Garmin predstavlja novi Varia radar-retrovizor posebno namenjen e-biciklima

Varia eRTL615 napaja se direktno sa baterije e-bicikla i upozorava vas na vozila koja se približavaju

Garmin Varia eRTL615 je uređaj koji je dizajniran da vam pruži bezbednost na putu tako što vas upozorava na vozila koja vam se približavaju otpozadi. On to radi pomoću vizuelnih i zvučnih obaveštenja koja šalje na Garmin sat, Edge kompjuter na biciklu, ili mobilnu aplikaciju Varia.

Nema baterija koje treba puniti ili menjati, sve što treba da uradite je da prikačite eRTL615 na napajanje svog e-bicikla i on je spreman za rad.

Garmin Varia eRTL615 vas upozorava na vozila koja se približavaju sa razdaljine do 137 metara a vozače obaveštava o vašem prisustvu na putu pomoću jarkog štop svetla koje je vidljivo sa razdaljine od čak 1.600 metara po danu.

Možete odabrati jedan od četiri režima štop svetla: solid, peloton (koje je manje svetlo kako ne biste zaslepeli bicikliste iza sebe), noćno treperenje i dnevno treperenje. Svetlosni šablon se menja kada uređaj opazi vozilo koje se približava kako biste postali još uočljiviji i kako bi vozač znao da ste svesni njegovog prisustva.

Garmin Varia eRTL615 ima elegantan, kompaktan dizajn i nudi različite opcije za montiranje, uključujući univerzalni nosač koji se kači na šipku sedišta, kao i nosač za pak treger. Možete ga kupiti direktno od kompanije Garmin a cena je 300$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Garmin Varia eRTL615 je uređaj koji je dizajniran da vam pruži bezbednost na putu tako što vas upozorava na vozila koja vam se približavaju otpozadi. On to radi pomoću vizuelnih i zvučnih obaveštenja koja šalje na Garmin sat, Edge kompjuter na biciklu, ili mobilnu aplikaciju Varia. Nema baterija koje treba puniti ili menjati, sve što treba da uradite je da prikačite eRTL615 na napajanje svog e-bicikla i on je spreman za rad. Garmin Varia eRTL615 vas upozorava na vozila koja se približavaju sa razdaljine do 137 metara a vozače obaveštava o vašem prisustvu na putu pomoću jarkog štop svetla koje je vidljivo sa razdaljine od čak 1.600 metara po danu. Možete odabrati jedan od četiri režima štop svetla: solid, peloton (koje je manje svetlo kako ne biste zaslepeli bicikliste iza sebe), noćno treperenje i dnevno treperenje. Svetlosni šablon se menja kada uređaj opazi vozilo koje se približava kako biste postali još uočljiviji i kako bi vozač znao da ste svesni njegovog prisustva. Garmin Varia eRTL615 ima elegantan, kompaktan dizajn i nudi različite opcije za montiranje, uključujući univerzalni nosač koji se kači na šipku sedišta, kao i nosač za pak treger. Možete ga kupiti direktno od kompanije Garmin a cena je 300$.