smart EQ: Upečatljiv i sa mnogo stila

Smart predstavlja automobil za kojim će se svi okretati u vidu novog posebnog modela – Smart EQ ForTwo u Bluedawn izvedbi.

Karakteristične odlike ovog vrlo ekstrevagantnog posebnog izdanja sa električnim pogonom uključuju panele karoserije i tridion bezbednosnu kapsulu u matiranoj plišano-plavoj boji.

Dinamini izgled je dodatno pojačan točkovima i odvojivim delovima koje je napravio BRABUS u matiranoj plišano-plavoj boji ili crnoj boji visokog sjaja.

Cene kreću od 28.920 evra.

Potpuno električni Smart EQ ForTwo Bluedawn predstavlja kombinaciju elegancije i dinamičnosti.

Paneli karoserije, tridion bezbednosna kapsula, zadnji spojler i BRABUS bočni spojleri su svi u matiranoj plišano-plavoj boji.

Ta boja se harmonično i efikasno uklapa sa visokosjajnom crnom bojom prednjeg spojlera, detaljima na bočnim spojlerima, 16-inčnim monoblok alu-felnama i poklopcima glavčine točka koje je izradio BRABUS.

Takođe u crnoj boji visokog sjaja je i difuzor zadnjeg branika, kućišta bočnih retrovizora i slova koja ispisuju naziv Smart napred i pozadi.

Krov sa panelom od tkanine i maska hladnjaka u crnoj boji zaokružuju upečatljiv izgled ovog automobila.

Visokokvalitetni dinamični izgled nastavlja se i u kabini, na primer sa posebnom BRABUS ručicom menjača i BRABUS patosnicama od velura u crnoj boji sa izvezenim natpisom „edition bluedawn“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde