Sa novom HONDOM do omiljene destinacije

Ako bi dugoočekivanu Hondu NT 1100 trebalo opisati u tri reči onda bi u najužem izboru bili epiteti – svestrana, elegantna i aerodinamična.

Atraktivni tourer sa dvocilindričnim motorom, šestostepenim menjačem sa dvostukim kvačilom i udobnim GT dizjanom za dvoje otvara niz mogućnosti, dok vozaču ostaje da reši samo jednu dilemu – gde želi da ide.

Reč je motociklu za koji je karakteristično lagano i precizno upravljanje.

Napredna Honda NT 1100 nudi pet režima vožnje, HSTC, Wheelie funkciju kontrole zadnjeg točka i dodatnu sigurnost dnevnog svetla, automatsko isključivanje indikatora, kao i signal za prinudno zaustavljanje.

Pregledan i lak za čitanje, TFT ekran od 6,5 inča nudi tri režima prikaza informacija, a sistemi za povezivanje Apple CarPlai®, Android Auto® i Bluetooth® omogućuju jednostavno korišćenje aplikacija za navigaciju, slušanje muzike, pozive preko ekrana i slušalica za kacigu.

Honda NT 1100 od sada je dostupna i za kupce u Srbiji po početnoj ceni od 14.490€. Dodatne infomacije moguće je dobiti pozivom na broj 011 / 20 10 967, ili posetom Delta Automoto prodajnog salona koji se nalazi u Ulici Omladinskih brigada 33a.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde