Garmin predstavlja novi Varia radar-retrovizor posebno namenjen e-biciklima

Varia eRTL615 napaja se direktno sa baterije e-bicikla i upozorava vas na vozila koja se približavaju

Garmin Varia eRTL615 je uređaj koji je dizajniran da vam pruži bezbednost na putu tako što vas upozorava na vozila koja vam se približavaju otpozadi. On to radi pomoću vizuelnih i zvučnih obaveštenja koja šalje na Garmin sat, Edge kompjuter na biciklu, ili mobilnu aplikaciju Varia.

Nema baterija koje treba puniti ili menjati, sve što treba da uradite je da prikačite eRTL615 na napajanje svog e-bicikla i on je spreman za rad.

Garmin Varia eRTL615 vas upozorava na vozila koja se približavaju sa razdaljine do 137 metara a vozače obaveštava o vašem prisustvu na putu pomoću jarkog štop svetla koje je vidljivo sa razdaljine od čak 1.600 metara po danu.

Možete odabrati jedan od četiri režima štop svetla: solid, peloton (koje je manje svetlo kako ne biste zaslepeli bicikliste iza sebe), noćno treperenje i dnevno treperenje. Svetlosni šablon se menja kada uređaj opazi vozilo koje se približava kako biste postali još uočljiviji i kako bi vozač znao da ste svesni njegovog prisustva.

Garmin Varia eRTL615 ima elegantan, kompaktan dizajn i nudi različite opcije za montiranje, uključujući univerzalni nosač koji se kači na šipku sedišta, kao i nosač za pak treger. Možete ga kupiti direktno od kompanije Garmin a cena je 300$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde