Raymarine – Specijalisti za brodsku elektroniku

Kao svetski lider u proizvodnji vrhunske brodske elektronike za rekreativno brodarenje i tržišta lakog komercijalnog pomorstva, Raymarine nudi proizvode koji isporučuju najbolje informacije za vizuelnu navigaciju, i nasleđe brodske navigacione tehnologije koje ide 80 godina u prošlost.

Raymarine proizvodi su danas poznati u svetu zbog lakoće korišćenja, izdržljivog dizajna i pouzdanosti.

Mi konstantno unosimo inovacije kako bismo isporučili senzore i pametne navigacione sisteme koji su najbolji u klasi – čineći tako vaše vreme na vodi bezbednijim i zabavnijim.

VHF radio komunikacija

Od kompaktnih VHF radio stanica do ultimativnih sveobuhvatnih komunikacionih rešenja – imaju VHF radio stanicu za svakog vlasnika broda! Uvek će vas svi čuti jasno i glasno sa VHF radio stanicom kompanije Raymarine.

Bilo da je to naš novi kompaktni model Ray53 ili model Ray63 koji dolazi u punoj veličini, ili multifunkcionalna radio stanica Ray73, možete da računate da ćete sa Raymarine VHF radio stanicama provesti godine komunicirajući na moru bez ikakvih problema.

Multifunkcionalni ekran

Sa Raymarine multifunkcionalnim ekranima imate potpunu kontrolu, uz fluid-touch ekran ili HybridTouch korisničko iskustvo.

Napravljeni tako da mogu da se prošire, multifunkcionalni ekrani navigacije podržavaju čitav opseg Raymarine senzora i dodatnih modula, ključujući Quantum 2 radar, CHIRP sonar, Evolution autopilot i FLIR termalne kamere.

Noviteti iz 2018. godine, Raymarine multifunkcionalni ekrani eS serije i gS serije sada mogu da se podrže brzi i intuitivni LightHouse 3 operativni sistem.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde