HiFi Rose premijerno predstavlja integrisano pojačalo RA180

Lanac audio prodavnica Henley Audio u ponudu je uvrstio integrisano pojačalo HiFi Rose RA180, koje uvodi novu kategoriju u okviru tog korejskog brenda. Dizajnirano da ide uz strimer RS150 (HFC477) i napravljeno od aluminijuma visoke čistoće, pojačalo RA180 zasniva se na novoj Class AD koncept tehnologiji za pojačala. RA 180 Class AD pojačalo ima tranzistore sa efektom polja (FET) od galijum nitrida nasuprot češće upotrebljivanim silicijumskim FET tranzistorima. Rezultat toga je velika brzina, savršeno precizna pozornica pojačala bez skoro imalo mrtvog vremena, što omogućava uređaju da radi daleko prirodnije, poput čisto analognog pojačala. RA180 može da se pohvali sa dva modula od 200 W po kanalu. Jedno pojačalo je optimizovano za stabilne srednje tonove i bas, kao i balans, a drugo je dizajnirano sa namerom da se isporuči čista snaga za visoke frekvencije: „proteže se do prostora supertvitera, daleko iznad 20 kHz“. Da bi se kontrolisale visoke frekvencije, RA180 je opremljen podesivim aktivnim krosoverom. H/F krosover sekcija omogućava korisniku da podesi osnovnu snagu visoke frekvencije od 600 Hz do 6.000 Hz za savršeno poklapanje povezanih zvučnika. Visokofrekventni modul pojačala potom podržava sadržaje do 100 kHz (pri -3dB) kako bi se oformila „široka i duboka zvučna pozornica“. Dva modula pojačala po kanalu mogu takođe da se podese u Bridge Tied Loads (BTL) režim, koji vam omogućava da par kablova za zvučnike povežete na svaki zvučnik i pritom i dalje slušate izbalansirani zvuk od 400 W.

Integrisano fono pretpojačalo koje je kompatibilno sa MM i MC kertridžima opremljeno je točkićima za podešavanje obrta niskopojasnog basa i snižavanje visokopojasnih frekvencija kako bi se pojačalo prilagodilo EQ filteru sa kojim je svaka gramofonska ploča originalno proizvedena a RA180 ima jedan balansiran i tri nebalansirana ulaza pored integrisanog fono pretpojačala.

Dimenzija pojačala RA180 su 430 x 110 x 350mm (ŠxVxD) a dobija se i daljinski upravljač i Wi-Fi kontrole (preko RoseAmpConnect aplikacije). Dostupno je odmah po ceni od 6.500 evra a više informacija o modelu RA180 možete naći ovde.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde