbu. Sa novim koritom koje je dizajnirao M. Peters, imate opciju i da ugradite pramčani propeler, a ovaj model ima i veću kabinu sa dvostrukim krevetom kao i veći toalet, što ga čini zaista svestranim brodom. Sa zaista puno upotrebljivog prostora, uparenog sa velikom snagom, novi Cap Camarat 9.0 CC je definitivno jedan od najboljih brodova koji možete naći za zabavan dan na moru. On je savršeni primer brodske sofisticiranosti, upakovane u veoma kvalitetno i sposobno korito. Ništa ne može da se meri sa osećajem kada vinete gliser toliko izvan vode da čak i elisa završi u vazduhu, taj delić sekunde kada motor odjednom zagrmi vam prosto protera adrenalin kroz vene. To je isto uzbuđenje, isti osećaj bezakonja koji dobijate kada na trenutak u krivini prokližete zadnjim delom moćnog automobila sa pogonom na zadnjim točkovima. Sad kada smo u potpunosti isproveravali upravljanje i performanse, preostaje nam da uradimo još samo jednu stvar. Nežni talasi na sunčano popodne u Kanu predstavljaju jednako iskušenje kao i mokra krivina, i vreme je za akciju. Okrenuli smo pramac ka pučini, direktno ka talasima, i povećevamo brzinu, postepeno ali nezaustavljivo, razmaci između odskoka i sletanja se polako povećavaju ali i dalje imamo potpuno poverenje jer korito izdržava ovo poigravanje bez problema. I na kraju, kada je brzinometar pokazivao 45 čvorova, preskačemo jedan baš veliki talas. Cap Camarat 9.0 CC poleće u vazduh i drži putanju taman toliko da se čuje zavijanje dva Yamaha motora, praćeno mekim zvukom sletanja trupa na vodu i prskanjem sa svih strana. Cap Camarat 9.0 CC je nova perjanica Cap Camarat porodice, i može da primi do 11 ljudi. Ovaj brod izvanredno spaja performanse ribarskog broda i korito koje je dizajnirao Majkl Peters ( Michael Peters) sa komforom porodičnog ribarskog broda i dizajnom luksuznog modela. Sa iznenađujućim enterijerom, ovaj novi izvanredni model sa vanbrodskim motorom donosi inovativan i osvetljen prostor u kome možete udobno da provedete jednu ili dve noći. POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU