IFA 2019: Serija telefona koja oduševljava

LG Electronics (LG) će predstaviti nove K50S i K40S smart telefone na sajmu IFA 2019 u Berlinu, kako bi dopunio svoju konkurentnu liniju smart telefona po pristupačnijim cenama. Ovi unapređeni modeli K serije opremljeni su poboljšanim kamerama, boljim displejima i većim baterijama, pored ostalih poboljšanja, čime pružaju ekskluzivniji multimedijalni doživljaj po povoljnijoj ceni.

Poput vodećih serija G i V kompanije LG, LG K50S ima tri kamere na zadnjoj strani: 13MP sa PDAF, 5MP sa super širokim uglom i objektiv od 2MP sa senzorom dubine.
Senzor dubine daje jasniju podelu između subjekta i pozadine pri slikanju portreta, čime se postiže realističnija dubina polja.

LG K40S poseduje dve kamere na zadnjoj strani: objektiv od 13MP sa PDAF i od 5MP sa super širokim uglom.

Kao prvi uređaji K serije koji pružaju super široki ugao, oba smart telefona savršena su za pravljenje fotografija velikih grupa i uranjajućih pejzaža. Uz 13 miliona piksela realizovanih kako kamerama na prednjoj tako i na zadnjoj strani, scene i subjekti koji se slikaju modelom LG K50S ili LG K40S izgledaju kao da su fantastično isečeni ili zumirani.

Model K50S poseduje ogroman FullVision displej od 6,5 inča, dok model K40S pruža HD+ ekran slične veličine od 6,1 inča.

Sa minimalnim ivicama koje prekida samo atraktivan i neupadljiv otvor za kameru na prednjoj strani, oba uređaja odlikuju suptilan i savremeni stajling, kao i bolje uranjajuće korisničko iskustvo.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde