Cap Camarat 9 CC – Zabava, ribolov i … inovativnost

On je brod za dnevnu plovidbu, porodični brod, ribolovački brod, zabavan brod kao i brod u kome možete prenoćiti

Novi model kompanije Jeanneau, Cap Camarat 9.0 CC je u decembru 2017. godine zamenio veoma popularni model Cap Camarat 8.5 CC, i što ga više posmatrate, on postaje sve bolji! Ovaj novi model može toliko toga da ponudi, jer on je brod za dnevnu plovidbu, porodični brod, ribolovački brod, zabavan brod kao i brod u kome možete i prenoćiti.
Potpuno novi Cap Camarat 9.0 CC više od običnog glisera za dnevnu plovidbu. Sa novim koritom koje je dizajnirao M. Peters, imate opciju i da ugradite pramčani propeler, a ovaj model ima i veću kabinu sa dvostrukim krevetom kao i veći toalet, što ga čini zaista svestranim brodom.

Sa zaista puno upotrebljivog prostora, uparenog sa velikom snagom, novi Cap Camarat 9.0 CC je definitivno jedan od najboljih brodova koji možete naći za zabavan dan na moru.
On je savršeni primer brodske sofisticiranosti, upakovane u veoma kvalitetno i sposobno korito.

Ništa ne može da se meri sa osećajem kada vinete gliser toliko izvan vode da čak i elisa završi u vazduhu, taj delić sekunde kada motor odjednom zagrmi vam prosto protera adrenalin kroz vene. To je isto uzbuđenje, isti osećaj bezakonja koji dobijate kada na trenutak u krivini prokližete zadnjim delom moćnog automobila sa pogonom na zadnjim točkovima.

Sad kada smo u potpunosti isproveravali upravljanje i performanse, preostaje nam da uradimo još samo jednu stvar.
Nežni talasi na sunčano popodne u Kanu predstavljaju jednako iskušenje kao i mokra krivina, i vreme je za akciju.

Okrenuli smo pramac ka pučini, direktno ka talasima, i povećevamo brzinu, postepeno ali nezaustavljivo, razmaci između odskoka i sletanja se polako povećavaju ali i dalje imamo potpuno poverenje jer korito izdržava ovo poigravanje bez problema.
I na kraju, kada je brzinometar pokazivao 45 čvorova, preskačemo jedan baš veliki talas.

Cap Camarat 9.0 CC poleće u vazduh i drži putanju taman toliko da se čuje zavijanje dva Yamaha motora, praćeno mekim zvukom sletanja trupa na vodu i prskanjem sa svih strana.
Cap Camarat 9.0 CC je nova perjanica Cap Camarat porodice, i može da primi do 11 ljudi.

Ovaj brod izvanredno spaja performanse ribarskog broda i korito koje je dizajnirao Majkl Peters ( Michael Peters) sa komforom porodičnog ribarskog broda i dizajnom luksuznog modela.

Sa iznenađujućim enterijerom, ovaj novi izvanredni model sa vanbrodskim motorom donosi inovativan i osvetljen prostor u kome možete udobno da provedete jednu ili dve noći.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde