IFA 2019: Serija telefona koja oduševljava

LG Electronics (LG) će predstaviti nove K50S i K40S smart telefone na sajmu IFA 2019 u Berlinu, kako bi dopunio svoju konkurentnu liniju smart telefona po pristupačnijim cenama. Ovi unapređeni modeli K serije opremljeni su poboljšanim kamerama, boljim displejima i većim baterijama, pored ostalih poboljšanja, čime pružaju ekskluzivniji multimedijalni doživljaj po povoljnijoj ceni.

Poput vodećih serija G i V kompanije LG, LG K50S ima tri kamere na zadnjoj strani: 13MP sa PDAF, 5MP sa super širokim uglom i objektiv od 2MP sa senzorom dubine.
Senzor dubine daje jasniju podelu između subjekta i pozadine pri slikanju portreta, čime se postiže realističnija dubina polja.

LG K40S poseduje dve kamere na zadnjoj strani: objektiv od 13MP sa PDAF i od 5MP sa super širokim uglom.

Kao prvi uređaji K serije koji pružaju super široki ugao, oba smart telefona savršena su za pravljenje fotografija velikih grupa i uranjajućih pejzaža. Uz 13 miliona piksela realizovanih kako kamerama na prednjoj tako i na zadnjoj strani, scene i subjekti koji se slikaju modelom LG K50S ili LG K40S izgledaju kao da su fantastično isečeni ili zumirani.

Model K50S poseduje ogroman FullVision displej od 6,5 inča, dok model K40S pruža HD+ ekran slične veličine od 6,1 inča.

Sa minimalnim ivicama koje prekida samo atraktivan i neupadljiv otvor za kameru na prednjoj strani, oba uređaja odlikuju suptilan i savremeni stajling, kao i bolje uranjajuće korisničko iskustvo.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Recenzija: Sennheiser IE 300 bubice

Možda je nekim ljudima to teško da razumeju,...

XPG DDR4 Tamnog i privlačnog dizajna

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne...

CES 2021: Revolucionarne Vuzix Next Gen pametne naočare

Koristeći revolucionarnu novu tehnologiju, Vuzix Next Gen pametne...

Saveti za pravljenje izuzetnih fotki sa telefonom

"Kontrola osvetljenja" u fotografskom rečniku se naziva ekspozicija...

Elegantan i robustan XPG SPECTRIX D50

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

Kada su bubice od 35 dolara ovako dobre,...

Mpow je jedna od kompanija koja je izgradila...

TOP 5: Laganih solarnih punjača za hajkere i...

Prenosivi solarni punjač je deo obavezne opreme za...

Zakačite ga za najomiljeniju ličnu stvar i mirno...

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy SmartTag+, najnoviju...

Najbolji nosivi uređaji 2019

Ne želi svako ekran na svom ručnom zglobu,...

TCL proširuje svoj portfolio smartfona modelima iz serije...

Kompanija TCL Communication zvanično premijerno predstavlja svoju prvu...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
LG Electronics (LG) će predstaviti nove K50S i K40S smart telefone na sajmu IFA 2019 u Berlinu, kako bi dopunio svoju konkurentnu liniju smart telefona po pristupačnijim cenama. Ovi unapređeni modeli K serije opremljeni su poboljšanim kamerama, boljim displejima i većim baterijama, pored ostalih poboljšanja, čime pružaju ekskluzivniji multimedijalni doživljaj po povoljnijoj ceni. Poput vodećih serija G i V kompanije LG, LG K50S ima tri kamere na zadnjoj strani: 13MP sa PDAF, 5MP sa super širokim uglom i objektiv od 2MP sa senzorom dubine. Senzor dubine daje jasniju podelu između subjekta i pozadine pri slikanju portreta, čime se postiže realističnija dubina polja. LG K40S poseduje dve kamere na zadnjoj strani: objektiv od 13MP sa PDAF i od 5MP sa super širokim uglom. Kao prvi uređaji K serije koji pružaju super široki ugao, oba smart telefona savršena su za pravljenje fotografija velikih grupa i uranjajućih pejzaža. Uz 13 miliona piksela realizovanih kako kamerama na prednjoj tako i na zadnjoj strani, scene i subjekti koji se slikaju modelom LG K50S ili LG K40S izgledaju kao da su fantastično isečeni ili zumirani. Model K50S poseduje ogroman FullVision displej od 6,5 inča, dok model K40S pruža HD+ ekran slične veličine od 6,1 inča. Sa minimalnim ivicama koje prekida samo atraktivan i neupadljiv otvor za kameru na prednjoj strani, oba uređaja odlikuju suptilan i savremeni stajling, kao i bolje uranjajuće korisničko iskustvo. A pošto u odličnim sadržajima zaista može da se uživa samo uz odličan zvuk, oba telefona pružaju realističan i dinamičan audio sa DTS:X 3D okružujućim zvukom. Unapređene karakteristike najnovijih K modela kompanije LG oslanjaju se na solidne osnove koje imaju svi LG pametni telefoni. Stvoreni da ispunjavaju zahteve svakodnevne upotrebe, modeli K50S i K40S će poštovati vojni standard SAD-a MIL-STD-810G po pitanju dugotrajnosti i opremljeni su optimizovanim baterijama koje obezbeđuju dugo uživanje u multimedijalnim sadržajima između punjenja. A korisni Google Asistent dostupan je samo jednim pritiskom na dugme. „Ovi novi uređaji K serije pružaju optimizovan multimedijalni doživljaj koji je konkurentan u odnosu na najbolje pametne telefone u tom opsegu cena”, izjavio je Moris Li, viši potpredsednik kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Sa unapređenim ekranima i svestranijim kamerama, modeli K50S i K40S predstavljaju izuzetnu vrednost koja pokazuje posvećenost kompanije LG stavljanju potreba potrošača na prvo mesto”. Nova K serija biće dostupna u Evropi, Latinskoj Americi i Aziji od ovog oktobra u dve autentične boje – New Aurora Black i New Moroccan Blue. Posetioci sajma IFA 2019 pozivaju se da svrate do štanda kompanije LG u Hali 18 sajma Messe Berlin kako bi prvi videli nove smart telefone K serije. Pratite aktivnosti kompanije LG u vezi sa sajmom IFA na društvenim medijima putem heštega #LGIFA2019.